Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετα σου λενε "Τα αγαθα κοποις κτωνται".

Παροιμιες και μα@@@@ες.

Απλα πρεπει η μαμα η ο μπαμπας να εχει πολλα χρηματα.Οι και οι 2,ακομα καλυτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοεις οτι η Ελλαδα μας εν ετη 2015 ειναι να μην μπορεις να ξοδεψεις μαυρα χρηματα; Επειδη αυτην ειναι οντως η Ελλαδα που θελουμε και περιμεναμε τοσα χρονια. 

Εννοώ ότι έχουν κανει τους εργοδότες να μην μπορούν να ασφαλίσουν τον κόσμο, να δουλεύουμε 2 και 3 δουλειές να μαζεύουμε μαύρα χρήματα και στην τελική να μας είναι άχρηστα

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ ότι έχουν κανει τους εργοδότες να μην μπορούν να ασφαλίσουν τον κόσμο, να δουλεύουμε 2 και 3 δουλειές να μαζεύουμε μαύρα χρήματα και στην τελική να μας είναι άχρηστα

Οποιοι εργοδοτες δεν ασφαλιζουνε τωρα τον κοσμο δεν το κανανε και πριν απο 10 χρονια. Δεν αλλαξανε λογο της κρισης. Αυτο που θα επρεπε να αλλαξει ειναι οτι θα επρεπε να τους κοβουνε τον κωλο. 

• Like 4
Δημοσ.

Εννοεις οτι η Ελλαδα μας εν ετη 2015 ειναι να μην μπορεις να ξοδεψεις μαυρα χρηματα; Επειδη αυτην ειναι οντως η Ελλαδα που θελουμε και περιμεναμε τοσα χρονια. 

Όχι αλλά απ' την άλλη έχει παραγίνει η υποχρέωση να πηγαινοερχόμαστε στην εφορία για την αγορά ενός αμαξιού ή και γενικότερα ενος αγαθού με κάποιο Α κόστος. Το κράτος πρέπει να ελέγχει όλα τα χρήματα και να βλέπει ηλεκτρονικά τα έσοδα - έξοδα σε κάθε φυσικό πρόσωπο μέσω των τραπεζικών λογαριασμών. Μετά αν δει να φεύγουν έτσι 10000 σε ανάληψη και δεν τεκμηριόνονται απ' τις φορολογικές δηλώσεις στο taxis ας κάνουν έλεγχο και να προσθέσουν αυτόματα ως τεκμαρτές δαπάνες το ποσό αυτό στην φορολογική δήλωση του φορολογούμενο για το οικείο έτος, έτσι ακόμα και μαύρο να είναι θα πληρώσει οτι δεν πλήρωσε και δεν θα χρειάζεται τζάμπα τρέξιμο για όλους σε λογιστές για αναλώσεις κεφαλαίων υπολογισμών τεκμηρίων προηγουμενων ετών και χέσε μέσα.

Δημοσ.

Όχι αλλά απ' την άλλη έχει παραγίνει η υποχρέωση να πηγαινοερχόμαστε στην εφορία για την αγορά ενός αμαξιού ή και γενικότερα ενος αγαθού με κάποιο Α κόστος. Το κράτος πρέπει να ελέγχει όλα τα χρήματα και να βλέπει ηλεκτρονικά τα έσοδα - έξοδα σε κάθε φυσικό πρόσωπο μέσω των τραπεζικών λογαριασμών. Μετά αν δει να φεύγουν έτσι 10000 σε ανάληψη και δεν τεκμηριόνονται απ' τις φορολογικές δηλώσεις στο taxis ας κάνουν έλεγχο και να προσθέσουν αυτόματα ως τεκμαρτές δαπάνες το ποσό αυτό στην φορολογική δήλωση του φορολογούμενο για το οικείο έτος, έτσι ακόμα και μαύρο να είναι θα πληρώσει οτι δεν πλήρωσε και δεν θα χρειάζεται τζάμπα τρέξιμο για όλους σε λογιστές για αναλώσεις κεφαλαίων υπολογισμών τεκμηρίων προηγουμενων ετών και χέσε μέσα.

Αυτο προφανος ειναι ηλιθιο, αλλα η ηλιθιοτητα χαρακτηριζε παντα το φολορολογικο συστηνα της Ελλαδας.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δεις, αν δεν πάει κανείς να δουλέψει για μαύρα, και πέφτουν οι καταγγελείες βροχή, να δεις για πότε και ασφάλειες μπαίνουν, και τα λεφτά δεν είναι μαύρα.

Το ίδιο υσχήει και για όσους δεν τα παρατάνε όταν δεν τους πληρώσουν τον μισθό, και γκρινιάζει ο άλλος για το ότι είναι απλήρωτος 6 μήνες, και του φταίει ο Καπιταλισμός.

Και στην Γερμανία και την Αγγλία Καπιταλισμό έχουμε, αλλά αν δεν πέσει ο μισθός στην ώρα του (19-20 το τρεχούμενου μήνα, όχι του περασμένου), όλοι βγαίνουν από την πόρτα και πάνε να βρούνε άλλη δουλειά κάνωντας καταγγελείες.

Αλλά στην Ελλάδα, υπάρχει ακόμα η νοοτροπία του κακομοίρη και του κολίγου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το type r είναι ένα όνειρο για εμένα. Από τότε που ανακοινώθηκε 2004 που ήμουν παιδί και το οδηγούσα στο ps2 μου άρεσε, μετά το οδήγησα στα 17 μου πρώτη φορά και ο ήχος και η αίσθηση με τρέλανε, έχω τα χρήματα να το πάρω αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, ίσως μόλις τελειώσω τις σπουδές

Να το πάρεις δεν είναι πρόβλημα πλέον, πωλούνται σε εξευτελιστικές (για τα δεδομένα τους) τιμές.

Με την συντήρηση όμως, καλή τύχη. Μόνο το σήμα πάει κάνα 500ρικο.

• Like 1
Δημοσ.

Το σήμα είναι 660Ε + ότι πάρει από φόρο πολυτελείας.

Εκτός αν είναι από 10/2010 που πάει με το CO2 στα 600Ε περίπου.

Δημοσ.

Να το πάρεις δεν είναι πρόβλημα πλέον, πωλούνται σε εξευτελιστικές (για τα δεδομένα τους) τιμές.

ouch, πολλά τα λεφτά για απλό 2λιτρο Type R. Ένας φίλος πληρώνει μόνο £280 για αυτό, συγκριτικά εγώ πληρώνω £500, για 3.7lt που έχει το 370Ζ. (κατηγορία Μ)

Και αναλογικά με τους μισθούς, αντιπροσωπεύουν απλό κομμάτι ενός μηνιαίου μισθού, και όχι ολόκληρο μηνιαίο μισθό όπως στην Ελλάδα :/

Δημοσ.

217.gif
Σαν να μην ξερεις ...τι γινεται.... :-D

Οταν κερδισει καποιος ενα δελτιο 600 ευρω για παραδειγμα,πλεον τα πρακτορεια για να σου βγαλουν την βεβαιωση κερδους ωστε να πας στην τραπεζα να εισπραξεις το ποσο,σου ζητανε στοιχεια,Δεν την βγαζουν ετσι την βεβαιωση οπως πριν..

Δημοσ.

Το έχω δει ότι οι τιμές έχουν πέσει. Σκεφτόμουν του 98 το type r το eg που είναι και 1400. Αλλά δεν νομίζω να κάνω κάποια αγορά τώρα, κάτσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο και μετά βλέπουμε. Ούτως ή άλλως σε λίγα χρόνια που θα τελειώσω και εγώ θα βρίσκεις type r του 2004 με 3000 ευρώ και θα είναι και σε καλή κατάσταση.

ouch, πολλά τα λεφτά για απλό 2λιτρο Type R. Ένας φίλος πληρώνει μόνο £280 για αυτό, συγκριτικά εγώ πληρώνω £500, για 3.7lt που έχει το 370Ζ. (κατηγορία Μ)

Και αναλογικά με τους μισθούς, αντιπροσωπεύουν απλό κομμάτι ενός μηνιαίου μισθού, και όχι ολόκληρο μηνιαίο μισθό όπως στην Ελλάδα :/

Που μένεις να πάμε βόλτα με το 370? :P
Δημοσ.

Το έχω δει ότι οι τιμές έχουν πέσει. Σκεφτόμουν του 98 το type r το eg που είναι και 1400. Αλλά δεν νομίζω να κάνω κάποια αγορά τώρα, κάτσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο και μετά βλέπουμε. 

TypeR 1400 κυβικά δεν υπάρχει.

Το πρώτο βγήκε 1600 και μετά 2000.

Για Civic πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω κάπου είχα βρει αγγελία, ίσως δεν θυμάμαι καλά ή έλεγε μπαρουφες η αγγελία

Υπάρχουν κάτι απλά civic με look type r, ίσως ήταν κάτι τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...