nikospapadopoulos33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εδώ και καιρό οι γονείς μου αγοράζουν κολλαγόνο και γενικά παίζει και πάρα πολύ διαφήμιση. Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει ( αν και έχω βρει την καλύτερη τιμή σε ένα online φαρμακείο με περίπου -40%); Κάνει καλό στις αρθρώσεις; Τελικά έχουν βγει και τόσα πολλά, γνωρίζει κάποιος τις διαφορές; υπάρχουν παρενέργειες;
doctorkostis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μιλαμε για ποσιμο κολλαγονο? Νομιζω ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο στο να σου αδειαζει το πορτοφολι. Τιποτα αλλο. 26
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει το πόσιμο κολλαγονο και χάπια, υπάρχει διαφορά;
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για το πόσιμο υαλουρονικό οξύ τί άποψη έχετε?
TeZaS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω τα ίδια @@ είναι και αυτό. Γενικά αποτι μου είχε πει γιατρός για τους χόνδρους γενικά (είχα θέμα χονδροπάθειας), λόγο του οτι δεν έχουν αιμοφόρα αγγεία για να αιματώνονται, είναι πολύ δύσκολο κάποιο φάρμακο που θα πιείς να "φτάσει" στον χόνδρο και να κάνει την δουλειά που λέει οτι θα κάνει. Για υαλουρονικό οξύ μου είχε πει οτι κάνουν έγχυση με ένεση στους χόνδρους στα γόνατα για να λειτουργεί σαν λιπαντική ουσία και να μειώνει τις τριβές που αναπτύσσονται...
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για υαλουρονικό οξύ μου είχε πει οτι κάνουν έγχυση με ένεση στους χόνδρους στα γόνατα για να λειτουργεί σαν λιπαντική ουσία και να μειώνει τις τριβές που αναπτύσσονται... Έκανε η μάνα μου τέτοιου είδους ενέσεις. Είχα ανοίξει και αντίστοιχο thread. Απλά απ την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα τοπικών παρεμβάσεων γιατί να πιεις ένα πράμα με την ελπίδα να φτάσει ίσως ένα μέρος του εκεί που θες? Πάντως όσους γιατρούς ρώτησα δεν πήραν ξεκάθαρη θέση ενάντια σε πόσιμο υαλουρονικό και μου είπαν απλά πως δεν ξέρουν και γι αυτό προτιμούν μη πόσιμα. Προσωπικά αμφιβάλλω πολύ για την αποτελεσματικότητά τους.
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 το υαλουρονικο οξυ δεν ειναι κατι σαν botox?
Porg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Προχτες άκουγα μια γυναικοπαρέα να λέει πως αν πιεις υγροκολαγόνο μετά ο οργανισμός σταματάει να το παράγει και πρέπει να συνεχίσεις να το αγοράζεις... Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις συστήνω υδροχλωρικό οξύ, ένα μπουκαλάκι αναμεμιγμένο με κάποιο αναψυκτικό για ευκολότερη κατάποση
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 υαλουρονικο ειναι για γεμισμα ρυτιδων-χειλιων-ματιου http://www.healthyliving.gr/2014/09/07/posimo-yalouroniko-oxy-parenergeies-ofelh-xapia-krema/ Το Βotox/Dysport είναι η μόνη θεραπεία η οποία χτυπάει ακριβώς τις δυναμικές γραμμές-ρυτίδες του προσώπου κι αυτό συμβαίνει διότι χαλαρώνει-παραλύει ο μυς. Το υαλουρονικό, που εγχύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε μια ρυτίδα – γραμμή, γεμίζει αυτήν την ρυτίδα-γραμμή και δεν έχει καμία δράση στους υποκείμενους μύες (αποκατάσταση του όγκου). Oποτε χρησιμοποιεις και τα 2 αν υπαρχει θεμα...
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τα πιο τσαμπα και πεταμενα λεφτα ever στην λεκανη ριχτα καλυτερα . 2
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη. Πρω-τε-ΐ-νη. Ή με πιο απλά λόγια, όταν πέσει στο στομάχι σου, θα διασπαστεί σε απλά αμινοξέα, όπως ακριβώς θα συμβεί και με την πρωτεΐνη από το γάλα ή το κοτόπουλο. «Κακό» δεν είναι, αλλά είναι απλά... πανάκριβη πρωτεΐνη. Βρίσκεις και φτηνότερα συμπληρώματα πρωτεϊνών σε μπρατσάδικα τύπου Xtreme Stores Από τα αμινοξέα αργότερα, το σώμα σου μπορεί να ξαναφτιάξει κολλαγόνο, αν κρίνει ότι χρειάζεται, αλλά μάντεψε: μπορεί να το φτιάξει από αμινοξέα προερχόμενα από πρακτικά οτιδήποτε, όχι μόνο από αμινοξέα από ένα μπουκαλάκι με κολλαγόνο των 50€. 1
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να έχεις ένα ακριβό χέσιμο, ναι αξίζει. 3
Ison_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη. Πρω-τε-ΐ-νη. Ή με πιο απλά λόγια, όταν πέσει στο στομάχι σου, θα διασπαστεί σε απλά αμινοξέα, όπως ακριβώς θα συμβεί και με την πρωτεΐνη από το γάλα ή το κοτόπουλο. «Κακό» δεν είναι, αλλά είναι απλά... πανάκριβη πρωτεΐνη. Βρίσκεις και φτηνότερα συμπληρώματα πρωτεϊνών σε μπρατσάδικα τύπου Xtreme Stores Από τα αμινοξέα αργότερα, το σώμα σου μπορεί να ξαναφτιάξει κολλαγόνο, αν κρίνει ότι χρειάζεται, αλλά μάντεψε: μπορεί να το φτιάξει από αμινοξέα προερχόμενα από πρακτικά οτιδήποτε, όχι μόνο από αμινοξέα από ένα μπουκαλάκι με κολλαγόνο των 50€. Το έχω εξηγήσει κι εγώ σε άλλους αυτό και πάντα μου απαντάνε "και γιατί το πουλάνε τότε; Δε μπορεί να το διαφημίζουν και να μην κάνει τίποτα". Δε συνεχίζω την κουβέντα εκεί
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι μο θυμίζει όλο αυτό...τι μου θυμίζει.....Α ναι ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα