Porg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδή πολλοί εδώ μέσα δυσκολεύονται να δουν τον φασίστα στο καθρέφτη, κλεμμένο απτον: https://www.facebook.com/manosvoularinos Σε όποιον έχει ευχηθεί «ψόφο»Σε όποιον γούσταρε να κάψει θέατραΣε όποιον γούσταρε να κάψει τη βουλήΣε όποιον γούσταρε που κάποιοι έκαψαν την Athens VoiceΣε όποιον έχει επιθυμήσει κρεμάλεςΣε όποιον έχει δικαιολογήσει χρυσαυγίτεςΣε όποιον έχει δικαιολογήσει καλασνικοφόρουςΣε όποιον θέλει να τσακίσει/πατήσει/λιώσειΣυγχαρητήριαΗ επίθεση σας στο Charlie Hebdo ήταν επιτυχής 4
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδή πολλοί εδώ μέσα δυσκολεύονται να δουν τον φασίστα στο καθρέφτη, κλεμμένο απτον: https://www.facebook.com/manosvoularinos Σε όποιον έχει ευχηθεί «ψόφο» Σε όποιον γούσταρε να κάψει θέατρα Σε όποιον γούσταρε να κάψει τη βουλή Σε όποιον γούσταρε που κάποιοι έκαψαν την Athens Voice Σε όποιον έχει επιθυμήσει κρεμάλες Σε όποιον έχει δικαιολογήσει χρυσαυγίτες Σε όποιον έχει δικαιολογήσει καλασνικοφόρους Σε όποιον θέλει να τσακίσει/πατήσει/λιώσει Συγχαρητήρια Η επίθεση σας στο Charlie Hebdo ήταν επιτυχής Κείμενο 1ης γυμνασίου σαν τις παρλαπίπες του proktagon σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? Το τερμάτισες...
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδή πολλοί εδώ μέσα δυσκολεύονται να δουν τον φασίστα στο καθρέφτη, κλεμμένο απτον: https://www.facebook.com/manosvoularinos Σε όποιον έχει ευχηθεί «ψόφο» Σε όποιον γούσταρε να κάψει θέατρα Σε όποιον γούσταρε να κάψει τη βουλή Σε όποιον γούσταρε που κάποιοι έκαψαν την Athens Voice Σε όποιον έχει επιθυμήσει κρεμάλες Σε όποιον έχει δικαιολογήσει χρυσαυγίτες Σε όποιον έχει δικαιολογήσει καλασνικοφόρους Σε όποιον θέλει να τσακίσει/πατήσει/λιώσει Συγχαρητήρια Η επίθεση σας στο Charlie Hebdo ήταν επιτυχής Ανούσιες εξυπνάδες του fb...τουλάχιστον στο twitter θα ήταν μικρότερο
Porg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 νομίζω δεν γράφει στο protagon ο συγκεκριμένος αν υπονοείς κάτι για αυτό το ότι δεν θα πιάνατε το νόημα ήταν αναμενόμενο, το έγραψα κιόλας στην αρχή του μηνύματος
kabouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το τερμάτισες... γινομαι υπερβολικος για να περασω το μυνημα που θελω, για οσους μπορουν να το πιασουν η κυρια ιδεα ειναι: κανεις απο τον κυκλο μου δε θα χασει πραγματικα αν παρουν τον πουλο ολοι αυτοι (χλωρα ξερα) απο την ευρωπη και την ελλαδα. σιγουρα δεν ειναι το πιο ανθρωπιστικο αλλα.. σταρ*χιδια μου.. ας με κρινει ο θεος 1
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 σορρυ π εχω προτιμιση (οπως κ οι ιδιοι μουσουλμανοι αλλωστε) στις βορειες. και καθε ενας που βρισκεται στην ευρωπη απο αυτους κ εχει γκομενα μου στερει ενα πιθανο μουν*κι. με συμφερει εμενα αυτο? γιατι να μην αντιταχτω? η πρεπει να πω ενταξει εχει για ολους μουν*α? γιατι να μην εχει 10 για εμενα αντι να εχει 1 για 10 ατομα? αυτη η λογικη που περιγραφω ειναι η λογικη του δυτικου πολιτισμου φιλε Toν ρούπωσες τον εξυπνάκια τον Λούσι. Να δω τώρα τι αντεπιχείρημα θα βρει σε αυτο που είπες ότι σου στερούν μουν*κια. 2
παπι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ανούσιες εξυπνάδες του fb...τουλάχιστον στο twitter θα ήταν μικρότερο Κι όμως είναι εύστοχο. Η μονη διάφορα αναμεσα σε αυτους, είναι η "κοινωνική" ομάδα ένταξης.
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κι όμως είναι εύστοχο. Η μονη διάφορα αναμεσα σε αυτους, είναι η "κοινωνική" ομάδα ένταξης. Όπως το βλέπει ο καθένας Προσωπικά δεν το βρίσκω εύστοχο γιατί στην ουσία λέει ότι όλοι είναι ή φασίστες ή αμέτοχοι (ή φαντασμένοι)
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καβουρα μηπως πηγες βελγιο για να γαμ*ησεις; Μηπως εισαι και εσυ αλλος ενας πορνομεταναστης; Αχ ατημες ελληνιδες,ξενιτευομαστε μπας και γαμ*σουμε! 2
kabouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και που το κακο να θελω να παω στο βελγιο για να γαμησω? δε καταλαβα? στην ουσια αυτος ειναι ο μοναδικος πραγματικος σκοπος της ζωης σου. να γαμας οσο περισσοτερο γυναικες με οσο το δυνατον "καλυτερο" / πιο συμβατο για τα δικα σου δεδομενα δνα. εσυ μπορει να κοπτεσαι οτι σου αρεσει και η γλυπτικη και το μπαλετο αλλα αυτα ειναι προφασεις ωστε να πετυχεις το παραπανω 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και που το κακο να θελω να παω στο βελγιο για να γαμησω? δε καταλαβα? στην ουσια αυτος ειναι ο μοναδικος πραγματικος σκοπος της ζωης σου. να γαμας οσο περισσοτερο γυναικες με οσο το δυνατον "καλυτερο" / πιο συμβατο για τα δικα σου δεδομενα δνα. εσυ μπορει να κοπτεσαι οτι σου αρεσει και η γλυπτικη και το μπαλετο αλλα αυτα ειναι προφασεις ωστε να πετυχεις το παραπανω Το σημαντικό είναι ότι έχεις βρει έναν σκοπό για τη ζωή σου! Και δεν το λέω ειρωνικά 1
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλα εκανες.Ασε τις ελληνιδες να περιμενουνε τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο να τις παρει και μολις πανε 35 και αρχισουν να γερνανε να παντρευονται τον πρωτο τυχοντα! 1
kabouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 επι του θεματος θα επρεπε αυριο ολες οι εφημεριδες να δημοσιευσουν τα χειροτερα σκιτσα κατα του μωαμεθ, ειμαι υπερ της ανεξιθρησκειας αλλα δε μπορω να δεχτω οτι θα φοβομαστε τους παραξηγιαριδες. 1
Nihilist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Που είναι όλοι που είχαν ξεσηκωθεί με την φίμωση της τέχνης όταν έγινε το περιστατικό με τον παστίτσιο? Δεν ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά η υποκρισία στην Ελλάδα ( ειδικά στους νέους) δεν έχει όρια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις