Fan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι φοράνε άντρες και γυναίκες το ίδιο μπουφάν. Ένα ημίπαλτο σε μήκος, σε αποχρώσεις λαδί ή μπλε σκούρου, με τεραστια κουκούλα που έχει γούνα. Τί παίχτηκε; το έδινε καμιά αλυσίδα τύπου Ζάρα σε προσφορά και το πήραν όλοι; Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τα κακογουστα μποτάκια ουγκ πέρυσι και πρόπερσι αλλά ευτυχώς αφορούσε μόνο τις γυναίκες και πέρασε.
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια είναι αυτό το στιλ εγώ έχω ένα τέτοιο σε μπλε. 3
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 moncler ? φετος προσπαθει να γινει μοδα ξανα το timberland-caterpillar-ugg μποτακι.Εχει περιοριστει σε λυκειο-uni ηλικιες 1
Porg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλά ας μην ήταν τόσο ακριβά τα ουγκ και θα σου έλεγα αν θα περνούσε αυτή η μόδα...
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι φοράνε άντρες και γυναίκες το ίδιο μπουφάν. Ένα ημίπαλτο σε μήκος, σε αποχρώσεις λαδί ή μπλε σκούρου, με τεραστια κουκούλα που έχει γούνα. Τί παίχτηκε; το έδινε καμιά αλυσίδα τύπου Ζάρα σε προσφορά και το πήραν όλοι; Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τα κακογουστα μποτάκια ουγκ πέρυσι και πρόπερσι αλλά ευτυχώς αφορούσε μόνο τις γυναίκες και πέρασε. Δεν υπαρχει καποιο standard μπουφαν που ειναι στην μοδα φετος ,Τα moncler κυριως τα γιλεκα του ηταν πριν 3 χρονια τωρα παιζουν και τα μπουφαν τους πολυ .Γενικα η ταση ειναι τα layers για καλυτερη αντιμετωπιση του κρυου οχι τα βαρια μπουφαν εχω παρει ενα Moncler diamond cut ραφες που ειναι πολυ ελαφρυ θα βαλω φωτο αργοτερα . Για το καιρο της Ελλαδα η καλυτερη λυση ειναι τα soft shells ανετο ελαφρυ και ζεστο εξω τα φορανε συνεχεια. Sυμφωνω γιΑ τις ugg μποτες ειναι κακογουστες ευτυχως περασε αυτη η αηδια .
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι φοράνε άντρες και γυναίκες το ίδιο μπουφάν. Ένα ημίπαλτο σε μήκος, σε αποχρώσεις λαδί ή μπλε σκούρου, με τεραστια κουκούλα που έχει γούνα. Τί παίχτηκε; το έδινε καμιά αλυσίδα τύπου Ζάρα σε προσφορά και το πήραν όλοι; Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τα κακογουστα μποτάκια ουγκ πέρυσι και πρόπερσι αλλά ευτυχώς αφορούσε μόνο τις γυναίκες και πέρασε. αυτο και το μουσταρδι ειναι με διαφορα τα πιο απαισια χρωματα που υπαρχουν. μονο εμενα μου θυμιζουν αρρωστα σκατα; 1
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η μόδα με τις ugg μαλακίες δεν πέρασε δυστυχώς... Απλά κοιτάχτε γύρω σας. Fan, αυτό εδώ το μπουφάν λες; Νομίζω τα λέμε 'παρκά' αυτού του τύπου μπουφάν...ντάξει, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η μόδα με τις ugg μαλακίες δεν πέρασε δυστυχώς... Απλά κοιτάχτε γύρω σας. Fan, αυτό εδώ το μπουφάν λες; Νομίζω τα λέμε 'παρκά' αυτού του τύπου μπουφάν...ντάξει, ούτε ζέστη ούτε κρύο. To οτι τις φορανε ακομα δεν σημαινει πως ειναι στην μοδα μην μπερδευσαι ...
*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μα ακόμα τις πουλάνε παντού ρε συ! Σε όλα τα μαγαζιά τσουυυυυπ να και ζευγάρια μ'αυτές τις αηδίες. Αν δω να σταματήσουν να πωλούνται τότε θα σημαίνει ότι φεύγουν απ'τη μόδα.
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 αυτο και το μουσταρδι ειναι με διαφορα τα πιο απαισια χρωματα που υπαρχουν. μονο εμενα μου θυμιζουν αρρωστα σκατα; Το τερματισες...
Papakaliati Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει καποιο standard μπουφαν που ειναι στην μοδα φετος ,Τα moncler κυριως τα γιλεκα του ηταν πριν 3 χρονια τωρα παιζουν και τα μπουφαν τους πολυ .Γενικα η ταση ειναι τα layers για καλυτερη αντιμετωπιση του κρυου οχι τα βαρια μπουφαν εχω παρει ενα Moncler diamond cut ραφες που ειναι πολυ ελαφρυ θα βαλω φωτο αργοτερα . Για το καιρο της Ελλαδα η καλυτερη λυση ειναι τα soft shells ανετο ελαφρυ και ζεστο εξω τα φορανε συνεχεια. Sυμφωνω γιΑ τις ugg μποτες ειναι κακογουστες ευτυχως περασε αυτη η αηδια . Τα layers μια χαρα ειναι για αντιμετωπιση του κρυου, αλλα με ενα χοντρο μπουφαν νιωθεις το ιδιο ζεστα και δεν χρειαζεται οταν πας καπου να βγαζεις 3 μπλουζες. Βεβαια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα θαρρω χοντρα βαρια μπουφαν τυπου Wellenstein οπως σε αλλες χωρες του Βορρα που εχει βεβαια συνηθως πιο κρυο. Αλλα το γεγονος οτι μπορεις απο κατω τους να φορεσεις ακομη και ενα πουκαμισο μονο και να εισαι ζεστος μετραει πολυ. Τα ουγκ περα απο της μοδας και τα σχετικα εχουνε χρησιμοτητα, ειναι ζεστα οσο δεν παει. Βγες και κατσε πανω απο μιση ωρα στους - βαθμους και θα δεις οτι και πολυ καλα να εισαι ντυμενος κρυωνουν ανυποφορα τα ποδια σου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 βασικα εξω ολοι ξερουν τι παει να πει ισοθερμικο ,φλις κτλ! εδω αν πας και ρωτησεις καποιον τι ειναι το φλις θα σου κοιταει σαν εξωγηινο 3
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα layers μια χαρα ειναι για αντιμετωπιση του κρυου, αλλα με ενα χοντρο μπουφαν νιωθεις το ιδιο ζεστα και δεν χρειαζεται οταν πας καπου να βγαζεις 3 μπλουζες. Βεβαια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα θαρρω χοντρα βαρια μπουφαν τυπου Wellenstein οπως σε αλλες χωρες του Βορρα που εχει βεβαια συνηθως πιο κρυο. Αλλα το γεγονος οτι μπορεις απο κατω τους να φορεσεις ακομη και ενα πουκαμισο μονο και να εισαι ζεστος μετραει πολυ. Τα ουγκ περα απο της μοδας και τα σχετικα εχουνε χρησιμοτητα, ειναι ζεστα οσο δεν παει. Βγες και κατσε πανω απο μιση ωρα στους - βαθμους και θα δεις οτι και πολυ καλα να εισαι ντυμενος κρυωνουν ανυποφορα τα ποδια σου. Ta βασικα layers ειναι 3, δεν ειναι σαν να φορας 3 μπλουζες και να τις βγαζεις εχουν φερμουαρ (ισοθερμικο -soft shell,down jacket, αδιαβροχο η' windstopper ) ολα αυτα ειναι παναλαφρα λεπτα και ζυγιζουν το 1/4 ενος βαριου μπουφαν. Επισης βαζεις και προσαρμοζεις οσα θες αναλογα τον καιρο .Αυτο δεν το λεω εγω ειναι η τελευταια εξελιξη σε τεχνικο ρουχισμο .Τα βαρια χοντρα μπουφαν τα οποια τα φορουσαν το 1990 σε συνθηκες ψυχους και απλα τα φορανε οσοι δεν ξερουν πλεον , δεν παρεχουν την ιδια μονωση κατω απο ολες τις συνθηκες (κρυος-αερας-βροχη) εκτος αν μιλαμε για μια συγκεκριμενη κατηγορια που χρησιμοποιουν οι αλπινιστες και για συνθηκες βορειου Καναδα και Ανταρκτικης .Φερε οποιο μπουφαν θες που ζυγιζει "5 κιλα "να σου βαλω το δικο μου το Μammut me 800ara γεμιση και βαρος ουτε 300 γρ να δουμε πιο ειναι το πιο ζεστο ... Για τον καιρο της Ελλαδας απαντησα πιο πανω . Τα ugg μου ειναι αδιαφορο αν ειναι ζεστα,οι καλυτερες μποτες του πλανητη η' οτιδηποτε αλλο ειναι εγκληματικα κακογουστες και αυτο σχολιασα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από Fotis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα