Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πολλοί εδώ μέσα δυσκολεύονται να δουν τον φασίστα στο καθρέφτη, κλεμμένο απτον: https://www.facebook.com/manosvoularinos

Σε όποιον έχει ευχηθεί «ψόφο»
Σε όποιον γούσταρε να κάψει θέατρα
Σε όποιον γούσταρε να κάψει τη βουλή
Σε όποιον γούσταρε που κάποιοι έκαψαν την Athens Voice
Σε όποιον έχει επιθυμήσει κρεμάλες
Σε όποιον έχει δικαιολογήσει χρυσαυγίτες
Σε όποιον έχει δικαιολογήσει καλασνικοφόρους
Σε όποιον θέλει να τσακίσει/πατήσει/λιώσει
Συγχαρητήρια
Η επίθεση σας στο Charlie Hebdo ήταν επιτυχής

• Like 4
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή πολλοί εδώ μέσα δυσκολεύονται να δουν τον φασίστα στο καθρέφτη, κλεμμένο απτον: https://www.facebook.com/manosvoularinos

Συγχαρητήρια

Κείμενο 1ης γυμνασίου σαν τις παρλαπίπες του proktagon

σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? :)

Το τερμάτισες...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια

Ανούσιες εξυπνάδες του fb...τουλάχιστον στο twitter θα ήταν μικρότερο :P

Δημοσ.

νομίζω δεν γράφει στο protagon ο συγκεκριμένος αν υπονοείς κάτι για αυτό

το ότι δεν θα πιάνατε το νόημα ήταν αναμενόμενο, το έγραψα κιόλας στην αρχή του μηνύματος

Δημοσ.

Το τερμάτισες...

γινομαι υπερβολικος για να περασω το μυνημα που θελω, για οσους μπορουν να το πιασουν :)

η κυρια ιδεα ειναι: κανεις απο τον κυκλο μου δε θα χασει πραγματικα αν παρουν τον πουλο ολοι αυτοι (χλωρα ξερα) απο την ευρωπη και την ελλαδα. σιγουρα δεν ειναι το πιο ανθρωπιστικο αλλα.. σταρ*χιδια μου.. ας με κρινει ο θεος

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? :)

αυτη η λογικη που περιγραφω ειναι η λογικη του δυτικου πολιτισμου φιλε

Toν ρούπωσες τον εξυπνάκια τον Λούσι. Να δω τώρα τι αντεπιχείρημα θα βρει σε αυτο που είπες ότι σου στερούν μουν*κια.

• Like 2
Δημοσ.

Ανούσιες εξυπνάδες του fb...τουλάχιστον στο twitter θα ήταν μικρότερο :P

Κι όμως είναι εύστοχο. Η μονη διάφορα αναμεσα σε αυτους, είναι η "κοινωνική" ομάδα ένταξης.

Δημοσ.

Κι όμως είναι εύστοχο. Η μονη διάφορα αναμεσα σε αυτους, είναι η "κοινωνική" ομάδα ένταξης.

Όπως το βλέπει ο καθένας :) Προσωπικά δεν το βρίσκω εύστοχο γιατί στην ουσία λέει ότι όλοι είναι ή φασίστες ή αμέτοχοι (ή φαντασμένοι)

Δημοσ.

Καβουρα μηπως πηγες βελγιο για να γαμ*ησεις;

Μηπως εισαι και εσυ αλλος ενας πορνομεταναστης;

Αχ ατημες ελληνιδες,ξενιτευομαστε μπας και γαμ*σουμε!

• Like 2
Δημοσ.

και που το κακο να θελω να παω στο βελγιο για να γαμησω? δε καταλαβα? στην ουσια αυτος ειναι ο μοναδικος πραγματικος σκοπος της ζωης σου. να γαμας οσο περισσοτερο γυναικες με οσο το δυνατον "καλυτερο" / πιο συμβατο για τα δικα σου δεδομενα δνα.

εσυ μπορει να κοπτεσαι οτι σου αρεσει και η γλυπτικη και το μπαλετο αλλα αυτα ειναι προφασεις ωστε να πετυχεις το παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

και που το κακο να θελω να παω στο βελγιο για να γαμησω? δε καταλαβα? στην ουσια αυτος ειναι ο μοναδικος πραγματικος σκοπος της ζωης σου. να γαμας οσο περισσοτερο γυναικες με οσο το δυνατον "καλυτερο" / πιο συμβατο για τα δικα σου δεδομενα δνα.

εσυ μπορει να κοπτεσαι οτι σου αρεσει και η γλυπτικη και το μπαλετο αλλα αυτα ειναι προφασεις ωστε να πετυχεις το παραπανω

Το σημαντικό είναι ότι έχεις βρει έναν σκοπό για τη ζωή σου! Και δεν το λέω ειρωνικά :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εκανες.Ασε τις ελληνιδες να περιμενουνε τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο να τις παρει και μολις πανε 35 και αρχισουν να γερνανε να παντρευονται τον πρωτο τυχοντα!

• Like 1
Δημοσ.

επι του θεματος θα επρεπε αυριο ολες οι εφημεριδες να δημοσιευσουν τα χειροτερα σκιτσα κατα του μωαμεθ, ειμαι υπερ της ανεξιθρησκειας αλλα δε μπορω να δεχτω οτι θα φοβομαστε τους παραξηγιαριδες.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι όλοι που είχαν ξεσηκωθεί με την φίμωση της τέχνης όταν έγινε το περιστατικό με τον παστίτσιο? Δεν ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά η υποκρισία στην Ελλάδα ( ειδικά στους νέους) δεν έχει όρια.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...