DoukiMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εχω το εξης θεμα πριν 2-3 χρονια ειχα βγαλει μια prepaid(επαναφορτιζομενη) στην πειραιως.Αλλα δεν με συμφερει και τοσο γιατι αφαιρεσαν το δικαιωμα να μπορεις να την φορτιζεις στα ΑΤΜ και πρεπει να καθομαι στην ουρα για να την φορτισω.Επιπλεον, σε χρεωνουν καθε φορα που την φορτιζεις και την εκφορτιζεις ετσι χανω και καποια λεφτα απο κει. Ποιος τροπος θα με συμφερε περισσοτερο ωστε να κανω αγορες μεσω ιντερνετ(μονο)?
Tmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν κάνεις Winbank για να αποφύγεις τις ουρές στα καταστήματα και να φορτίζεις από το Internet(1€ προμήθεια)?
sistah Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ή γιατι δεν βγαζεις μια χρεωστικη να μην χαριζεις τα ευρω στην τραπεζα, οπως κανει καθε νοημων ανθρωπας?
DoukiMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν κάνεις Winbank για να αποφύγεις τις ουρές στα καταστήματα και να φορτίζεις από το Internet(1€ προμήθεια)? Ή γιατι δεν βγαζεις μια χρεωστικη να μην χαριζεις τα ευρω στην τραπεζα, οπως κανει καθε νοημων ανθρωπας? Δεν εχω καμια σχεση (λογαριασμους κτλπ) με τραπεζες για αυτο ρωταω. Η χρεωστικη αν καταλαβα σωστα ειναι καρτα που συνδεεται με λογαριασμο?
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι, ανοίγεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα και κάνεις την κατάθεση σου εκεί με όποιο τρόπο σου το επιτρέπει η τράπεζα (και από ΑΤΜ προφανώς). Η χρεωστική κάρτα είναι αυτή που αντιστοιχεί στον λογαριασμό αυτό και κάνεις αγορές και σε καταστήματα στην Ελλάδα. Κανονικά περνιέται και στο paypal οπότε κάνεις αγορές και από εκεί. Εφόσον τον λογαριασμό αυτό τον έχεις μόνο για αυτό το σκοπό και δεν είναι κάποιος λογαριασμός καταθέσεων σου που έχεις μόνιμα χρήματα μέσα, δεν θεωρώ πως υπάρχει θέμα με την ασφάλεια των χρημάτων σου σε περίπτωση απάτης μέσω ιντερνετ.
DoukiMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι, ανοίγεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα και κάνεις την κατάθεση σου εκεί με όποιο τρόπο σου το επιτρέπει η τράπεζα (και από ΑΤΜ προφανώς). Η χρεωστική κάρτα είναι αυτή που αντιστοιχεί στον λογαριασμό αυτό και κάνεις αγορές και σε καταστήματα στην Ελλάδα. Κανονικά περνιέται και στο paypal οπότε κάνεις αγορές και από εκεί. Εφόσον τον λογαριασμό αυτό τον έχεις μόνο για αυτό το σκοπό και δεν είναι κάποιος λογαριασμός καταθέσεων σου που έχεις μόνιμα χρήματα μέσα, δεν θεωρώ πως υπάρχει θέμα με την ασφάλεια των χρημάτων σου σε περίπτωση απάτης μέσω ιντερνετ. οκ ευχαριστω.Γνωριζεις αν υπαρχει καποιο οριο στο ποσο που μπορει να υπαρχει στον λογαριασμο(δηλαδη μπορω να τον αφησω και αδειο)?
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δε το ξέρω αυτό ειδικά για την Πειραιώς. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι στη Eurobank δεν υπάρχει πρόβλημα και 0 να έχεις αλλά θέλει 2 συναλλαγές κάθε χρόνο για να μην πέσει σε αδράνεια (δε χάνεις τα λεφτά αν μπει σε αδράνεια απλά δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις) και το άλλο που ξέρω είναι πως στην Alpha bank κάποτε ήθελε αρχική κατάθεση 300€ για να ανοίξεις λογαριασμό το οποίο δε θυμάμαι αν ακόμα ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα