nvel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Άλλο κοινόχρηστο δίκτυο άλλο ιδιωτικό. Άλλο συναίνεση άλλο συνπληρωμή 1)Η ύδρευση κάθε διαμερίσματος δεν είναι κοινόχρηστη γιατί από τον σωλήνα που ξεκινά από τον μετρητή και καταλήγει στο διαμέρισμα δεν υδρεύονται άλλοι. Κοινόχρηστο είναι μόνο το δίκτυο ύδρευσης που εξυπηρετείται από το κοινόχρηστο ρολόι. Σε διαρροή διαμερίσματος που αναφέρεις στην πολυκατοικία μου όχι μόνο την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης αλλά και αποζημίωσε τον από κάτω για τις ζημίες που έκανε. 2) Κοινόχρηστο είναι το δίκτυο αποχέτευσης γιατί όλες οι ιδιοκτησίες το χρησιμοποιούν από κοινού. Σε αντίστοιχη διαρροή πάλι στην πολυκατοικία μου μπήκε η επισκευή στο κοινόχρηστα. 3) Ομοίως οι παροχές ηλεκτρικής ενέργειας ανάντη των ρολογιών των διαμερισμάτων είναι ιδιωτικές αφού δεν ηλεκτρίζουν άλλα διαμερίσματα εκτός του κοινοχρήστου ρολογιού και της παροχής της πολυκατοικίας 4) Ομοίως ιδιωτική είναι η τηλεφωνική σύνδεση εκτός αν υπάρχει κοινόχρηστη γραμμή ασφαλείας 5) Κοινόχρηστο είναι το δίκτυο θυροτηλεφώνου 6) Ο δικός μου κανονισμός δεν αναφέρει αυτά που λες οπότε μάλλον θα μετακομίσω, οπότε θέλω για το νέο διαμέρισμα μου νέο παροχικό καλώδιο και νέα γείωση γιατί τα παλιά έχουν φθαρεί και η γείωση έχει μεγάλη αντίσταση, δεν σε πειράζει να τα πληρώσεις και αυτά; 7) Που ακριβώς έγραψα για αλλαγή με μεγαλύτερα σώματα; στα ίδια kW θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα