Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Όχι, δε λέω αυτό. Μόνος σου ή παρεάκι με όλο το τρανσφορικό συνάφι είσαι αν από τη μια το ''λάθος'' είναι στο μυαλό κ από την άλλη ''δεν είναι απαραίτητα διαταραχή'' αλλά ταυτόχρονα φροντίζεις να απανθρωποποιείς τους τρανς (αλλά ξέχασα δεν είχες κ καλά τέτοια πρόθεση-που ποιός γαμεί την πρόθεση όταν effectively αυτό κάνεις).Η ένσταση λοιπόν είναι πως στο δημόσιο λόγο τοποθετείς την βλαχονοοτροπία,τα συμπλέγματα κ τις νευρώσεις σου όταν αυτά έχουν μετρήσιμο αντίκτυπο απέναντι σε ένα γκρουπ ανθρώπων. Οσο μηδενιστικά ασημαντοποιείς (διοτί αυτό κάνεις ουσιαστικά) τα ψυχολογικά processess σε θέματα διαμόρφωσης της ταυτότητας φύλου,τόσο θα σου γαμεί τα πρέκια από τη μια το σύγχρονο επιστημονικό κεκτημένο (DSM κ συναφή) κ από την άλλη τυπάκια σαν εμένα που αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις της τρανσοφοβίας την οποία υποδαυλίζεις με ένα μανδύα παπαρολογικής επιστημοσύνης μόνο κ μόνο για να βγάζεις τα συμπλέγματα σου (δεν θα μου επιβάλεται κάτι,η ψυχολογία δεν είναι επιστήμη,το βιολογικό φύλο επειδή ορίζεται αντικειμενικά εξουσιοδοτούμαι να υποβαθμίζω τους δυναμικούς παράγοντες στη διαμόρφωση της ταυτότητας φύλου) ή γενικότερα την τρικυμία στο μυαλό σου.Το ζητούμενο δεν είναι το πως ορίζεται το φύλο μαρη Λούση,το ζητούμενο είναι η καταννόηση των παραγόντων διαμόρφωσης της ταυτότητας φύλου χωρίς παπαρολογικές φανφάρες που θυμίζουν την κυρα Νίτσα με το τσεμπέρι.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν χρησιμοποίησα καν τη λέξη "απαραίτητα", δεν ξέρω γιατί την έβαλες σε εισαγωγικά. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω, δεν θεωρώ κανέναν LGBT διαταραγμένο ή οτιδήποτε συναφές. Και δεν ξέρω γιατί θεωρείς πως τους απανθρωποιώ, γενικά ή/και συγκεκριμένα, άνθρωποι είναι, με ίσα δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον κι εμένα μαζί. Και δεν χρειάζομαι να αποδεχτώ κανένα mindset ή ορολογία για να συνεχίσω να το θεωρώ αυτό, μπορούν να νοιώθουν ό,τι θέλουν οι άνθρωποι, δε με επηρεάζει στη στάση μου και η στάση μου είναι υπέρ τους. Νόμιζα πως είναι σαφές αυτό εδώ και καιρό. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς υποδαυλίζω την τρανσοφοβία όπως λες και, εντελώς σοβαρά, θα ήθελα να μου το επισημάνεις γιατί μπορεί όντως να υπάρχει μια πτυχή που δεν βλέπω, δεν είμαι ο πάπας. Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί έχω ασυναίσθητα στοχοποιήσει τους/τις trans συγκεκριμένα, οποιαδήποτε ψυχολογική προσέγγιση σε ζητήματα σωματικής ασυμβατότητας την ψιλοσνομπάρω, από το παράδειγμα με τους παχύσαρκους μέχρι τα τατουάζ.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δουλευόμαστε παρεάκι Λούσι?Δλδ πόσο νιο νιο θέλει για να καταλάβεις πως προκαλείς αυτοματισμό αντιδράσεων (ναι μέχρι κ τρανσφοβικών) με το να μηδενίζεις/ασημαντοποιείς με βλαχάρα τρόπο μάλιστα την εμπειρία των trans βασιζόμενος στα απωθημένα σου.Ποιός θέλει να σου επιβάλει να πούμε ορολογίες κ λοιπά κουλά?Πίστευε ότι νομίζεις λέμε αλλά πάνω στη προσπάθεια σου να επικοινωνήσεις τα σνομπ κ τα κουλά σου (η δεν ξέρω την όποια τρικυμία εν κρανίο έχεις) ασημαντοποείς κύρια aspects των βιωμάτων ανθρώπων στο Τ φάσμα.Πραγματάκια που διαμορφώνουν δυναμικά κ ουσιαστικά τη ταυτότητα φύλου τους.Κ αυτό ας πούμε άντε να το δικαιολογήσω (που δεν το δικαιολογώ) για τον νταβά της Τρούμπας αλλά όχι για έναν άνθρωπο μέσα στην επισημονική/ιατρική κοινότητα ο οποίος γάμησε με ,θα έπρεπε να γνωρίζει τις ιδιαίτερες προκλήσεις κ την συστηματική ξεφτίλα στην οποία είναι ανοιχτοί συνεχώς μέσα στην κοινωνία αυτά τα άτομα.Οι επιπτώσεις των οποίων μπορούν να φτάσουν μέχρι κ την απώλεια ζωής. Ο τρόπος σου είναι δλδ.Αυτός με ζωχάδιαζε κυρίως.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και μένα ο τρόπος σου με ζωχαδιάζει. Αυτό το κλανιά-μαγκιά βρισίδι με το οποίο στολίζεις και καλά τις απόψεις σου. Οπότε, μας αποχαιρέτισε και αυτός ο Τοξοβόλος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις