zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Bρε παιδιά, δεν υπάρχει κανά κατάστημα που να πουλάει μόνο ψησταριές; Να πηγαίνει κανείς και να εφραίνεται η ψυχή του , να μην ξέρει τι να διαλέξει ας πούμε!
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Στα praktiker απ ότι θυμάμαι εχουν, τώρα αποκλειστικά ψησταριές δεν ξέρω κάτι
zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τις έχω δεί στο Pr, καμία δεν μου γεμίζει το μάτι εκτός από κάτι Webber!
agrio.imeros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Από Θεσσαλονίκη βολεύει τίποτα ; Π.χ. ο Τιμολέων ... 1
zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Από Θεσσαλονίκη βολεύει τίποτα ; Π.χ. ο Τιμολέων ... Σε ευχαριστώ θερμά αλλά βρίσκομαι Αθήνα! Όμως οργανωμένος ο Τιμολέων! 1
agrio.imeros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ θερμά αλλά βρίσκομαι Αθήνα! Όμως οργανωμένος ο Τιμολέων! Σε στέλνει και μυνήματα για συνταγές ψητών , οδηγίες συντήρησης ψησταριών κτλ και δυο-τρεις φορές το χρόνο σε καλεί και σε μπάρμπεκιου που διοργανώνει ... Δε σκέφτηκες να κάνεις καμιά ψησταριά από θερμοσίφωνα ;
zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δε σκέφτηκες να κάνεις καμιά ψησταριά από θερμοσίφωνα ; Είχε πεί κάποιος πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παλιός θερμοσίφωνας για ψησταριά, γιατί είναι βλαβερά τα υλικά με τα οποία είναι κατακσευασμένα τα εσωτερικά τοιχώματα και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τέτοιο σκοπό!
MT60RS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει πειραιως γωνια με ιερα οδο
cuspid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει πειραιως γωνια με ιερα οδο Ψησταριές "Λεωνίδας", μόνο επαγγελματικές όμως, δεν έχω δει μικρές...
zoranb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ο Λεωνίδας δεν έχει μικρές όντως... κανένα άλλο κατάστημα που να έχει ποικιλία έχει κανείς υπόψην;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα