NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Όντως θεωρητικά είναι άχρηστα αλλά πρακτικά έχω ήδη σκεφτεί γιατί θα ήταν χρήσιμα να απαιτούνται σε ένα ρούτερ. Ακραίο παράδειγμα Κάποιος γείτονας μου μου κόβει τη γραμμή και κοτσάρει ρουτερ πανω της, έχει συνδεθεί άνετα και χρησιμοποιεί το ιντερνετ μου για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε (παρανομίες κλπ). Άρα θα ήταν καλύτερο να χρειαζόταν το username στο ρουτερ. Αυτο ειναι υπερβολή και δεν μπορεί κάποιος να πει οτι έγινε για αυτόν το λογο, κστι αλλο ειναι, ισως να δουλεύουν καπως αλλιως οι συνδέσεις στο εξωτερικό, δηλαδή να μπορείς να βαλεις τον ρουτερ σου σε κάποια αλλη σύνδεση και να εχεις ιντερνετ ανεξάρτητα απο την γραμμή και τον τλφ αριθμο Νομίζω αυτο το κάνει το ims
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν ήταν παράδειγμα και όχι πραγματικό γεγονός. Αλλά για να το έχω σκεφτεί εγώ όλο και κάποιος άλλος θα το έχει σκεφτεί. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί από ένα ύπουλο μυαλό που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο σε κάποιον, και πιθανόν θα βρει και την στιγμή να το κάνει που ο άλλος δε θα το καταλάβει (ίσως να λείπει από το σπίτι; ) Οπότε δε βρίσκω λόγο για να μην πετύχει. Εφόσον του έχεις κόψει την γραμμή προς το διαμέρισμα του, είναι όλη δική σου (και τηλέφωνο και ιντερνετ). Απλά ίσως από το ιντερνετ να μπορούν να γίνουν διάφορες λαλακίες αν θες να μπλέξεις κάποιον. Οπότε βάζεις το ρουτερ σου πανω στου αλλου τη γραμμη με καθόλου ή με ένα τυχαίο username και απλά συνδέθηκες μέσω της γραμμής του. Βασικά δε κατάλαβα γιατί αναφέρθηκες στο εξωτερικό Πάντως θεωρητικά αν ήταν ίδιες οι εταιρίες δηλαδή αν είχα HOL και εγώ και εσύ και ερχόμουν εγώ στο δικό σου σπίτι με το δικό μου username τότε θα έπρεπε να φαίνεται ότι έχω μπει εγώ στο ιντερνετ (δικό μου username) και όχι εσύ παρόλο που είναι δική σου γραμμή. Εγώ πιστεύω πως εδώ το κάνανε για ευκολία του πελάτη και τίποτε άλλο (γιατί δεν δέχεται απλά υπαρκτά usernames κάποιου ISP, αλλά και καθόλου username ή λανθασμένα τυχαία), χωρίς να έχουν σκεφτεί έστω και αυτές τις ακραίες συνέπειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα