evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Στο πρώτο θέμα στο τρίτο επειχείρησα να το λύσω προς το παρόν έκανα ότι έχω βάλει στα επισυναπτώμενα αρχεία αλλά ματά τι να επιλύσω την (1) ως προς Hjk και την 2 ως προς hjk? και να κάνω αντικαταστάσεις από την (2) στην (1)? Τι λέται? αυτος ειναι ο τυπος το πως αντιστρεφεις ενα πινακα γενικα, δεν ειναι η λυση. η λυση που προτεινω, και παλι με μεγαλη επιφυλακτικοτητα ως προς την ορθοτητα της ειδικα για τους πινακες στο δευτερο μισο. 20150109111327889.pdf
PC_MAGAS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 αυτος ειναι ο τυπος το πως αντιστρεφεις ενα πινακα γενικα, δεν ειναι η λυση. η λυση που προτεινω, και παλι με μεγαλη επιφυλακτικοτητα ως προς την ορθοτητα της ειδικα για τους πινακες στο δευτερο μισο. Δίνει κάποια Points πχ. δεν μου έκποψε καθ/ολου να χρησιμοποιήσω ότι δίνει στην αρχή.
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το δεύτερο θέμα το έλυσα απλά Πολ/σιαζοντας κατα μέλη με H εφόσον μετέφερα το χj(m+1) από την άλλη πλευρά. Αλλά το τελευταίο θέμα τι γίνετε; Απλά δεν έχω ιδέα από την μέθοδοδ Gaus-newton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα