Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι τα πόδια μου από το γόνατο και κάτω και με αποκορύφωση την πατούσα κρυώνουν υπερβολικά πολύ. Καλοριφέρ στο σπίτι ανάβω 2 ώρες το βράδυ γιατί δεν βγαίνει οικονομικά να καίει συνεχώς. Φοράω λοιπόν διπλή κάλτσα ή πολύ χοντρή κάλτσα αλλά πάλι ξεπαγιαζω. Ειδικά αν κάθομαι στο γραφείο που είναι κολλητά σε τοίχο δεν την παλεύω... Γυμναζομαι μέρα παρά μέρα και επειδή έχω ακούσει πως οι άνθρωποι που γυμνάζονται πολύ είναι πιο ζεστοί από το κανονικό επειδή παράγουν θερμότητα οι μύες του σώματος μου φαίνεται ακόμα πιο παράλογο. Ίσως επειδή δεν έχω λίπος στα πόδια να φταίει αυτό;Αν έχει κάποιος γνώμη στο θέμα και θέλει να βοηθήσει θέλω να την ακούσω, Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι, ολοι το εχουν.. Σε ακραιες περιπτωσεις ειναι νευρολογικο/καρδιολογικο προβλημα αλλα ουτε καν.. Θα πρεπει μια να σου καινε, μια να κρυωνουν και μια να μουδιαζουν.. και να ειναι και μελανιασμενα ή πολύ λευκά..

Και μενα τωρα παγος ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα μην αρχισεις και ψαχνεις ιντερνετ τι εχεις κλπ τα ιδια που κανω και εγω..

Δεν ειναι κατι.. Πολλοι το εχουν, και μενα κρυα ειναι με καλτσα και 20 βαθμους μεσα στο σπιτι.

Επισης ειναι και αναλογα τι διαθεση ε.. αν εισαι στις μαυρες σου, φοβασαι ή έχεις αγχος, συνηθως ειναι κρυα τα ακρα σου..

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα μην αρχισεις και ψαχνεις ιντερνετ τι εχεις κλπ τα ιδια που κανω και εγω..

Δεν ειναι κατι.. Πολλοι το εχουν, και μενα κρυα ειναι με καλτσα και 20 βαθμους μεσα στο σπιτι.

Επισης ειναι και αναλογα τι διαθεση ε.. αν εισαι στις μαυρες σου, φοβασαι ή έχεις αγχος, συνηθως ειναι κρυα τα ακρα σου..

Έχω θέμα με το άγχος μου, δεν μπορώ να το ξεπεράσω, ανησυχώ πάντα για τα πάντα, ακόμα και για κάτι σίγουρο

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον θυρεοειδή μου, λέει ότι το άγχος φαίνεται στα χέρια και πως ιδρώνουν, ώρες ώρες είναι λες και τα έχω βρέξει, σπανίως ξηρά

Δημοσ.

Ε χαλαρωσε, ολοι εχουμε θεμα με το αγχος αυτες τις εποχες..

Σε τετοια ηλικια οι πιθανοτητες να εχεις το οτιδηποτε σχετιζεται με νευρολογικο και καρδια, ειναι απειρα μηδαμινες..

Το πιο λογικο πραγμα εχεις ειδικα για χειμωνα.

Δημοσ.

Για να ξερεις, αν ηταν καρδιολογικο, δεν θα επαιρναν τα ακρα σου καλα αιμα και θα ειχαν πριστει οι αστραγαλοι σου και το χρωμα των ποδιων σου θα ηταν περιεργο.. Θα ειχες δυσπνοια στο τρεξιμο και πονο στο στηθος, αυτα σε μονιμη βαση. (και η κριση πανικου εχει δυσπνοιες κλπ δεν παει να πει οτι εχεις καρδια, αν λαχανιαζεις η εχεις νευροπονους και τσιμπηματα)

Αν ηταν νευρολογικο, θα ειχες μουδιασματα οχι τα απλα που παθαινουμε που και που, αλλα θα κραταγαν για ωρες αλλα και αδυναμια στα ακρα..

Αυτο δεν παιζει πολυ απλα..

Μην σκεφτεσαι τιποτα και οταν εισαι χαρουμενος θα δεις που οι θερμοκρασια σου ανεβαινει, ετσι πανε αυτα..

Και το σημαντικοτερο μην ψαχνεις στο ιντερνετ, λενε μαλακιες.. αν εχεις αγχος για κατι πας σε εναν παθολογο/καρδιολογο με ενα ραντεβου το πολυ 20-30 ευρω σε εξεταζει και σου λεει τα ιδια και ηρεμεις

• Like 1
Δημοσ.

