Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

εχω το λαπτοπ του τιτλου το πηρα τα χρισουγεννα και θα ηθελα να μου πειτε αν είναι καλο και αν μπορω να παιξω καποο παιχνιδι οππως το call of duty και σευτερον αν το πηρα σε καλη τιμη(399)

το κυριως θεμα μου είναι ότι θελω να βαλω ssd και θα ηθελα να μου πειτε αν εχει msata

εάν δεν εχει θα ηθελα να μου προτείνετε έναν ssd από 80 και πανω στην χαμηλοτερη τιμη

δεν με ενδιαφερει αν θα το παρω από ελλαδα η εξωτερικο και ουτε τι μαρκα είναι

αυτό με ενδιαφερει είναι η τιμη μονο και η χωριτικοτητα

και τελος θελω τον εσωτερικο δισκο α τον κανω εξωτερικο και εχω αυτην εδώ την θηκη και θα ηθελα να μου πειτε αν είναι καλη για να βαλω τον δισκο η θα εχω καποιο θεμα;

σας ευχαριστω πολύ!!!

http://www.lightinthebox.com/2-5-usb-2-0-sata-hard-disk-drive-hdd-case-enclosure_p2224362.html

και κατι που ξεχασα είναι αν γινεται να βγαλω το dvd και να βαλω εκει τον ssd και να βαλω to dvd σε εξωτερικη θηκη γιατι γραφω cd εάν γινεται θα ηθελα να μου προτείνετε μια καλη και φτηνη κυριως θηκη

ας είναι και μεταχειρισμένα...!!!

Δημοσ.

Η θήκη που έχεις μιά χαρά είναι.

msata δεν έχει το λάπτοπ σου. Το αν το πήρες σε καλή τιμή..νορμάλ θα την θεωρούσα την τιμή του. Δεν είναι και καμιά υπερπροσφορά.

Caddy (θήκη που βάζεις τον δίσκο στην θέση του dvd) υπάρχει αλλά συνήθως αφήνει κάποια χιλιοστά ανοιχτά και δεν εφαρμόζει τέλεια.

Καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις τον εσωτερικό, εξωτερικό μέσω της θήκης που έχεις. 

Περισσότερα για την κάρτα εδώ.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R5-M230.108655.0.html

Δημοσ.

εγω φοβαμαι μηπως μου καψει κανενα δισκο η εχουμε καποιο απροοπτο γατι θα εχω ολα τα αρχεια μου αλλα με την πρωτη ευκαιρεια θα παρω αλλον εναν για ασφαλεια....

τωρα για ssd τι μου προτεινεται αυτο που με ενδιαφερει ειναι η τιμη και να ειναι απο 80 γιγα και πανω

δεν με ενδιαφερει αν θα το παρω από ελλαδα η εξωτερικο και ουτε τι μαρκα είναι

ας ειναι κι μεταχειρισμενος αρκει ομως να ειναι ενταξει!!!

Δημοσ.

Μεταχειρισμενο 240+ γιγα βρισκεις σιγουρα με 80ευρω, με εγγυηση. Ψαξε περαιτερω στις αγγελιες.

Αν σε καλυπτουν τα 120 γιγα τοτε στα 60ευρω παει ενας καινουριος.

Τον σκληρο γιατι ακριβως φοβασαι μηπως στον καψει;

• Like 1
Δημοσ.

με 120 ειμαι κομπλε δεν χρειαζομαι παραπανω

για την θηκη το λεω επειδη ειναι κινεζικη και δεν ειναι καποια μαρκα η καποια πολυ ποιοτικη

Δημοσ.

... για την θηκη το λεω επειδη ειναι κινεζικη ....

Γιατί, το laptop σου που νομίζεις ότι κατασκευάστηκε?

Δημοσ.

το ξερω το γραφει κιολλας

απλα εγω θελω να πω με τον ορο κινεζικη την ποιοτητα του που εχει η θηκη...

απλα φοβαμαι μην χασω αρχεια γιατι εκει θα τα εχω ολα 

και εννοειτε οτι θα παρω αλλον εναν για backup απλα δεν παιζουν λεφτα τωρα και θα το παρω την επομενο μηνα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα

θα ηθελα να μου πειτε αν παρω καινουργιο ssd απο το ebay αν παθει κατι με καλυπτει εδω η sandisk;

και αν ειναι μεταχιρισμενο υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποιο προβλημα;

Δημοσ.

το να το στειλω εξωτερικο δεν με πειραζει αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν πχ ειναι μεταχειρισμενος υπαρχει περιπτωση να εχει καοιο θεμα απο την χρηση πχ μειωμενες επιδοσεις;

Δημοσ.

Πρίν τον αγοράσεις ζήτα να σου στείλουν φωτογραφία της κατάστασης του δίσκου απο το hdsentinel και να κοιτάξεις το health και το performance να ειναι στο 100 %

Δημοσ.

εαν ελεγξω αυτα και ειναι ενταξει τοτε να τον αγορασω; μπρω ν τον εμπιστευτο;

και μια γενικη ερωτηση μετα απο πχ 1 χρονο χρηση πεφτουν οι επιδοσεις τους και αν ναι επαναφερονται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...