Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια πολλες φορες εχω αγορασει απεξω αλλα δεν περασε το πακετο τελωνειο λογω μικρης αξιας παρηγκειλα μια φωτογραφικη απο simplyelectronics.net γιατι μου το προτειναν ως site που εδρευει εντος ευρωπης.Και σημερα πηρε τηλεφωνο σπιτι τελωνειακος για να του στειλω με email το αποδεικτικο αγορας.

Η αξια του πακετου ειναι 600 ευρω τι επιλογες εχω?μπορω δηλαδη να μην δεχτω τον εκτελωνισμο και να το στειλω πισω για να μην πληρωσω(αν μου πει κανενα μεγαλο ποσο)? Ελπιζω να μην ειμαι πολυ off topic

Δημοσ.

Πως είναι ποτέ δυνατόν, κατάστημα με διεύθυνση στο Hong Kong

Simply Electronics Limited
1501-1508, Millennium City 5,
418 Kwun Tong Road,
Kwun Tong, Kowloon,
Hong Kong

να εδρεύει στην Ευρώπη? Στο πρότειναν κιόλας.... εσύ δεν είδες οτι στέλνουν απο hong kong?

Δημοσ.

Ενταξει ειμαι μεγας βλακας που δεν το ελεγξα αλλα που να το περιμενα αφου μου το προτεινε συναδελφος στην δουλεια να μην ξερει τι του γινεται?

Τελοσπαντων μια καλυτερη απαντηση θα βοηθουσε αυτη την στιγμη.

Το θεμα μου ειναι οτι για αυτο το ποσο ισχυει 23% φπα+εξτρα?

Δημοσ.

Το ποσο για τα 600 που εδωσες να το υπολογιζεις περιπου στα 250-300 αν ειναι στις καλες του ο εκτελωνιστης.... :devil: :X

Ειχα παρει φακο για την καμερα περιπου στα 900 ευρω, με τον εκτελωνισμο βγηκε 1300 περιπου.

Απο US ειχε ερθει, δεν ξερω αν αυτο παιζει μεγαλο ρολο. επειδη το δικο σου ειναι απο HK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...