Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλη μας χρονια !!! Στο παραπανω υπαρχει δυνατοτητα ενημερωσης κινησης λογαριασμου (κυριως πιστωσεις) που του γινονται με sms ή με email στον κατοχο του ? Αν ναι εχει κοστος ? Ή δεν εψαξα καλα ή δεν υπαρχει... Ευχαριστω.
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Η Πειραιώς το εχει με χρέωση απο όσο θυμάμαι. Το λέει Alerts. Για εθνική δεν ξέρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ολες οι Τραπεζες κατι εχουν...Η eurobank εχει σχεδον απο ολα και δωρεαν αλλα η Εθνικη ?????
dobro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 https://www.nbg.gr/el/transaction-security/sms-alerts 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 https://www.nbg.gr/el/transaction-security/sms-alerts Μονο για πιστωτικες καρτες ομως....Οχι για λογαριασμους . 1
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 H eurobank ΕΙΧΕ δωρεάν..."προχθές" ήρθε μειλ με κάτι χρεώσεις...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μονο για πιστωτικες καρτες ομως....Οχι για λογαριασμους . Να συμπληρώσω Με sms οχι εμαιλ και με χρέωση!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 H eurobank ΕΙΧΕ δωρεάν..."προχθές" ήρθε μειλ με κάτι χρεώσεις... Για email που εχω εγω δεν μου ηρθε καποια ενημερωση για χρεωσεις .
The_Judas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η Πειραιώς το εχει με χρέωση απο όσο θυμάμαι. Το λέει Alerts. Για εθνική δεν ξέρω. Η Πειραιώς έχει δωρεάν ενημέρωση με e-mail. Μόνο τα sms έχουν χρέωση. Παρόλα αυτά όταν στέλνω εμβάσματα στο εξωτερικό μου στέλνει δωρεάν ειδοποίηση στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα