Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία: Όσοι/ες φοράτε γιλέκα...ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ;;;;;;

Απορία 2: Γιατί μερικές φοράτε κάτι προβιές πάνω απ'τα μπουφάν σας; Σας αρέσει να μοιάζετε με γιδοβοσκό;

• Like 5
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά κανα all around μπουφανάκι για βραδινή χρήση(σε κανα μπαρ φάση,μπυραρία ) έχετε να προτείνετε? για βασικό μπουφαν έχω ενα columbia τέρας άλλα θέλω κάτι λιγότερο ογκόδες για βραδινή έξοδο και όχι τόσο σπορ.

Ονομάζονται Blazer. Google it. :P

Δημοσ.

Αυτή η γούνα στην κουκούλα με ενοχλεί κι εμένα...Το πρώτο πράγμα που κοίταξα πρόσφατα που πήρα ένα μπουφάν ήταν αν βγαίνει και φυσικά την έβγαλα :)

Δημοσ.

τι λενε ρε εκει οι αντιχριστοι, η γουνα στην κουκουλα ειναι η πεμπτουσια του μπουφαν.

Εντάξει γούστα είναι αυτά! Εμένα ας πούμε, εκτός από τη γούνα, δεν μου αρέσουν τα μακριά, τα γυαλιστερά, τα αμάνικα και τα φουσκωτά μπουφάν! :)

• Like 1
Δημοσ.

Απορία: Όσοι/ες φοράτε γιλέκα...ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ;;;;;;

Δεν ειναι για τα πολλα κρυα ρε αυτονοητο ειναι αυτο .Στο καιρο της Ελλαδας ομως φοριουνται ανετα 6 μηνες τον χρονο ... δεν ειναι και ασχημα .

• Like 1
Δημοσ.

τι λενε ρε εκει οι αντιχριστοι, η γουνα στην κουκουλα ειναι η πεμπτουσια του μπουφαν.

Γιααααα κοίτα αυτό όμως:

1.0x0.jpg

Εμετούληηηηηηηηης!

Δημοσ.

Τα ρούχα που φοράς δηλώνουν το κοινωνικο/επαγγελματικό σου στατους.

Οπότε βλαχαδερά έλληνες, μπουφάν που φτάνει μέχρι τα γόνατα, αν δεν ανήκεις στην Μαφία ή δεν είσαι κάνας εκατομυριούχος δεν τα φοράς. Γκέγκε wannabe macklemore;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...