Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 διαβαζοντας το thread, δεν καταλαβα πιο ειναι μεγαλυτερο δραμα, του παρανομου μεταναστη ή του redodin... Φυσικα του μεταναστη αλλα αυτο δεν θελει σκεψη το οτι εσυ ομως ειρωνευεσαι εμενα επειδη λεω οτι εχω προβληματα και ειμαι κατω απο το οριο της φτωχειας θελει σκεψη και μαλιστα μεγαλη!
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν απαρνηθούν τις αξίες τους θα σου πηδάνε τις γκόμενες όμως, πάλι μπακούρι! Think about it! Δεν πηδάς που δεν πηδάς, έχεις και τους Αιγύπτιους ψαράδες, δράμα! Κατσε φιλε προφανως και ειναι παραλογο να επιτρεψουμε να ερθουν 99 αντρες και μια γυναικα... Αυτο το θεμα δε τοπμαει να το θιξει κανενας και ειναι πολυ σοβαρο. Και 99 ελληνες και 1 γυναικα να ηταν σε ενα χωριο, με κοινη καταγωγη κουλτουρα κτλπ αναποφευκτα θα σκοτονονταν αργα η γρηγορα. Κ εφοσον η γυναικα για τον ανδρα ειναι απαραιτητο αγαθο π χαρακτηριζεται απο στενοτητα καποιο απολα αυτα τα τζιμανια που σκεφτονται τις μεταναστευτικες πολιτικες θα επρεπε να σκεφτει οτι επιτρεποντας σε 100 ακομα αντρεες να ερθουν, αν υποθεσουμε οτι αντρες γυναικες ειναι 50-50 στον πλυθισμο, αυτο σημαινει οτι 100 αντρες θα μεινουν χωρις γυναικα. Ειτε ειναι οι 100 μεταναστες ειτε 100 ντοπιοι. Κ οποιος δε καταλαβαινει ποσο σοβαρο θεμα ειναι αυτο ειναι αξιος της μοιρας του δηλαδη τι προτεινεις? να σφαζουμε οσους πουνε ασχημες κουβεντες για τον θεο μας ή να απαιτουμε να μας ευχαριστουνε που δεν τους σφαζουμε και κρατιομαστε..? μηπως τους κανουμε και χαρη και απο πανω που τους κραταμε ζωντανους και δε τους φυλακιζουμε μεχρι να ξεχασουν τι σημαινει ο ηλιος , οπως κανουν στην φιλοΔΥΤΙΚΗ Σαουδικη Αραβια? μηπως κανουμε και στις γυναικες μας χαρη που δεν τις λιθοβολουμε? στην τελικη ποιος ειναι ο στοχος μας? να γινουμε το ιδιο με αυτο που κατηγορουμε? Φυσικα και τους κανουμε τη χαρη που τους κρατουμε ζωντανους, απο τη στιγμη που τους δινουμε τη δυνατοτητα να πανε απο εκει π ηρθαν με πληρωμενα εξοδα και μας κανουν τους δυσκολους. Στοχος μας ειναι να περναει το nation καλα. Οσο καλυτερα γινεται. Οπου αυτοι θα επρεπε να ειναι το μεσον ωστε να πετυχενουμε αυτο το στοχο... Ξαναλεω δε μπορει να με υποχρεωσει κανενας να γινω ανθρωπιστης. Επισης ενας ανθρωπος που εχει συνηθισει να του κοψουν το χερι αν κλεψει και εδω αν κλεψει απλα θα περασει 3 νυχτες στο κρατητηριο ε δε νομιζω να χρειαζεται κ πολυ σκεψη για να καταληξει στο συμπερασμα οτι εδω crime pays more than home
Zein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ερχονται απειρες γυναικες απο ρουμανια και ρωσια και λυνουν το προβλημα. ξε-αγχωθηκες τωρα λιγο? 1
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τι να ερθουν να κανουν εδω ρε φιλε? γερμανια πανε και αγγλια... Συγκρινεις τα εκατομυρια ανδρων που εχουν ερθει με τις 5000 που εχουν ερθει απο αυτες τις χωρες που ανεφερες για να κανουν τις πουτανες?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ο kabouras μπήκε για να υπερασπιστεί τα δικαίωμα του άνδρα να υπάρχει πάντοτε γυναίκα προς 'κατανάλωση'. Άλλωστε, αν είναι να έρθουν μετανάστες δεν γίνεται να ρίξουμε κι έναν...; Πάντως, από τα λίγα που διάβασα εδώ. Συμφωνώ ΚΑΙ με τον longtom. Υπέρ της ισότητας και της ανεξιθρησκειας είμαι, αλλά μερικές φορές ο φανατισμος (πχ) μιας θρησκείας και οι ολοκληρωτικες πεποιθήσεις μιας ομάδας ανθρώπων δίνουν πολλά στοιχεία για να πει κάποιος 'το τάδε γκρουπ είναι τέτοιοι'.
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Κ εφοσον η γυναικα για τον ανδρα ειναι απαραιτητο αγαθο π χαρακτηριζεται απο στενοτητα Πάλι καλά που δεν την είπες πράγμα ξέρω γω 3
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σοβαρά εσύ αναφέρεσαι στο πρόβλημα της στενότητας, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και η βάση της οικονομικής επιστήμης. Διάολε, κατα μια έννοια είναι ο μόνος λόγος που υπάρχουμε Κ εφοσον η γυναικα για τον ανδρα ειναι απαραιτητο αγαθο π χαρακτηριζεται απο στενοτηταΔάκρυα συγκίνησης, το insomnia διδάσκει. Αδερφέ, αν σε επόμενα posts quotαρεις Stiglitz, θα σου φερνω εγώ προσωπικά τις Βελγίδες. Μετά θα φτιάξουμε και τα ορθογραφικά, να γλιτώσουμε τους φούρνους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δάκρυα συγκίνησης, το insomnia διδάσκει.Αδερφέ, αν σε επόμενα posts quotαρεις Stiglitz, θα σου φερνω εγώ προσωπικά τις Βελγίδες. Μετά θα φτιάξουμε και τα ορθογραφικά, να γλιτώσουμε τους φούρνους. Hayek θα quotαρει για να στηρίξει την πεποίθηση ότι το σεξουαλικο κυνήγι του άνδρα ανήκει στην ελευθερία του ατόμου.
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αδερφε, εχω δωσει περι τα 500 επιχειρηματα γιατι δεν υπαρχει λογος να φροντιζουμε της γης τους κολασμενους κ το μονο αντεπιχειρημα που αντιτασσετε ειναι αυτο του ανθρωπισμου, συνοδευομενο απο αστειακια κ ειρωνιες Και φυσικα ανθρωπιστες μονο εκει που θελουμε / μας εχει επιβαλλει η ΝΤΠ ετσι? διοτι και εγω μπορει να εχω θεμα σεξουαλικων αναγκων και αποδοχης πχ, το οποιο να επηρεαζει τη δυνατοτητα μου να ζησω χαρουμενα ξεγνοιαστα κ ελευθερα αλλα καμια απο αυτες που κοπτονται για τα δικαιωματα των κολλασμενων της γης δε θα μου ανοιξει τα ποδια 3 φορες την εβδομαδα απο ανθρωπισμο Εμενα αυτο μου φαινεται καπως υποκριτικο Τελος φιλη 3 πουλακια, στην πραγματικοτητα ενας ανδρας που δεν εχει γυναικα "προς καταναλωση" οπως λες εχει αυξημενες πιθανοτητες να προκαλεσει προβληματα στον περιγυρο του, γενικα να επιδειξει "αντικοινωνικη συμπεριφορα" Σε αντιθεση μια γυναικα που δεν καλυπτει τις σεξουαλικες/ συναισθηματικες της αναγκες (αν κ σχετικα δυσκολο σ αυτη τη χωρα) το πολυ πολυ να αυτοκτωνησει στη χειροτερη, αλλα ποτε δε θα παρει το καλασνικοφ να πυροβολαει τα μπαρ οπως εκανε ο αλβανος στο φαληρο προ μηνος
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τις προσβολες σου να τις πεις σε τίποτα μισογυνηδες φιλαράκια σου. Ανθρωπιστης ανθρωπιστης αλλά δεν θα κάτσω να με πηδηξεις στις προσβολες κιόλας (και please μην μου αρχίσεις τα 'αν θιχτηκα')
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τελος φιλη 3 πουλακια, στην πραγματικοτητα ενας ανδρας που δεν εχει γυναικα "προς καταναλωση" οπως λες εχει αυξημενες πιθανοτητες να προκαλεσει προβληματα στον περιγυρο του, γενικα να επιδειξει "αντικοινωνικη συμπεριφορα" Σε αντιθεση μια γυναικα που δεν καλυπτει τις σεξουαλικες/ συναισθηματικες της αναγκες (αν κ σχετικα δυσκολο σ αυτη τη χωρα) το πολυ πολυ να αυτοκτωνησει στη χειροτερη, αλλα ποτε δε θα παρει το καλασνικοφ να πυροβολαει τα μπαρ οπως εκανε ο αλβανος στο φαληρο προ μηνος Τα ίσα δικαίωματα μας έφεραν εδώ ε, το λέω στους ανθρωπιστές του θρεντ.
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τις προσβολες σου να τις πεις σε τίποτα μισογυνηδες φιλαράκια σου. Ανθρωπιστης ανθρωπιστης αλλά δεν θα κάτσω να με πηδηξεις στις προσβολες κιόλας (και please μην μου αρχίσεις τα 'αν θιχτηκα') Τι ακριβως σας προσεβαλλε? δε νομιζω να μιλησα επι προσωπικου σε οποιοδηποτε ποστ μου
johndoe2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ποσόστωση ως μεταναστευτική πολιτική για να βρεις γκόμενα να γαμήσεις πρώτη φορά ακούω. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τι ακριβως σας προσεβαλλε? δε νομιζω να μιλησα επι προσωπικου σε οποιοδηποτε ποστ μου Αν παραμιλουσες γραπτώς, τότε σου ζητάω συγγνώμη
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Επισης δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι απο αεχαιοτατων χρονων οταν καποιος ηθελε να κατακτησει κ να αφομοιωσει μια περιοχη/πολιτισμο μετα τον νικιφορο πολεμο ξεφορτωνοτσν τους ανδρες τις περιοχης. Οι γυναικες περα απο τους προφανεις λογους που "χρηςιμευουν", ευκολα αφομοιονονται. Ο ανδρας δυσκολα και μπορει να αντιδρασει. Αν παραμιλουσες γραπτώς, τότε σου ζητάω συγγνώμη Τις εξυπναδες αυτες αλλου. Η θα μιλησεις με επιχειρηματα η κατσε στην κουζινα σου να πλεξεις πουλοβερ Ποσόστωση ως μεταναστευτική πολιτική για να βρεις γκόμενα να γαμήσεις πρώτη φορά ακούω. Φιλε μετα απο τοσες σελιδες εχεις την εντυπωση οτι οταν μιλαω σε πρωτο προσωπο αναφερομαι στον εαυτο μου και οταν μιλαω σε δευτερο αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα? φιλικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα