razor_blade27 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν πειράζει - προσωπικά μπορώ να κάνω λίγη υπομονή ακόμα αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει.
momotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 50 GB - 2k15 65 GB -GΤΑV Δε ξερω αν με χαλαει που θα παρω κι αλλο SSD η που θα κατεβαζω καμια βδομαδα. 2
parlapipas25 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παιδες υπομονη.Οταν βγει το half-life 3 θα βγει και το gta.
JPinkman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έτσι όπως το βλέπω θα βγει πρώτα το gta VI για ps4 και μετά το gta Van για pc.
Just4fuN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τώρα κανονικά πρέπει να αρχίσουν πατέρες μάνες κτλ , αλλά τέλοσπάντων Μάλλον πρέπει να σκεφτώ ξανά το θέμα της αγοράς Τουλάχιστον αυτοί λένε ότι θα παιζει και σε κάρτα 8ετιας, οπότε δε θα έχουν να παραπονιούνται μερικοί για το χρηματικό Ναι αλλα εγω εχω PC 15ετιας, παλι αναβαθμιση θελει? Παω να παρω κονσολα...oh wait Και γω λυπάμαι για σένα που δεν είδες ότι τρολάρω, αλλά τέλος πάντων! Υ.γ. Σε λίγο θα ρίξω και έναν γύρο! Μπες και συ να παίξουμε on - line ... Ωπ σόρυ, ξέχασα.... από Μάρτιο εσύ! Y.Γ. To εχω τερματισει στο x360 μου 2 χρονια πριν. Καλη διασκεδαση σου ευχομαι, θα μπαινα για online αλλα το χω βαρεθει πλεον, αυτο που παιζεις τωρα ειναι τα αποφαγια μου, sorry 2
Cowboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 50 GB - 2k15 65 GB -GΤΑV Δε ξερω αν με χαλαει που θα παρω κι αλλο SSD η που θα κατεβαζω καμια βδομαδα. Βαλτο στον HDD το παιχνιδι, απλα θα εχεις μεγαλυτερα loading times. Τα 65GB ειναι ο χωρος που θα πιανει το παιχνιδι μετα την εγκατασταση, και οχι αυτο που θα κατεβασεις. Αν πουμε οτι κατεβαζεις 55GB(τα οποια ειναι και πολλα), με 1MB/s το κατεβασεις σε 12 ωρες, δηλαδη 1 βραδυ. Αν εχεις 30αρι VDSL το κατεβαζεις σε 3 ωρες. Αν εχεις αργο internet παρε το σε retail στην τελικη. 2
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ειδικα στην Ελλαδα οι συνδεσεις που εχουμε ειναι ....μην πω καλυτερα τι.Ακομα και 24αρα αρκετοι που πληρωνουμε και ουτε 10 δεν πιανουμε...
activex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 χαζη ερωτηση αλλα η standard retail edition δεν ερχεται σε dvd ; πως διαλο συμπιεσαν 65gb ; κατι μου λεει οτι θα πεσει ετσι και αλλιως κατεβασμα.
qsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα θα παίζει και κατέβασμα και υποχρεωτικό steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα