Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το α. και το γ. μου βρίσκουν όλοι..Το σημαντικότερο όλων για μένα είναι το αντανακλαστικό ηλίου όμως και δεν το έχει κανείς.. Το "Foylon" και το "Mylar" τι είναι ρε παιδιά; Κάτι ανάλογο τους θέλω.
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Στην οδό Ανθέων στον προμπονά που είναι ολα τα λουλουδάδικα/ φυτώρια και στα κατω πατήσια στην στρατηγου Καλλάρη μπορείς να ρωτήσεις. Στο ανθοπωλείο που δουλεύα απο εκεί προμηθευόμασταν υλικά/εξοπλισμο... χάπυ νάου? Ακριβα ομως, αλλα ποιο κοντα στην Αθηνα. Αυτο λεω εγω: http://www.gardens-market.com/deltia-typou/5/91-syn-fyt-attiki.html
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 redhotstef έχω ήδη τηλεφωνήσει εκεί.parhsG αργεί αυτό το solution, αν και ναι.. σίγουρα θα ήταν solution την Ελλάδα μου μέσα..
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ποσα τετραγωνικα ειναι ο χωρος για τον οποιο τα θελεις; Θερμομετρα και πεχαμετρα βρισκεις παντου, για τα αλλα ομως, γιατι ειναι τοσο χρησιμα για σενα; Αφου για ενα χομπι σου (της πλακας) τα θελεις. Θα βγαλεις λεφτα απο αυτη την διαδικασια; Οντως χορτο;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν ρωτήσουμε τον μέσο παχύσαρκο σε αυτή τη χώρα, κάνει χιλιόμετρα για να φάει, ενώ θα μπορούσε απλά να φτιάξει έναν-δυο ντάκους και να κάνει μόκο. Το τι είναι της πλάκας και τι δεν είναι, άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Στο προσωπικό το πας όμως, κοίτα να δεις.. Ontopic: 1 μέτρο με 1 μέτρο είναι περίπου. Και την επιφάνεια με ηλιακή αντανάκλαση τη θέλω γιατί την θέλω μαν.. Θα τα κάνω όλα σενιέ, και όποιος ενδιαφέρεται τόσο για το τι κάνω στο κήπο μου του στέλνω φωτό με την τελική όψη των πραγμάτων.
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχω σπουδασει τεχνολογος γεωπονος και το παραπανω ποστ το εγραψα για πλακα. Τι φυτα θες να καλλιεργησεις; Μαλλον απ οτι καταλαβα το σημειο που θα τα βαλεις τα πιανει ο ηλιος την μιση μερα, οποτε θα χρειαστεις μεγαλα ανακλαστικα ωστε να καλυψουν μεγαλη επιφανεια.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το να ψάχνεις τα παραπάνω με το κανονικό σου acc σε ελληνικό mainstream forum γενικά δεν είναι wise. Κατατα αυτά που ψάχνεις είναι απλά ανακλαστικά υφάσματα και τίποτα άλλο. Ακόμα και σε φωτογραφικά είδη παίζει να βρείς έτοιμα τέτοια πλαίσια ή μπορούν να σου πουν απο που τα προμηθεύονται. Afaic μπαλκονάκι/πέργολα. edit: googlαρε τεχνικά υφάσματα και την περιοχή σου.
agrio.imeros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ανακλαστική μεμβράνη τζαμιών για πατέντα ; 1
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δες εδω: http://www.organic-growshop.gr/vmchk/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82/View-all-products.html
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το κλείσατε το τόπικ. Δες εδω: http://www.organic-growshop.gr/vmchk/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82/View-all-products.html Έχει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ότι χρειαζόμουν, είμαι κάργα ικανοποιημένη και σε ευχαριστώ από καρδίας.Με συγχωρείς αν ήταν χιουμοριστικό το προηγούμενο όντως, αλλά ήταν πολύ mixed-up για να το πιάσω. edit: googlαρε τεχνικά υφάσματα και την περιοχή σου. Και από αυτό βρήκα έναν που έχει επιφάνεια που μου κάνει, εντός Αττικής. Δεύτερη φορά που με βοηθάς στο μήνα. Κοίταξε το.Το τόπικ μπορεί να κλειδώσει Gents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα