Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα σκίτσο θίγει την πίστη του πιστού; Ας πουμε πως συμφωνώ, και για αυτό θα πρέπει να απαγορευτεί; 

Δεκάδες χαριτωμένες ιστοριούλες, διδαχές, και έθιμα από κάθε είδους θρησκεία (μεταξύ αυτών και ενός μοναχού που μόλις αγιοποιήθηκε απ'ότι άκουσα) που θίγουν τη νοημοσύνη μας και σε σπάνιες περιπτώσεις μπορούν να αποβούν επικίνδυνες (για τους πιο χριστιανοισλαμοταλιμπάν αυτό) γιατί να επιτρέπονται δηλαδή;

Η σάτιρα είναι σάτιρα. Δεν έχει και ούτε θα έπρεπε να έχει όρια και λογοκρισία, ιδίως σε κοινωνικά, πολιτικά αλλά ΚΑΙ θρησκευτικά θέματα. Και ας μην ξεχνάμε τι προκαλεί τη σάτιρα ε;

• Like 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ολα αυτα για κατι που δεν υπαρχει.

που να υπηρχε κι' ολας...

Το οτι πιστευουν καποιοι ειναι σαν να υπαρχει, οποτε το ιδιο πραγμα ειναι.

Δημοσ.

Αν φτασεις στο σημειο να σκοτωσεις, επειδη καποιος σου προσβαλε μανα/θρησκεια/ομαδα, τοτε εχεις πολυ σοβσρο προβλημα και δεν δικαιολογεισαι οσο φανατισμενος και να εισαι.

• Like 4
Δημοσ.

Το οτι πιστευουν καποιοι ειναι σαν να υπαρχει, οποτε το ιδιο πραγμα ειναι.

δεν υπαρχει σαν να υπαρχει. υπαρχει υπαρχει ή δεν υπαρχει :P 

Aθεία μαγκιά κι' έτσι ε? :-)

μπαα, στοιχειωδης εγκεφαλικη λειτουργια.

Αν φτασεις στο σημειο να σκοτωσεις, επειδη καποιος σου προσβαλε μανα/θρησκεια/ομαδα, τοτε εχεις πολυ σοβσρο προβλημα και δεν δικαιολογεισαι οσο φανατισμενος και να εισαι.

Το αυτο.

• Like 7
Δημοσ.

assets_LARGE_t_420_54296437.JPG

TzSj2xD.jpg

Πω Πω, τι Rammstein και μαλακίες .

Φαντάσου τους αυτούς στην σκηνή.  Θεοί :devil: :devil:

Δεν ξέρω ποιος θα ορίζει το όριο.Επίσης είπα για ευαίσθητα θέματα.Αν θεωρείς ότι η ποδοσφαιρική ομάδα και η μάρκα κινητού ανήκουν σε αυτή την κατηγορία πάω πάσο :P

Εγώ πάντως ξέρω ότι για ποδοσφαιρική ομάδα έχουν γίνει φόνοι.

Επίσης τον πεθερό μου κόντεψε να τον καθαρίσει με την καραμπίνα ένας "χωριάτης" πριν μερικά χρόνια για μια μηλιά που ήταν στα όρια μεταξύ δύο κτημάτων.

Η ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι απύθμενη , γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα με το συμβάν?

• Like 1
Δημοσ.

μπαα, στοιχειωδης εγκεφαλικη λειτουργια.

Ναι ρε παιδί μου,φάση ''εγώ ξέρω καλύτερα'' κι έτσι.Σας ξέρω,εξάρχεια χρόνια και ζαμάνια,είσαι ο μόνος νομίζεις?

Δημοσ.

Ναι ρε παιδί μου,φάση ''εγώ ξέρω καλύτερα'' κι έτσι.Σας ξέρω,εξάρχεια χρόνια και ζαμάνια,είσαι ο μόνος νομίζεις?

nope, guess again.

Δημοσ.

Εσένα πιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου ;

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι το να είναι κάποιος άθεος ή ένθεος εξαρτάται από τον τόπο διαμονής ή καταγωγής του.

• Like 2
Δημοσ.

Ρώτησα πρώτος :P

Ωραία,το πρόβλημα μου είναι 1) ότι δεν έχω οθόνη με g-sync σαν εσένα  :P  και 2) μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά αυτό δεν σε νομιμοποιεί να κοροιδεύεις όλους τους άλλους και να τους βγάζεις μαλάκες επειδή πιστεύουν κάτι άλλο.Ειδικά σε θέματα που δεν είναι 1+1=2.Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά τα βασικά?Αν ναι τότε συνεχίζουμε για άλλα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...