Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή δεκαετίας ο οποίος κάθεται στο υπόγειο εδώ και χρόνια. Αξίζει να προσπαθήσω να τον κάνω φορματ και να περάσω Linux ή ακόμα και windows με περιορισμένο budget γύρω στα 100 ευρώ;

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή δεκαετίας ο οποίος κάθεται στο υπόγειο εδώ και χρόνια. Αξίζει να προσπαθήσω να τον κάνω φορματ και να περάσω Linux ή ακόμα και windows με περιορισμένο budget γύρω στα 100 ευρώ;

Με 100€ (άντε 120€ το πολύ) φτιάχνεις νέο σύστημα μητρική/cpu/μνήμη

Αυτό είναι ένα πολύ πρόχειρο που έκανα μπαμ-μπαμ. 

PER.558469.jpg PER.558469

INTEL CELERON G1840 2.80GHZ LGA1150 - BOX

product_wishlist_small.jpg

38.70 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 38.70 € basket_delete.png PER.528760.jpg PER.528760

ASROCK H81M-VG4 RETAIL

39.45 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 39.45 € basket_delete.png PER.550870.jpg PER.550870

KINGSTON HX316C10FR/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY RED SERIES

39.99 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 39.99 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 118.14 € basket_delete.png    

Αν θες να του περάσεις Linux κοίτα το warry puppy που τρέχει ακόμα και σε αρχαίο Η/Υ δες πως πάει και βλέπεις μετά αν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Καταρχήν, zio10 δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν υπάρχει σκληρός και έτσι δεν υπάρχει λειτουργικό

Mastoras007 χαχαχαχαχα :)

TheELF ευχαριστώ πολύ αλλά τα υπόλοιπα μέρη του pc όπως κάρτα γραφικών,ψύκτρα και λοιπά επειδή είναι αρχαία ,δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω μητρική. Σκεφτόμουν για ένα σκληρό και linux για ένα pc καθημερινής χρήσης χωρίς gaming ή επεξεργασία βίντεο.

Δημοσ.

TheELF ευχαριστώ πολύ αλλά τα υπόλοιπα μέρη του pc όπως κάρτα γραφικών,ψύκτρα και λοιπά επειδή είναι αρχαία ,δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω μητρική.

Δεν χρειάζεται τίποτα,έχει ενσωματωμένα γραφικά που θα είναι καλύτερα από την παλιά vga(αν μιλάς πράγματι για παλιό Η/Υ)

ψήκτρα έχει δικιά του ο CPU και το να μην χωρέσουν στο κουτί αποκλείεται.

Το μόνο θέμα είναι το τροφοδοτικό να μην είναι εντελώς αρχαίο και να υπάρχει ένας sata.

Αν θες για τον Η/Υ που έχεις τώρα σου είπα, δες το wary puppy που τρέχει και από usb,δεν χρειάζεται καν να βρεις σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

TheELF τα έχω σκεφτεί όλα αυτά αλλά το μόνο προβλημά της μητρικής είναι ότι δεν έχει sata αλλά από ότι λες αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σκεφτόμουνα επίσης να το κάνω κάτι σε ρουτερ με το pfsense. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πολύ θα ήθελα.

Δημοσ.

εχω ενα celeron 2.4 -768 mb ram και λινουξ πανω για κατεβαστηρι ..κατι  αλλο δυσκολα...σαν κατεβαστηρι ομωσ κανει δουλεια...

Δημοσ.

εχω εναν pentium 2.4ghz,1gb ram στο σαλονι.Τρεχει xp.Παιζει ταινιες εως 720p του yify.Browsing με opera σε λογικες απαιτησεις αν θες να δεις κατι εκεινη την ωρα ή να κατεβασεις κανα torrent.Youtube ουτε λογος.Αυτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...