Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εχω κατι μικρους σπασμους στους μυες συνηθως στις γαμπες και στα μπρατσα, καθημερινα και οταν ειμαι ηρεμος.. Τι ειναι αυτο ρε παιδια; Το εχει κανεις;
forgotten Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 το εχω μετα απο εντονη χειρωνακτικη εργασια κυριως στα χερια και σπανια στα ποδια ,φυσικα δεν ειναι κατι το οποιο ανησυχω μια και αυτο συμβαινει σπανια ,ρωτησε ομως γιατρο αν σε ανησυχα τοσο γιατι εδω στο φορουμ δεν ειμαστε γιατροι ¨)
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ξερω γω Το εχει κανεις αλλος; Διαταραχή ηλεκτρολυτών θα μπορούσε να είναι.Το πάθαινα συνεχεια κ γω σε περιόδους προπόνησης.Πήρα λίγο κάλιο-μαγνήσιο κ έστρωσα. 1
raid_av Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως το ειχα παθει αυτο και μετα απο μαγνητικη που εκανα διαπιστωθηκε μερικη ρηξη σε εναν τενοντα. Δεν σου λες απαραιτητα οτι εχεις παθει κατι τοσο χοντρο απλα οι σπασμοι οπως μου εξηγησε και ο ορθοπεδικος ειναι η αμυνα του μυ να αιματοθει εκεινο το σημειο για να θεραπευτει καποια τυχον βλαβη μετα απο τραυματισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα