Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μου. Ανοιξα προσφατα tumblr και ακομα μαθαινω να το χρησιμοποιω. Αν λοιπον καποιος γνωριζει και μπορει ας μου δωσει μια βοηθεια παρακαλω.

Λοιπον κατ αρχην το tumblr δεν το θελω σαν blog να γραφω και τα λοιπα,το θελω απλα για να ανεβαζω φωτογραφιες που μου αρεσουν και μονο αυτο.

Συγκεκριμενα θα ηθελα να φτιαξω κατι οπως ακριβως αυτο http://i.imgur.com/ek5MCb0.png

Εχει ενα απλο background (μαυρο η καποια αλλα εικονα), τις φωτογραφιες που ανεβαζω θα μπαινουν στο χωρο αναλλογα το μεγεθος τους, και ενα header οπως στο συγκεκριμενο το Chaos Reign

Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποιο theme τοσο απλο. Ολα ηταν υπερβολικα με εφε και gif-ακια. Θελω κατι πολυ απλο

ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

ευχαριστω...απο τα πιο πανω Link Που ποσταρες πηρα ενα κομματι κωδικα,το εκανα επικολληση αλλα δεν μου το βγαζει καθολου οπως στα παραδειγματα...πρεπει να τον επαιξεργαστω η εχω κανει κατι λαθος?

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλε μου.

Αρχικά μπορείς να δεις την δικιά μου σελίδα στο tumblr Link.png Site: εδώ αν σ αρέσει το θέμα μου μπορώ να σου δώσω τον κώδικα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί που λέει "Edit HTML" διαγραφείς τον ήδη υπάρχοντα κώδικα και κάνεις επικόλληση αυτόν που σ αρέσει εξ ολοκλήρου δεν κάνεις μόνο κάποια κομμάτια του κωδικά τον κάνεις επικόλληση ολόκληρο.

Ακόμα θα πρέπει να βρεις κάποιον που να σου φτιάξει ένα λόγκο σε μορφή PNG αν δεν ξέρεις ο ίδιος να κάνεις (εγώ επικοινώνησα με έναν που βρήκα μεσώ tumblr αν ψάξεις θα βρεις.

εγώ πάντως έκανα δυο βδομάδες για να καταλήξω σε ένα τέλειο θέμα που ταίριαζε με το περιεχόμενο μου. Μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι αφορά το θέμα το στησίματος χρωμάτων και τα λοιπά αν μου πεις τι θα περιεχέι το μπλοκ σου εννοώ τι περιεχόμενο φωτογραφιών.

Μπορώ να σου προτείνω και κάποιες σελίδες που έχουν καλά θέματα.

Αυτό που θα ήταν πολύ κάλο να κάνεις για να ανέβεις followers είναι να βάζεις και δίκες σου φωτογραφίες άλλα να ταιριάζουν με το μπλοκ σου. θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν άξονα στο μυαλό σου με το περιεχόμενο φωτογραφιών σου και να το ακολουθείς πιστά ο,τι και να είναι αυτό. Αν δεις εγώ έχω με τοπία, αμάξια, κοπέλες και κουλτούρα. Και ανεβαζω συγκεκριμενες φωτος.Ακόμα για να γίνει η δουλειά σου πιο εύκολη ψάχνεις να κάνεις follow μόνο σελίδες του ίδιου περιεχόμενου με το δικό σου έτσι ώστε να κάνεις reblog φωτογραφίες που σ αρέσουν. ο,τι άλλο θες εδώ είμαι φίλε μου στείλε πμ μπορώ να σε βοηθήσω όσο αναφορά το στήσιμο δουλεύω χρονιά πάνω στο tumblr. ελπίζω να μην σε κούρασα :) ο,τι άλλο θες ώστε να ανέβεις γρήγορα μπορείς να το βρεις Link.png Site: εδώ .

Φιλικα ελπιζω να βοηθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...