προτιματε βαμβακερες η συνθετικες καλτσες γιατι οι μαλλινες απορροφουν υγρασια και παγωνουν τα ποδια

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι τα πόδια μου από το γόνατο και κάτω και με αποκορύφωση την πατούσα κρυώνουν υπερβολικά πολύ. Καλοριφέρ στο σπίτι ανάβω 2 ώρες το βράδυ γιατί δεν βγαίνει οικονομικά να καίει συνεχώς. Φοράω λοιπόν διπλή κάλτσα ή πολύ χοντρή κάλτσα αλλά πάλι ξεπαγιαζω. Ειδικά αν κάθομαι στο γραφείο που είναι κολλητά σε τοίχο δεν την παλεύω... Γυμναζομαι μέρα παρά μέρα και επειδή έχω ακούσει πως οι άνθρωποι που γυμνάζονται πολύ είναι πιο ζεστοί από το κανονικό επειδή παράγουν θερμότητα οι μύες του σώματος μου φαίνεται ακόμα πιο παράλογο. Ίσως επειδή δεν έχω λίπος στα πόδια να φταίει αυτό;Αν έχει κάποιος γνώμη στο θέμα και θέλει να βοηθήσει θέλω να την ακούσω, Ευχαριστω

Είσαι διαβητικός;

Καπνίζεις μήπως; Περιβάλλον εργασίας παθητικού καπνίσματος;

Για επισκέψου και ρώτα αγγειολόγο, ιδίως αν πχ τα βάζεις δίπλα στο καλοριφέρ αλλά δεν θερμαίνονται τόσο όσο πχ της γυναίκας σου, παιδιών,κτλ

Δημοσ.

Είσαι διαβητικός;

Καπνίζεις μήπως; Περιβάλλον εργασίας παθητικού καπνίσματος;

Για επισκέψου και ρώτα αγγειολόγο, ιδίως αν πχ τα βάζεις δίπλα στο καλοριφέρ αλλά δεν θερμαίνονται τόσο όσο πχ της γυναίκας σου, παιδιών,κτλ

1 ευτυχώς όχι τρώω γλυκά σαν να μην υπάρχει αυριο το οποίο είναι το μόνο κακό στη διατροφή μου

2 όχι το σιχαινομαι

3 δεν καπνίζουν οι γύρω μου εκτός από 2 άτομα στην παρέα μου

Όταν τα βάζω στο καλοριφέρ μια χαρά ζεσταίνονται

Λενε πως αν εχεις θυροειδή έχεις και κρυα ακρα. ΜΠορει να ειναι και μυθος

Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο, ευτυχώς η ορμόνη του θυρεοειδή που έχω πρόβλημα είναι λίγο ανεβασμένη και ελεγχόμενη

Το σπίτι είναι γενικά ζεστό? Αλλάζεις συχνά κάλτσες? Όταν λες χοντρές εννοείς τόσο χοντρές? <br>

http://1.bp.blogspot.com/-b0S_z3H-8Y8/UP6n5pw5qZI/AAAAAAAAEkk/h4IpoYYKFAI/s1600/thicksocks.jpg

Εννοώ μάλλινες στρατιωτικές! Το σπίτι χωρίς καλοριφέρ είναι γύρω στους 17 τώρα με καλοριφέρ 23. Έχω μια θερμάστρα για τις ώρες που δεν βάζω καλοριφέρ
Δημοσ.

Και εγώ παγώνω εύκολα σε χέρια (παλάμες-δάχτυλα) και πόδια (πατούσες), έχω και προβλήματα υγείας.

Γενικά ακόμα και να ζεσταθεί ικανοποιητικά ένας χώρος, τα άκρα των ποδιών και των χεριών είναι τα σημεία εκείνα που αργούν να ζεσταθούν περισσότερο. Αν δεν βάλω το πόδι χαμηλά ή την παλάμη μου πάνω στον θερμό αέρα του αερόθερμου/καλοριφέρ δεν ζεσταίνονται καθόλου.

Δημοσ.

Όταν είσαι ξυπόλιτος έχεις καλύτερη κυκλοφορία (Ίσως φταίει ότι με τις κάλτσες τεμπελιάζει το σώμα να ζεστάνει τα άκρα). Και εγώ τα ίδια έκανα με τις κάλτσες μέχρι που σταμάτησα να τις φοράω μέσα στο σπίτι τελείως χειμώνα-καλοκαίρι. Πλέον τα άκρα μου δεν κρυώνουν καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...