Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενω τελευταιο καιρο μηνα παρα μηνα φακελους απο τα ελτα το ποσο ταλαιπωρουμε με αυτους δεν λεγεται.

τις προαλλες γιορτες και δεν περνουσε ο ταχυδρομος καθολου πηρα τους εβρισα και τους ειπα μα καλα γιορτες ειναι αν θελει καποιος να στειλει ευχητηρια καρτα

σημερα πηγα απο εκει μεσα στο κρυο και τον αερα για να μου πει ενας χοντρος βαριεστημενος υπαλληλος οτι οι οδηγοι εχουν απεργια

απαραδεκτοι ολοι και γενικα στο ελληνικο δημοσιο ευχομαι σε ολους τους δημοσιους υπαλληλους να σας απολυσουν και να βρεθειτε στο δρομο οχι να σας πληρωνουμε εμεις αγωνιστες του κωλου που απο την ασφαλεια της δημοσιας θεσουλας σας κανετε μαγκιες

35 χρονων ειμαι απο μικρος θυμαμαι μια ζωη αυτο το κρατος να μη δουλευει να απεργει να ειναι σε σταση εσεις ολοι οσοι ειστε στο δημοσιο αληθεια τι θα κανετε αν σας βαζανε σε μια κανονικη δουλεια 

Δημοσ.

Καλά και σήμερα έχουν απεργία?Νόμιζα τη σταμάτησαν

Σε νιώθω πάντως, περιμένω ένα γαμημένο δέμα τόσο καιρό με τις παπαριές τους

• Like 1
Δημοσ.

ναι εχουν απεργια παλι. μονο αυτους που ειναι αμεα και δουλευουν εκει σεβομαι κανεναν αλλον ολοι οι αλλοι ειναι για κλωτσιες και τους πληρωνουμε εμεις αυτους. 

και αυτοι ειναι οι ιδιοι που ψηφιζουν μαλακιες απαραδεκτοι αυτους ολους πρεπει να τους διωξουν,ζητιανοι θα γινουν δεν μπορουν να δουλεψουν με συστημα

επισης και τα σωματα ασφαλειας θεωρω οτι βοηθανε μια φορα χρειαστηκα πυροσβεστικη σε 5 λεπτα just ηταν σπιτι μου και προσεξαν πολυ δεν μου εκαναν ζημιες.

αλλα κατι μλκς στην εφορια πχ σε κανα ικα εκει δηλαδη θελουν ξηλωμα ολοι 

• Like 2
Δημοσ.

καλα καλα το διαβασα αν και τα βαριεμαι αυτα τα αγωνιστικα ολο μπλα μπλα ειναι και απο ουσια τιποτα. αλλα πως τους επιτρεπουν να το κανουν αυτο. πρεπει να αλλαξει απο μεσα το πραμα να φυγει ολο το σκατο.

η εξυγιανση στον δημοσιο τομεα οποιος και να εκλεγει πρεπει να γινει αμεσα η μονιμοτητα απαραδεκτη απορω πως,εγω οταν δουλευα αν δεν πηγαινα στη δουλεια μια 2 το αφεντικο με εδιωχνε αυτοι γιατι δηλαδη,μαγκες ειναι?

ρεμπεσκεδες ειναι και μετα αυτοι γινονται και συνδικαλιστες ψοφος στο δρομο να βρεθουνε

Δημοσ.

Εγω δεν θυμάμαι ποτε να ταλαιπωρήθηκα σε δημόσια υπηρεσία (και ναι ΔΕΝ είμαι δημόσιος υπάλληλους). Ίσα ίσα. Απο την άλλη πάντα θυμάμαι τους γραφικούς τύπους/τύπισσες που παραπονιούνται ΟΛΗ την ώρα για 15000 λόγους την ώρα που περιμένω στην ουρά.

Δημοσ.

Εγω δεν θυμάμαι ποτε να ταλαιπωρήθηκα σε δημόσια υπηρεσία (και ναι ΔΕΝ είμαι δημόσιος υπάλληλους). Ίσα ίσα. Απο την άλλη πάντα θυμάμαι τους γραφικούς τύπους/τύπισσες που παραπονιούνται ΟΛΗ την ώρα για 15000 λόγους την ώρα που περιμένω στην ουρά.

εχει απεργιες 3 τη μια λεμε συνεχεια δηλαδη τι να πουμε και μπραβο

Δημοσ.

Και επειδή κάποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δικαιώματα τους με το συνταγματικό δικαίωμα της απεργίας, εσύ τους λες να ΠΕΘΑΝΟΥΝ και να ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ στον δρόμο. Εύγε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επειδή κάποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δικαιώματα τους με το συνταγματικό δικαίωμα της απεργίας, εσύ τους λες να ΠΕΘΑΝΟΥΝ και να ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ στον δρόμο. Εύγε...

καλα μη πας στη δουλεια σου αυριο και πες στο αφεντικο σου για το συνταγματικο δικαιωμα της απεργιας,δηλαδη μερικοι σε τι πραγματικοτητα ζειτε 

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

ακομα να παραλαβω απιστευτοι ειναι. πηρα τηλεφωνο και μου λεγαν ιστοριες ο ενας μου ειπε ο ταχυδρομος δεν περναει λογο ασθενεια καλα ποσο καιρο ειναι αρρωστος ο αλλος με ελεγε αλλα

ξηλωμα ολοι αυτοι στο δημοσιο να φυγουν τους πληρωνουμε κιολας κοπουκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...