driftingcris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ειδα πως δεν εχουμε θεμα για greek parodies και πιστευω οτι πρεπει. Καταρχην, βλεπει κανεις αλλος, ή ειμαι καθυστερημενος? Ανετα το καλυτερο που εχω δει αυτο: Και να τρωτε αυγα
driftingcris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κλάμα αυτα τα 2 ειναι τα κλασσικα 2
arc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πάντα μου άρεσαν τα parody κάθε μορφής (άλλωστε ειναι σάτιρα - Αριστοφάνη αθάνατε), αλλά απεχθάνομαι διαλόγους που στις 10 λέξεις, οι 9 ειναι γερό καντήλι. Π.χ. στα δυο παραπάνω η παρωδία απο τους 300 ειναι πολύ καλή, αλλά η παρωδία από το 50-50 δείχνει οτι αυτός που το έγραψε δεν εχει χιούμορ και προσπαθεί να εκβιάσει το γέλιο με συνεχόμενα καντήλια και αστείες φωνες. Γενικά δεν ψάχνω να δω γιατί τα περισσότερα εχουν το κλασσικό μοτίβο καντήλι-καντήλι-καντήλι-λέξη και μετά το όγδοο δευτερολεπτο καταντά κουραστικό και βαρετό. 5
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 καποτε ηταν καλα. τωρα τα βλεπω και λεω τι μαλακιες καθομουν και χαζευα. τελικα χαζεψα τελειως
GreekMonkey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ρε γαμώτο μια παρωδία με Simpsons με το επεισόδιο που τραγούδαγε ραπ, που είναι και δεν το βρίσκω. Ήταν πολύ επικό. Edit: Το βρήκα εδώ. Απλά κλάμα https://www.facebook.com/video.php?v=153223768177207 2
Big Boss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πριν μερικά χρόνια είχα δει κάτι παροδίες του Harry Potter στο YT.Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα αλλά ήταν τόσο ξεκαρδιστικές που δεν μπορώ να ξαναδώ ποτέ τις ταινίες στα σοβαρά.(ειδικά το 5)
rafailorama Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα, δεν εισαι ο μονος, καθε φορα που ξεκιναω μια νεα σειρα, ψαχνω greek parodies στο youtube
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πριν μερικά χρόνια είχα δει κάτι παροδίες του Harry Potter στο YT.Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα αλλά ήταν τόσο ξεκαρδιστικές που δεν μπορώ να ξαναδώ ποτέ τις ταινίες στα σοβαρά.(ειδικά το 5) τις θυμαμαι αυτες.ηταν απιστευτα αστειες! εχω χρονια να δω greek parody....
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 νομιζω ναι.αν θυμαμε καλα ειχε κανει σχεδον ολες τις ταινιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα