Zein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον ζω εξωτερικο (αγγλονησο) το τελευταιο καμποσο διαστημα αλλα θελω πολυ να ψηφισω στις εκλογες στο τελος Γεναρη! Το προβλημα ειναι κυριως οικονομικο, μιας και δεν μου περισευει μια για τετοιο ταξιδι οποτε σκεφτηκα με καποιο τροπο το εξης: Οταν ημουν φανταρος στην παραμεθωριο πριν λιγα χρονια,ο μισος μου λοχος ηταν απο την Κρητη και στις τοτε εκλογες τους πληρωσαν τα ακτοπλοικα/αεροπορικα εισητηρια για να ψηφισουν στην Κρητη μερικα συγκεκριμενα κομματα. (Ντορα Μπακογιαννη για την ακριβεια). Αυτο θα ειχε ως ανταλαγμα την ψηφο τους και την υποστηριξη τους προς αυτη ,ενω τα παιδια θα επαιρναν την τριημερη αδειουλα και ολοι θα ηταν χαρουμενοι. Σκεφτηκα να κανω κατι τετοιο, μονο που προφανως δεν υπαρχει περιπτωση να "αγοραστώ" με αυτον τον τροπο. Εγω θελω απλα ενα δωρεαν ταξιδι, να τελεσω το εκλογικο μου καθηκον και να επιστρεψω πισω. Θα πω σε ολους ενα "ναι ναι εσενα θα ψηφισω ναι ναι" και θα κανω τα δικα μου προφανως μετα. Το εχει δοκιμασει αυτο κανενας? Ειναι καλη ιδεα?
Apoll Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Νομίζεις ότι εν έτη 2015 θα ασχοληθούν με μία ψήφο; Αυτά τελείωσαν το 1996. 1
ParhsG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να επαληθεύσουν οτι ψήφισες αυτό που είπες.
Porg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ξύνομαι να ρωτήσω με πιο τρόπο αλλά φοβάμαι για την απάντηση
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έχω ταξιδέψει πολλές φορές με κομματικά λεωφορεία όλων των αποχρώσεων και τις περισσότερες φορές δεν τους ψήφισα. Σιγά μην σκάσω 100 ευρώ για να ψηφίσω. Βέβαια από τότε που έπεσε ο δικομματισμός τα πράγματα πάνε κατά διαόλου σε αυτόν τον τομέα, οπότε δε νομίζω να υπάρχει καμία ελπίδα για να σε φέρουν από εξωτερικό, εκτός και αν είσαι παιδί του κόμματος.
Speculoos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τελευταίες εκλογές που έγινε κάτι τέτοιο ήταν το 2009. Μέτα τα φράγκα τέλος. Τότε ακόμα και το ΛΑΟΣ είχε βάλει αεροπλάνα να φέρει κόσμο από την Ευρώπη.
Unabomber Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στην πρεσβεία δεν μπορείς να ψηφίσεις; Mονο για ευρωεκλογες ειναι στην πρεσβεια.... Για βουλευτικες πρεπει να εισαι Ελλαδα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στην πρεσβεία δεν μπορείς να ψηφίσεις; Θέλει να τους κοιτάξει στα μάτια. 1
Speculoos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 akpe και Sova είστε 18 ή αποτυχημένο trolling attempt?
Alxnks Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το 2000 είχα κατέβει Ελλάδα απο Αγγλία έτσι, το 2004 παλι το ίδιο. Το 2007 είχα πετύχει εκλογές ενω ήμουν φαντάρος στον Έβρο, παλι αεροπλανακι δωρεάν. Αλλά από οτι ακούω απο γνωστούς εξω αυτά κόπηκαν πια.
Apoll Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Mονο για ευρωεκλογες ειναι στην πρεσβεια.... Για βουλευτικες πρεπει να εισαι Ελλαδα. Ευρωεκλογές το θεωρώ λίγο περίεργο να πας πρεσβεία να ψηφίσεις.... Κάνεις εγγραφή στον τοπικό Αγγλικό δήμο που μένεις, και ψηφίσεις για Άγγλους ευρωβουλευτές. Το ίδιο υσχήει και για τις τοπικές εκλογές. Μόνο για Γενικές εκλογές στην Αγγλία, πρέπει να έχεις Βρετανικό διαβατήριο ώστε να ψηφίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα