Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν εχω τετοια κολληματα με τον κολητο του τσακονωμαστε μεχρι αηδιας μερικες φορες μετα πινουμε δυο μπυρες και ολα οκ
liopyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι κακό να διαφωνείς, εγώ διαφωνώ από χόμπι, όταν δεν βρίσκω κάποιον διαφωνω με τον εαυτό μου. Αλλά τα περιστατικά που περιγράφεις δεν είναι απλές διαφωνίες. Διαφωνία είναι ποιος τζίμι είναι καλύτερος, ο χέντριξ ή ο πέιτζ. Αυτα που σου λένε είναι η γραμμή που χωρίζει το καθυστερημένο από το φυσιολογικό. Καμία συζήτηση δεν θα έχει potential σοβαρότητας, τι να το κάνεις αν είναι ανταγωνιστικοί στο pro και σου δανείζουν λεφτά αν χρειαστείς όταν δεν σε συνδέουν βασικές αντιλήψεις της πραγματικότητας μαζί τους; Ψάξε αλλού. 5
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Διαφωνία είναι ποιος τζίμι είναι καλύτερος, ο χέντριξ ή ο πέιτζ. Ας πούμε αυτόν τον τύπο μην τον κάνετε παρέα, θα μου βάλει το χολοταλάβ στην ίδια μοίρα με τον ξερομπλουζά.
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι κακό να διαφωνείς, εγώ διαφωνώ από χόμπι, όταν δεν βρίσκω κάποιον διαφωνω με τον εαυτό μου. Αλλά τα περιστατικά που περιγράφεις δεν είναι απλές διαφωνίες. Διαφωνία είναι ποιος τζίμι είναι καλύτερος, ο χέντριξ ή ο πέιτζ. Αυτα που σου λένε είναι η γραμμή που χωρίζει το καθυστερημένο από το φυσιολογικό. Καμία συζήτηση δεν θα έχει potential σοβαρότητας, τι να το κάνεις αν είναι ανταγωνιστικοί στο pro και σου δανείζουν λεφτά αν χρειαστείς όταν δεν σε συνδέουν βασικές αντιλήψεις της πραγματικότητας μαζί τους; Ψάξε αλλού. ενταξει διαφωνω οκ μπορει να ειναι καποιος αγαθος η στοκος αλλα αν ειναι καλο ατομο γιατι να μην τον κανεις παρεα αν περνας μαζι του καλα ?
liopyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερος τζίμι ειναι ο Πανούσης! ενταξει διαφωνω οκ μπορει να ειναι καποιος αγαθος η στοκος αλλα αν ειναι καλο ατομο γιατι να μην τον κανεις παρεα αν περνας μαζι του καλα ? Γιατί καλά μπορείς να περάσεις με οποιονδήποτε έχεις ένα κοινό ενδιαφέρον π.χ ή αίσθηση του χιούμορ. Με κάποιον φίλο όμως, θα χρειαστεί να πιεις ένα ούζο και να λύσεις τα προβλήματα σου και της ανθρωπότητας. Όλης. Όταν λοιπόν εσύ θα του λες πως έχεις ένα πρόβλημα υγείας, και αυτός θα σου απαντάει πως τα κακάκια των βέγκαν μυρίζουν δυόσμο, υπάρχει πρόβλημα.
mrfan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πιστευω οτι αν καποιος ειναι φιλος σου καιρο,εχεις μαθει τις "ευαισθητες περιοχες" και μπορεις να τις αποφευγεις! Στα παραδειγματα του ΤS δεν καταλαβαινω πως ειναι τοσο μεγαλο προβλημα οι διαφωνιες στα θεματα μιας και θεματα βγαλμενα απο βιβλια του Λιακοπουλου και χορτοφαγια δεν ειναι φυσιολογικα θεματα καθημερινης συζητησης! Το να διαφωνεις μια στο τοσο σε λογικα πλαισια δεν ειναι κακο,τα ετερωνυμα ελκονται!
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερος τζίμι ειναι ο Πανούσης! Γιατί καλά μπορείς να περάσεις με οποιονδήποτε έχεις ένα κοινό ενδιαφέρον π.χ ή αίσθηση του χιούμορ. Με κάποιον φίλο όμως, θα χρειαστεί να πιεις ένα ούζο και να λύσεις τα προβλήματα σου και της ανθρωπότητας. Όλης. Όταν λοιπόν εσύ θα του λες πως έχεις ένα πρόβλημα υγείας, και αυτός θα σου απαντάει πως τα κακάκια των βέγκαν μυρίζουν δυόσμο, υπάρχει πρόβλημα. μπορει να σου λεει αυτα αλλα οταν τις δυσκολες στιγμες θα ειναι διπλα σου αυτο μετραει
8elwADSL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το χειρότερο είναι να έχεις γαυρους φίλους 2
johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Κατ'αρχάς όπως λένε αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους.. Αλλά απο κει και πέρα,εγώ δε θα άντεχα να έχω φίλους τόσο αρτηριοσκληρωτικούς. Θέλω ο φίλος μου να ακούει την κριτική μου και ότι αντίθετο του λέω και ας μη συμφωνεί. Θέλω να μπορώ να τον βρίζω και να γελάει και ας μου ρίξει και μια φιλική σφαλιάρα... Αν είναι να φοβάμαι να τους μιλήσω γιατί να είμαστε φίλοι; Θα σε δείρει δηλαδή επειδή δεν είσαι vegan ή θες να τρως κρέας; Αυτό που κάποιος ανακαλύπτει κάτι και θέλει όλοι ξαφνικά να το ακολουθούν είναι πολύ ενοχλητικό! Πάντως απο τη στιμγή που σου έχουν σταθεί σε δυσκολίες δε θα πρότεινα να ξεκόψεις τελείως..Απλά να απομακρυνθεις λίγο. 2
johndoe2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 πχ. δεν είναι το ίδιο να διαφωνούν ένας φασίστας με έναν κομουνιστή ή ένας γκέι με έναν ομοφοβικό, με ένας vegan και έναν πανφάγο ή έναν που του αρέσουν τα μηχανήματα με ενας που του αρέσουν τα ελεύθερα βάρη. Η διαφωνία/διαφορετικότητα εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα που το ψάχνω, αλλα υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που δεν μπορώ να συνυπάρξω στον ίδιο χώρο, πόσο μάλλον να κάνω παρέα. Συγγνώμη ρε φίλε, τι να το κάνω να έχω έναν κάγκουρα χρυσαυγίτη για φίλο όσο και καλός να είναι μαζί μου. Οσο για τις υπόλοιπες κατηγορίες, εντάξει σε αποδέχομαι όπως είσαι, κανένα πρόβλημα ή συμβιβάσου ή να βρω κάποιον που θα μπορεί.
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 δεν γινεται να διωχνεις τους παντες, ουτε να συμφωνεις σε ολα. και τα παραπανω ατομα -που ανεφερα καθαρα για παραδειγμα- αλληλοβοθιομαστε σε αλλους τομεις απειρα! απλα ειναι λιγο μπερδεμα με αυτα τα μικρα αγκαθια! μικρα θα ηταν αν σου ελεγε η φιλη σου «εγινα βιγκαν για τον χ ψ λογο και δεν με ενδιαφερει αν εσυ τρως κρεας κτλ» στην περιπτωση σου ομως μιλαμε για καθαρη βλακεια. σορρυ ειναι και φιλοι σου αλλα ειδικα ο πρωτος πρεπει να ειναι τελειως νυχτωμενος. μπορεις να προσπαθησεις με ωραιο τροπο να του εξηγησεις οτι υπαρχει μια διαφορα με αυτα που βλεπει στις ταινιας και με αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα και οτι η γιογκα ειναι ειδος γυμναστικης κι οχι αιρεση. το προβλημα δεν ειναι αυτα που πιστευουν οσο το γεγονος οτι ειναι αγυριστα κεφαλια και δεν κανουν τον κοπο να δεχτουν κατι διαφορετικο απο αυτους. στην βιγκαν απλα πες «κανε οτι θες, φαε οτι θες κι εγω θα κανω οτι θελω με τον εαυτο μου» δεν μοιραζεστε κανα στομαχι. 1
johnkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλό είναι να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά των φίλων σου. Όσον αφορά τον άντρα φίλο σου λέει παπάτζες, από την άλλη όμως προσφέρεται όταν έχεις ανάγκη. Το δεύτερο είναι πολύ σημαντικό και λίγοι άνθρωποι το κάνουν. Το κακό είναι πως έχει "αέρα" χαζού οπότε δε βλέπω κανένα μέλλον στη σχέση σας. Τέτοιο στυλ είναι συνήθως μόνοι (με κάποιες επιφανειακές φιλίες) και όταν βρουν άλλον περίεργο θα σε παρατήσουν επειδή θα τους φαίνεσαι "trash" τύπος. Eίχα έναν παιδικό φίλο τέτοιο και φυσικά εξαφανίστηκε για τους παραπάνω λόγους όταν βρήκε άλλους ψευτοκυριλέ στις σπουδές του. Από την άλλη, έχω κρατήσει ακόμα φιλία με άτομο από στρατό που είμαστε πραγματικά σαν αδέρφια και πίστεψε με δεν ταιριάζουμε σχεδόν σε τίποτα. Είναι όμως έξυπνος, με χιούμορ και το ΒΑΣΙΚΟ μιλάει με επιχειρήματα σε ότι λέει. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι να διαφωνείς με κάποιον αλλά η νοημοσύνη του. Πρέπει να βασίζονται κάπου αυτά που λέει. Μακρυά από χαζούς και ας είσαι δεμένος μαζί τους! 3
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 οχι παιδια, το αν ειναι στα δυσκολα διπλα σου και σε στηριζει καποιος, δε γινεται αυτοματα και φιλος σου το αν συμφωνει μαζι σου σε οοοολα τα θεματα, παλι δε γινεται αυτοματα φιλος σου φιλος ειναι καποιος που γουσταρεις τη παρεα του, τις μαλακιες του και οτι δε θα σου φερθει πουστικα. οοοοοοοοοοολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες το αν διαφωνεις με καποιον δε το κανει αυτοματα εχθρο σου, ΑΡΚΗ να μη στο επιβαλει. πχ. πολλοι ειναι φιλοι ολυμπιακοι-παναθηναικοι πχ2. εγω ειμαι κρεατοφαγος και μια φιλη μου εχει να φαει κρεας 10 χρονια. οταν θελω ομως να φαω σουβλακι, παμε στο σουβλατζιδικο και τρωω μονο εγω. οταν θελει να φαει σαλατα, παμε στο μαγαζι που θελει και τρωει σαλατα (και οτι βρω εγω) αυτη ειναι φιλια, να δεχεσαι τις προτειμησεις του αλλου οταν βεβαια δεν επηρεαζει και σενα μεγαλη αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα