imni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Και ποιος θα δωσει 69€ για κινητο και δεν μπορει να δωσει 89€? Μιλαμε για κινητο και για 20€ διαφορα. Φιλε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο εδω μεσα! Δεν ξερω αν ξερεις-εχεις ακουσει ατομα που δεν τρεχουν τα λευτα τους απο τα πατζακια,ειτε αυτο το ατομο λεγετε εφηβος ειτε ενηλικος ειτε δεν ξερω και εγω τι...δηλαδη αυτα τα ατομα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχουν smartphone???? Γιατι με την λογικη σου τι 20 παραπανω τι 50 τι 100 και και και..στο τελος θα ακουσουμε οτι δεν πρεπει να παιρνει κανεις κινητο κατω απο 200+ε.. Αν μπορεις εσυ να παρεις κινητο με 10000ε μεγια σου με χαρα σου...αλλα μην λες ποιος θα δσει 69 και δεν μπορει για 89! 10
Othal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ρίξε μια ματιά στην ιστορία της nokia για να δεις ότι δεν εβγαζε μονο premium συσκευες (κάποιες premium μάλιστα είχαν τα μάυρα τους τα χάλια σε αισθητικό επίπεδο). Ακόμα βγάζει τέτοια κινητά με το Nokia πάνω τους τα οποία δεν εχουν σχέση με τη Microsoft. Αν θες να κράξεις κάντο με επιχειρήματα τουλάχιστον. Δεν εκραξα βρε συ. Αφου στο εγραψα κιολας. Αυτο παντως που γραφεις δεν εχει και ιδιαιτερα επιχειρηματα. Κατα τα λοιπα εχω την αισθηση οτι ο κοσμος που αγοραζει αυτο το κινητο (ο πατερας μου , στην κορη μου για δωρο κλπ) πραγματικα εχει το δεκαευρω και το εικοσαευρω πρωτο κριτηριο. Καποιος που θελει specs φανταζομαι θα παει καπου αλλου. Εμενα μου κανει το value for money. Οσον αφορα το +10, ενταξει...Ειναι μια πολιτικη. Πανω κατω νομιζω παντως οτι ολοι ετσι δουλευουν. Εδω δεχθηκαμε το χιλιαρικο για το iphone, το οποιο απ οτι διαβασα δεν περιεχει και κανα κομματι χρυσαφι μεσα των 500ακοσιων ευρω.
stevengreeceGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οι τιμες θα αναμενωνται το 435 στα 89€ και το 532 στα 99€.(Στην Ελλαδα)
obi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απορώ που ορισμένοι το ψάχνουν και το σκαλίζουν ακόμα. Τα κινητά αυτά θα πάίζουν σε μια κατηγορία που υπήρχε πάντα και καλώς όπως φαίνεται θα συνεχίσει να υπάρχει: στην κατηγορία που ορίζεται με το απόλυτο μοναδικό κριτήριο της χαμηλότερης δυνατής τιμής. Και τοποθετούνται στο ξεκίνημα με πολύ καλό value for money. Η συγκεκριμένη κατηγορία κακώς ίσως μέχρι τώρα χαρακτηριζόταν feature phone segment διότι πιθανότατα ο βασικότερος παράγοντας αγοράς ήταν αυτά τα λίγα λιγότερα ευρώ που τιμολογούνταν οι συσκευές. Μαζί κι η απλότητα-ευκολία ομαλής χρήσης που όμως ούτως ή άλλως την προσφέρουν τα WP. Αυτές οι συσκευές πάντα πουλούσαν και θα συνεχίσουν να πουλάνε για τους ίδιους λόγους, ειδικά τώρα που δικαιολογούν καλύτερα ακόμα τα λεφτά που ζητάνε. Λοιπόν τα feature phones φθίνουν και εκεί που ο άλλος αγόραζε ως σήμερα s40/bada κλπ και περιοριζόταν σε απαιτήσεις, τώρα θα έχει και επιλογή smartphone με ομαλότητα χρήσης και store μεγαλύτερο από το οποιοδήποτε feature phone. Μια καινούρια αγορά γεννιέται εκεί που πεθαίνει μια παλιά. Αντί για specs από feature phone τώρα παίρνεις specs από smartphone, και αντί για λογισμικό από feature phone τώρα δίνουν smartphone. Για καλό το βλέπω αυτό. Αν η M$ το τόλμησε, μπράβο της και το πιστώνεται ως κίνηση που ωφελεί τον ανταγωνισμό. Να μην επεκταθούμε και στον παράγοντα χαμηλή αγοραστική δύναμη που πάιζει από Ευρώπη μέχρι Κίνα και Ινδία. Είναι η ίδια αγοραστική δύναμη που δημιουργεί μερίδια αγοράς χρόνια τώρα στα smartphones. 4
sakekosan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά smartphones είναι και προσιτά στις τσέπες μας.
revvok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πολύ τίμιες προτάσεις..Η μόνη μου 'ένσταση' έιναι ότι το 532 θα μπορούσε να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη πχ. 4,3" για να πλασαριστεί καλύτερα μεταξύ του 435 και του 535 1
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γιατί κάποιος να πάρει μπακατέλες με Android που λαγκάρουν και να μην πάρει αυτά τα κινητά να ησυχάσει? Αυτή είναι η λογική, δεν στοχεύει στην Ελλαδάρα (μα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ΟΛΑ τα κινητά βγαίνουν για τη χώρα μας?) αλλά στις αναδυόμενες οικονομίες: Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Ινδονησία. Χώρες με 2,5 δις πληθυσμό που αγοράζουν Elephant, Xiaomi, Lenovo, ZTE κοκ... 6
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν εκραξα βρε συ. Αφου στο εγραψα κιολας. Αυτο παντως που γραφεις δεν εχει και ιδιαιτερα επιχειρηματα. Κατα τα λοιπα εχω την αισθηση οτι ο κοσμος που αγοραζει αυτο το κινητο (ο πατερας μου , στην κορη μου για δωρο κλπ) πραγματικα εχει το δεκαευρω και το εικοσαευρω πρωτο κριτηριο. Καποιος που θελει specs φανταζομαι θα παει καπου αλλου. Εμενα μου κανει το value for money. Οσον αφορα το +10, ενταξει...Ειναι μια πολιτικη. Πανω κατω νομιζω παντως οτι ολοι ετσι δουλευουν. Εδω δεχθηκαμε το χιλιαρικο για το iphone, το οποιο απ οτι διαβασα δεν περιεχει και κανα κομματι χρυσαφι μεσα των 500ακοσιων ευρω. έχεις κάνει μάλλον λάθος παράθεση στο μήνυμά σου πιο πανω 1
Othal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 έχεις κάνει μάλλον λάθος παράθεση στο μήνυμά σου πιο πανω Ουπς σωστα!! Λαθος μου! 1
koutsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για το παλικάρι που ρώτησε πιο πάνω,επειδή δουλεύω σε media markt,σήμερα ήρθε το 535 επίσημα στην Ελλάδα στα 119€ 1
Cosbuster Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ένα 532 θα το τσίμπαγα είναι η αλήθεια.
butters Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Σχεδιαστικά πάντως, τα Lumia ακολουθούν τα χνάρια των Galaxy. Από το Lumia 800 που βγήκε 3 χρόνια πριν, παίζουν "βρες τις διαφορές". Το 535 σαν τιμή μπαίνει κατευθείαν σε ανταγωνισμό με τα κινέζικα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει. 1
PeterParker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παιδια εγω ειμαι ενας απλος Apple fan (iphone6-64) που ειμαι ερωτευμενος με το ΝΟΚΙΑ 625 μου των 125 ευρω.Τελος. 2
Rookie Jimmy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 :confused: Δεν το ηξερα! Ειναι αξιοπιστο το μαγαζι??Εχουν θεμα τα κινητα του?Λογικα το 535 το εχει φερει απο εξωτερικο που προοριζεται για αλλη χωρα..οχι την ελλαδα ετσι??υπαρχει καποιο θεμα με αυτο? Το πήρα απο το συγκεκριμένο κατάστημα στις 7 Ιανουαρίου και είναι επίσημος συνεργάτης της ΝΟΚΙΑ. Η συσκευή έχει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση των windows 8.1 Denim και δεν χρειάστηκε ούτε καν την αναβαθμιση για το πρόβλημα που είχε παρουσιάστει στην οθόνη αφής. Εχει δυο χρόνια εγγύηση και το δήλωσα κκανονικά με βαση το ΙΜΕΙ του στο σαιτ της Lumia Microsoft για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση. Αψογη συναλλαγη μην έχετε κανενα ενδοιασμό για το εν λόγω κατάστημα, αν και το κινητό κυκλοφορεί παντου πλέον , ακόμα και στο πλάισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα