Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, πριν λιγες μερες (λιγοτερες απο 7) αγορασα ενα πληκτρολογιο απο το e-shop. Θα θελα να μαθω αν ειναι εφικτο (βασει νομου για παραδειγμα) εφοσον εχουν κρατηθει το 100% της αρχικης συσκευασιας του πληκτρολογιου, να το επιστρεψω στο καταστημα και να πιστωθω το ποσο του ωστε να αγορασω κατι αλλο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από Σαϊνόμπι
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν το πας πίσω, χωρίς πολύ μανούρα θα το δεχτουν κόβοντας κάπου 10-20% της τιμής (δεν θυμάμαι ακριβως). Με πολύ μανουρα και υπο προϋποθέσεις μπορείς να το επιστρέψεις εως τις 14 ημέρες και να ζητήσεις όλο το ποσό. Προσωπικά ειμαι κατά των επιστροφών επειδή άλλαξα γνώμη/δε μου κάνει, κλπ. Μήπως να το πουλήσεις με αγγελία;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν το πας πίσω, χωρίς πολύ μανούρα θα το δεχτουν κόβοντας κάπου 10-20% της τιμής (δεν θυμάμαι ακριβως). Με πολύ μανουρα και υπο προϋποθέσεις μπορείς να το επιστρέψεις εως τις 14 ημέρες και να ζητήσεις όλο το ποσό. Προσωπικά ειμαι κατά των επιστροφών επειδή άλλαξα γνώμη/δε μου κάνει, κλπ. Μήπως να το πουλήσεις με αγγελία; Για ποιο λογο εισαι κατα των επιστροφων? Το θεωρω σημαντικο δικαιωμα του καταναλωτη που αγοραζει online.
tsiko24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Για ποιο λογο εισαι κατα των επιστροφων? Το θεωρω σημαντικο δικαιωμα του καταναλωτη που αγοραζει online. Πρόσεχε μόνο το πληκτρολόγιο που εβγαλαν τωρα προσφορα να μην ειναι κανενα μεταχειρισμένο σαν αυτό που θα δωσεις πίσω δηλαδη!!!
skoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον καταλαβες τι εννοουν τα παιδια που απαντησαν... Αν υπαρχει προβλημα ή λαθος στην περιγραφη του προιοντος ΦΥΣΙΚΑ και να το επιστρεψεις και να ζητησεις πισω τα λεφτα σου ΑΛΛΑ επειδη τελικα δεν σου αρεσε ή επειδη βρηκες κατι καλυτερο δε νομιζω οτι ειναι 'σοβαρος' λογος επιστροφης...εκτος αν εισαι διατεθημενος εκτος του να επιστρεφεις προιοντα που απλα δεν σου αρεσαν να αγοραζεις 'καινουρια' προιοντα που απλα δεν αρεσαν σε καποιον αλλο... 1
brotrainer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ με τα παιδιά. Αλλά ναι μπορείς να το επιστρέψεις δε θα σου πουν τίποτα. Το πολύ πολύ πες τους να αγοράσεις κάτι άλλο με τα ίδια λεφτά.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mα καλα, δεν διαβασατε το 1ο ποστ? Γραφω πουθενα οτι επιθυμω να μου επιστρεψουν τα χρηματα? Αναφερω πιστωτικο υπολοιπο για να αγορασω κατι αλλο απ' το ιδιο καταστημα. Εγω ηξερα πως ισχυει αυτο: Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος) και σε περίπτωση μη παροχής από τον προμηθευτή υποδείγματος δήλωσης υπαναχώρησης, εντός τριών μηνών (επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα επιστροφής) Αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι ειναι λιγο γκριζος τομεας το "αρχικη του κατασταση". Επισης η ερωτηση μου δεν ηταν περι ιδεολογιας κτλ. Μου φαινεται λογικο να προτιμω να μη χασω 20 ευρω εγω στην προκειμενη, παρα να μη χασει 4-5 ευρω το e-shop, πουλωντας επειτα το πληκτρολογιο στο stock house του. edit: 13:02: Επεστραφη σε e-shop point χωρις κανενα προβλημα. θα σταλει στο σερβις τους για ελεγχο οτι ειναι οντως χωρις το παραμικρο ψεγαδι και κατ' οπιν θα γινει η πιστωση. Η διαδικασια με ενημερωσαν πως θα κρατησει περιπου 3 εργασιμες. Γενικοτερα σε περιπτωση που ειχε καποιο ψεγαδακι, πχ: γρατζουνια, θα μειωνοταν απλα το ποσο της πιστωσης. Ηταν αρκετα φιλικος ο υπαλληλος παρ' ολο που γινοταν χαμος απο κοσμο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από Σαϊνόμπι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 δεν θελω να γινω κακος,αλλα ιδεολογιες σαν την δικη σου εκοψαν το free shipping του αμαζον Iδεολογιες του παρελαβα αλλα 'δεν παρελαβα' εκοψαν το free shipping και οχι το legitimate, βασει των ορων χρησεως του καθε e-καταστηματος, return. Ας σταματησει εδω το offtopic ομως.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αφου γνωριζεις τη νομοθεσια και ετσι κι αλλιως θα το επιστρεψεις, δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το παρον.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αφου γνωριζεις τη νομοθεσια και ετσι κι αλλιως θα το επιστρεψεις, δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το παρον. Πριν το παω, οπως ξαναγραφω, ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι ειναι λιγο γκριζος τομεας το "αρχικη του κατασταση". Αρχικη κατασταση = σφραγισμενο ή = χωρις το παραμικρο ψεγαδι με πληρης την αρχικη συσκευασια? Αυτη ηταν η ερωτηση μου. Ισως τωρα να σταματησει το offtopic.
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον είναι λιγότερες από 7 μέρες λογικά θα το δεχθούν πίσω πιστώνοντας σου το αρχικό ποσό χωρίς την μείωση 12-30% (αν θυμάμαι καλά τόσο είναι, εξαρτάται απ' την κατάσταση του προϊόντος)
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πριν το παω, οπως ξαναγραφω, ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι ειναι λιγο γκριζος τομεας το "αρχικη του κατασταση". Αρχικη κατασταση = σφραγισμενο ή = χωρις το παραμικρο ψεγαδι με πληρης την αρχικη συσκευασια? Αυτη ηταν η ερωτηση μου. Ισως τωρα να σταματησει το offtopic. Αρχικη κατασταση σημαινει σφραγισμενο.Αν το ανοιξες δεν ισχυει ο ορος και αν θελησεις να το επιστρεψεις χωρις να εχει προβλημα, θα πρεπει να δεχτεις μειωση,τωρα δεν θυμαμαι ποσο ειναι αλλα σε παρομοια περιπτωση που μου ετυχε απο την αρχικη τιμη 80 ευρω ευρω,μου πιστωσαν 65 αν θυμαμαι καλα.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 είμαι ο μόνος που θεώρησε ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα; προσωπικά θα με απασχολούσε κάτι το οποίο αγόρασα ηλεκτρονικά να μπορώ να το επιστρέψω αν δω ότι δεν μου κάνει η δεν καλύπτει τελικώς τις ανάγκες μου(προσοχή γιατί πολύς κόσμος παρεξηγεί το συγκεκριμένο) δεν αναφέρομαι σε ρούχα και άλλα είδη ψυχαγωγίας,αναφέρομαι σε ηλεκτρονικά είδη ανεξαρτήτους κόστους. Δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια αν δεν μας κάνει κάτι να πρέπει να το αφήνουμε στην άκρη και να αγοράζουμε ξανά καινούριο. Και όχι δεν την "λέω" σε κανένα απλά την γνώμη μου γράφω. 1
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 για αυτο υπαρχουν reviews να διαβασεις να δεις να σε καλυπτη.και οταν το αποφασίσεις η πας απο ενα μαγαζι και το βλεπεις απο κοντα και κανεις τιν αγορα. γτ δλδ εγω που θα παρο απο το εκαστοτε μαγαζι καποιο pc να μου βαλουν καποια κομματια απο αυτα που εχεις επιστρέψει εσυ. ειτε το χρησιμοποίησες ειτε οχι για εμενα ειναι μεταχειρισμένο.και θα το πληρώσω για καινουργιο χωρίς την μείωση που ισως εσενα σου κανουν.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 και πως μέσα απο ένα review μπορείς να ακούσεις ενα σετ ακουστικών;η να δεις θα σε βολέψει στον χώρο σου ένα 23άρι η 27μόνιτρος καλύτερα; όσο για το δεύτερο ναι,έχεις δίκιο αλλα πιθανότατα δεν θα το μάθεις.Απο την άλλη θα μπορούσες να ζητήσεις τα κομμάτια ξεχωριστά και να βρεθείς με κάποιο φίλο ενα πρωινό με καφέ να το συναρμολογήσετε,εσύ ξέρεις τι επιδόσεις αναμένεις να έχεις,εγω με αυτό που θα ζητήσω,αν δεν το πιάσω στα χέρια μου(μιλώντας για περιφεριακό παντα)πως θα ξέρω απο ένα review τρίτου ότι μου κάνει 100% ; Με την ίδια λογική και για κινητό στο κατάστημα πάμε και παίζουμε με τα demo που έχουν και μετά αγοράζουμε,ας είχαν τέτοιες επιλογές τα καταστήματα να μην τα γυρνούσαμε πίσω. Τέλος πάντων,δεν έχει νόημα η συζητήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα