IOSTEFO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=2HlptyGvlIY
Porg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όσο και να μη θέλετε να το αποδεχτείτε το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία Δεν έχει θέση στην Ευρώπη 1
kabouras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μα μιλάτε για μουσουλμάνους και οι περισσότεροι γεννημένοι Γαλλία είναι, δεν είναι αλλού ο τόπος τους. το οτι ειναι γενημενοι γαλλια δε σημαινει οτι ειναι γαλλοι. ακομα κ αν εχουν διαβατηριο γαλλικο. η γαλλια δε προσεξε, και εν μερη της "αξιζει" αυτο που της συμβαινει με τους μουσουλμανους και την αλλοιωση του πλυθισμου της λογο αποικιων της. επειδη η γαλλια αγλια γερμανια σουηδια κλπ εχουν γινει μπουρδελο, και το καταλλαβαινουν τωρα πια, πρεπει και εμεις να γινουμε τα ιδια σκατα ως κοινωνια? απλα ενημερωτικα εχοντας ταξιδεψει αγγλια ολλανδια στο δρομο με αλητιες και ναρκωτικα ασχολουνται μονο μαυροι /μαροκινοι. μη πω για βελγιο που πας να δεις κανενα μουνακι βελγιδα και 2/3 που βλεπεις στο δρομο ειναι μαυρες. εμενα μαρεσουν πιο πολυ οι ξανθιες πως να το κανουμε δηλαδη. αληθεια λυπαμαι για την κατασταση στην οποια εχουν περιελθει αυτες οι χωρες και ο βασικοτερος λογος ειναι οτι σιγα σιγα θα χαθει αυτο το δνα που τοσο μας καβλωνει 1
Lucifer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πας να δεις κανενα μουνακι βελγιδα και 2/3 που βλεπεις στο δρομο ειναι μαυρες. εμενα μαρεσουν πιο πολυ οι ξανθιες πως να το κανουμε δηλαδη. αληθεια λυπαμαι για την κατασταση στην οποια εχουν περιελθει αυτες οι χωρες και ο βασικοτερος λογος ειναι οτι σιγα σιγα θα χαθει αυτο το δνα που τοσο μας καβλωνει Φάτε δυτικό πολιτισμό τσοπάνια. 18
carlmikaze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πάντα υπάρχει λόγος να κάνω λογκ ιν πάντα θα υπάρχει ένας πολυταξιδεμένος user kabouras 5
Porg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αρχίσαμε να συζητάμε τα γούστα μας στις γκόμενες και δεν έχει περάσει μισή μέρα απτο γεγονός
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ειχα παει πριν 2 μηνες παρισι, και μου κανε εντυπωση που εκτος απο αστυνομικους στους δρομους εβλεπα στρατιωτες με Famas στο χερι. τωρα καταλαβα το λογο...
Porg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Λέει και καλά τους έχουν ταυτοποιήσει κιόλας ενώ ήταν με κουκούλες κτλ Βρωμάει προβοκάτσια
kabouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Φάτε δυτικό πολιτισμό τσοπάνια. σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? αυτη η λογικη που περιγραφω ειναι η λογικη του δυτικου πολιτισμου φιλε
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? αυτη η λογικη που περιγραφω ειναι η λογικη του δυτικου πολιτισμου φιλε κι εμενα οι ξανθιες/ κοκκινομαλλες με μεγαλα βυζγια μ αρεσουνε. αν ο ταλιμπαν/τρομοκρατης σου στερει μουνι(λολ)... τοτε ειτε εισαι ασχημος και δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ειτε εισαι κακασχημος και δεν εχεις στον ηλιο μοιρα.
firewalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δύο από τους δράστες ήταν γεννημένοι στην Γαλλία. Δίνουν και πάτημα στις κυβερνήσεις για περιορισμό ελευθεριών. Ας απαγορέψουν τις θρησκείες. 2
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το αναλλοίωτο DNA και το εμφανές μονοψήφιο quotient με υποψιάζουν πως κάποιου η μητέρα είναι κόρη του πατέρα του. 5
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Φίλτατε Κάβουρα,δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο από το να συμφωνήσω μαζί σου στο ζήτημα με το αντίθετο φύλο.Έχω υποστεί και γω ο ίδιος σεξουαλικό αποκλεισμό. Επί του θέματος Τραγικό συμβάν. Ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν το άφησαν να περάσει έτσι το θέμα και ο κόσμος ευαισθητοποιείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις