epivizn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 κατοικω και σπουδαζω θεσσαλονικη, δηλωνω gamer τα τελευταια χρονια.. εχω μια σταθερη συνδεση net απο hol η οποια μου προσφερει ενα καλο download speed( τ.ω να κατεβαζω σε καλους χρονους και να μη laggarw στα games μου) τι γινεται ομως με το stream? τα speedtest που χω κανει μου δινουν αποτελεσμα περιπου 5 mb uploadspeed(μου χουν πει οτι μ αυτην την ταχυτητα streamαρεις καλα.. λαθος αφου καθε προσπαθει να streamαρω καταληγει σε εικονα 240p με συνεχομενα lag και dc) νομιζω οτι ειναι η καταρα του σπιτιου, πολλοι πρεπει να χουν νοιωσει αυτο το συναισθημα αφου η εταιρια μου λεει οτι ολα καλα ενω δεν ειναι αυτο που θελω ειναι να μπορω να παιζω games χωρις lag και να streamαρω με αξιοπρεπεια( δηλαδη 360p+ και να μην τρωει lags και dc, και οχι κανα απαιτιτικο game, hearthstone θελω να streamarw που ειναι παιχνιδι με καρτες,χωρις τρελα γραφικα και με λιγοστα animation, για lol δεν το συζηταμε, δεν κουναει τπτ) μπορει να λεω μαλακιες, δεν εχω μεγαλη εμπειρια( ασχετος λιγακι ) οποιος μπορει να μου δωσει οποιαδηποτε πληροφορια επι του θεματος ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πληροφορίες που πρέπει να μας δώσεις: Το υλικό που έχεις,κάθε κομμάτι του Η/Υ με λεπτομέρεια (π.χ. με το speccy κάνε copy/paste ότι σου βγάλει εδώ) Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να κάνεις stream και ιδίως με τη ρυθμίσεις. Σε ποια σελίδα προσπαθείς να το στείλεις.
epivizn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ειμαι στο πατρικο μ τωρα αθηνα και το pc το χω πανω σαλλονικα οποτε δε μπορω να δωσω τα χαρακτιριστικα του pc, σε 2 μερες θα τα χω.. εχω προσπαθησει να streamαρω με το open broadcast( που εχει πολλες και συνθετες για μενα ρυθμισεις) και το xsplit που ειναι ψιλοαυτοματο( ρυθμιζεις μονο ποιοτητα, voice outpout κλπ, 2-3 απλα πραματα) twitch προσαπθω και θελω να κανω δουλεια πιστευεις ειναι θεμα συνδεσης ή μπορει να το βελτιωσω καπως αναλογα με τις ρυθμισεις που θα κανω? ty για το reply
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 πιστευεις ειναι θεμα συνδεσης ή μπορει να το βελτιωσω καπως αναλογα με τις ρυθμισεις που θα κανω? Για αυτό χρειάζονται οι πληροφορίες...μπορεί να φταίνε μέχρι και οι σελίδες (twitch κτλ) να συνδέονται δηλαδή πολλά άτομα και να μην μπορούν να δέχονται με μεγάλη ταχύτητα.
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Nah δεν παιζει κατι τετοιο Κατι παιζει με τις ρυθμισεις που κανεις ειτε στο OBS ειτε στο Xplit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα