Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε με το βασικό. Είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας. 
Διαφωνίες και καυγάδες ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν στα πλαίσια τις διαφορετικότητας μας.
Το να μην διαφωνείς με κάτι που δεν σαρέσει είναι ότι πιο διπλωματικό υπάρχει για να αποφύγεις τσακωμούς και ρίξη μεταξύ μιας φιλίας.
Απο την άλλη όμως είναι ότι χειρότερο μιας και το να σμυφωνείς ή να κρατάς ουδέτερη στάση και να έχεις αντίθετη άποψη τελικά είναι προσβολή προς τον άλλον. Γιατί στην ουσία φέρεσαι ψεύτικα απέναντί του και ζεις και συ αυτό το ψέμα. 

Εγω όταν κάτι δεν μαρέσει το λέω.Κουβεντιάζω δν τσακώνομαι . Αν ο άλλος δεν έχει επίπεδο και το πάει σε τσακωμό ή δεν θέλει να καταλάβει και προσβάλλεται και το πάει σε τσακωμό μου είναι παντελώς αδιάφορο. Οφείλει να σεβαστεί την άποψη μου αλλα φυσικά το α θέλει να την υιοθετήσει είναι δικό του θέμα. 
Ας φτάσουμε και σε ρίξη φιλίας αν το θέλει αυτός επειδή προσβάλεται που του λέω την άποψη μου. Εγω θα νιώθω καλά και αυτό γιατί απέναντι του θα ήμουν μέχρι το τέλος ειλικρινής και αληθινός . Αν δεν θέλει αυτό να το καταλάβει τότε ας λήξει η φιλία. Στην τελική δεν ταιρίαζουμε όλοι να μαστε φίλοι μεταξύ μας και πολλές φορές αυτό το καταλαβαίνουμε μετά απο χρόνια .

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...