johndoe2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Φιλικά σου μιλάω κι εγώ. Ο Αλβανός που πυροβόλησε στο μπαρ δεν το έκανε ούτε επειδή δεν του τον έβρεχε καμία ούτε επειδή είναι Αλβανός. Επειδή είναι ψυχοπαθής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν τα επιχειρήματα σου εσένα είναι ότι οι γυναίκες είναι άχρηστες στον 21το αιώνα, τότε εμένα μου φτάνει και περισσεύει. Τι άλλο να απαντήσω σε άτομο που νομίζει ότι τα πουλόβερ πλεκονται στη κουζίνα; Από την πολύ ανδριλα δεν έχει πάει ποτέ στο ψυγείο, ούτε για μπύρα. Μην τυγχον και τον πουν 'λουλη' Άλλωστε 'οι εξυπνάδες μου' βρήκαν τον στόχο τους. Στο κέντρο του καβουριου!
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αυτου του ειδους η επιθετικοτητα συνδεεται σε μεγαλο βαθμο ( εχει υψυλη συσχετιση αν το θελεις μαθηματικοποιημενα) με την σεξουαλικη / κοινωνικη αποδοχη. Αν του ειχε καθησει καποια στο μπαρ που περασε 5 ωρες και χαλασε 50 ευρω δεν θα ειχε καμια ορεξη να παει να παρει το οπλο και να αρχισει να ριχνει "για να τους εκδικηθει" Αν τα επιχειρήματα σου εσένα είναι ότι οι γυναίκες είναι άχρηστες στον 21το αιώνα, τότε εμένα μου φτάνει και περισσεύει. Τι άλλο να απαντήσω σε άτομο που νομίζει ότι τα πουλόβερ πλεκονται στη κουζίνα; Από την πολύ ανδριλα δεν έχει πάει ποτέ στο ψυγείο, ούτε για μπύρα. Μην τυγχον και τον πουν 'λουλη' Άλλωστε 'οι εξυπνάδες μου' βρήκαν τον στόχο τους. Στο κέντρο του καβουριου! Δε θυΜαμαι που ακριβως εγραψα οτι οι γυναικες ειναι αχρηστες στον 21 αιωνα ( ουτε κ σε καποιον αλλον αιωνα) αλλα το γεγονος οτι εσυ αυτο καταλαβες δειχνει την αντιληπτικη σου ικανοτητα και κατα συναιπεια το επιπεδο σου. Τα υπολοιπα δε τα σχολιαζω, ειναι επισης αποτελεσμα της αντιληπτικης σου ικανοτητας
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μετα απο τοσες σελιδες εχεις την εντυπωση οτι οταν μιλαω σε πρωτο προσωπο αναφερομαι στον εαυτο μου και οταν μιλαω σε δευτερο αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα? φιλικα.. Α δηλαδή εσύ όταν απευθύνεσαι σε κάποιον, του μιλάς σε τρίτο πρόσωπο πληθυντικό. Ευχαριστώ για την πληροφορία
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δε θυΜαμαι που ακριβως εγραψα οτι οι γυναικες ειναι αχρηστες στον 21 αιωνα ( ουτε κ σε καποιον αλλον αιωνα) αλλα το γεγονος οτι εσυ αυτο καταλαβες δειχνει την αντιληπτικη σου ικανοτητα και κατα συναιπεια το επιπεδο σου. Τα υπολοιπα δε τα σχολιαζω, ειναι επισης αποτελεσμα της αντιληπτικης σου ικανοτητας Και να το έγραψες, μάλλον δεν θα το εννοούσες. Έτσι δεν είναι;
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τ λογο εχω βρε κοπελα μου να μιλησω σε καποιον επι προσωπικου? σας ξερω και θελω το καλο η το κακο σας? συζητιση κανουμε. Στο ιντερνετ. Δηλαδη οταν μιλανε δυο τυποι και λενε εφαγες 7 γκολ απο τη γιουβεντους ο τυπος καθοταν πραγματι τερμα και τα ετρωγε ο ιδιος??? 1
Miracle Worker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Φιλικά σου μιλάω κι εγώ. Ο Αλβανός που πυροβόλησε στο μπαρ δεν το έκανε ούτε επειδή δεν του τον έβρεχε καμία ούτε επειδή είναι Αλβανός. Επειδή είναι ψυχοπαθής. Εντάξ, δεν είναι έτσι απλό. Το έκανε γιατί στον κύκλο του αυτό θεωρούνταν μαγκιά. Και ήταν και ψυχοπαθής. 1
johndoe2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αυτου του ειδους η επιθετικοτητα συνδεεται σε μεγαλο βαθμο ( εχει υψυλη συσχετιση αν το θελεις μαθηματικοποιημενα) με την σεξουαλικη / κοινωνικη αποδοχη. Δεν ξερω τι λεει η ψυχαναλυτικη θεωρια του Φρουντ για την επιθετικοτητα, μαθηματικοποιημενα κιολας, αλλα δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες. Εντάξ, δεν είναι έτσι απλό. Το έκανε γιατί στον κύκλο του αυτό θεωρούνταν μαγκιά. Και ήταν και ψυχοπαθής. Εξηγησε αν θες ποιο δεν ειναι απλο.
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τ αν εσυ η και 100000000 ακομα ατομα πιστευουν οτι ειμαι τουβλο ειναι υποκειμενικη σας αποψη. Ο τυπος με ενα ποδι ειναι αντικειμενικα κουτσος ( κανενα προβλημα με τους κουτσους ) και εσυ προσωπικα αντικειμενικα δεκαταλαβες οτι δεν αναφερθηκα καπου στην αξια της γυναικας. Επισης τα πουλοβερ και η κουζινα συμφωνω οτι δεν πανε μαζι, πρεπει να εισαι πολυ συναισθηματικα φορτισμενη με το θεμα (πιθανο ως γυναικα και ως ακολουθος του μονο με δικαιωματα φεμινισμου) για να μην αντιληφθεις οτι τα εβαλα στην ιδια προταση για την υπερβολη της υποθεσης και ως σχημα λογου
Miracle Worker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εξηγησε αν θες ποιο δεν ειναι απλο. Ότι η πράξη του συγκεκριμένου ατόμου εξηγείται μόνο από την ψυχοπάθεια του.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν είπα πουθενά ότι είμαι γυναίκα αγαπητέ Mr Bricks Μόνος σου τα λες επειδή βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.
kabouras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ότι η πράξη του συγκεκριμένου ατόμου εξηγείται μόνο από την ψυχοπάθεια του. Η οποια πηγαζει η αν θελεις ενισχυεται απο τη σεξουαλικη / κοινωνικη απορριψη Μα δεν είπα πουθενά ότι είμαι γυναίκα αγαπητέ Mr Bricks Μόνος σου τα λες επειδή βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Εγω εκανα μια αυθαιρετη υποθεση βαςει καποιων στοιχειων του πρωτου ποςτ που εγραψες, και επετρεψα στον εαυτο μου να την κανει επειδη αυτη η υποθεση σε τιποτα δεν επηρρεαζει τη συζητιση
johndoe2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η οποια πηγαζει η αν θελεις ενισχυεται απο τη σεξουαλικη / κοινωνικη απορριψη Απ' οπου και να πηγαζει αυτο σου λεει ρε μαστορα. Οχι επειδη δεν βρηκε γκομενα στο μπαρ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Άρα, έμμεσα λες ότι κάποιος για να υπερασπιστεί τα δικαιωματα των γυναικών πρέπει να είναι οπωσδήποτε γυναίκα. Εναλλακτικά, για να υπερασπιστεί κάποια δικαιώματα μεταναστών (από την οπτική ότι είναι άνθρωποι) πρέπει οπωσδήποτε να είναι μετανάστης (ή να έχει συμφέρον από μετανάστες) Σε τι ακριβώς βοηθάνε οι παραπάνω αυθαιρετες υποθέσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα