PCModFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για παράδειγμα μονο στο δωματιο μου. Γινεται; και αν ναι πως το κανω;
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 γινεται να κρατησεις στα χερια σου , 1 λιτρο νερο? η απαντηση ειναι οχι... απλα μπορεις να κανεις κρυφο το ssid σου.. η και αν χαμηλωσεις την εμβελεια (Power Transmition) αν εχεις 'αλλα' θεματα..
PCModFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ε όχι δε το δέχομαι. Κάπως θα γίνεται. Δε θέλω να πειραξω την κεραία ή κατι άλλο, άσε που δε ξέρω κιόλας τι εννοεις Α και ναι μπορείς να κρατήσεις το νερό εάν το κανείς πάγο. Με αυτό θέλω να πω πως δε παίζει, με κάποιο τρόπο θα κανείς και το ίδιο για το σήμα. 1
8elwADSL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ε όχι δε το δέχομαι. Κάπως θα γίνεται. Δε θέλω να πειραξω την κεραία ή κατι άλλο, άσε που δε ξέρω κιόλας τι εννοεις Α και ναι μπορείς να κρατήσεις το νερό εάν το κανείς πάγο. Με αυτό θέλω να πω πως δε παίζει, με κάποιο τρόπο θα κανείς και το ίδιο για το σήμα. Πάρτα discoboy που πήγες να το παίξεις έξυπνος 8
tsakonass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αμα βάλεις το router στην καταψυξη θα 'σαι οκ.Πέρα απ την πλακίτσα, το τι δεχεσαι και τι όχι δεν έχει σχέση με το τι ειναι δεδομένο.Οπως σου ειπε και ο απο πάνω, η κάνεις το ssid κρυφό ή χαμηλωνεις το transmition power ή ντύνεις το δωμάτιο με αλουμινόχαρτο. 2
Stefanos83b Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αμα βάλεις το router στην καταψυξη θα 'σαι οκ.Πέρα απ την πλακίτσα, το τι δεχεσαι και τι όχι δεν έχει σχέση με το τι ειναι δεδομένο.Οπως σου ειπε και ο απο πάνω, η κάνεις το ssid κρυφό ή χαμηλωνεις το transmition power ή ντύνεις το δωμάτιο με αλουμινόχαρτο. Και βάση των δικών μου γνώσεων αυτή είναι μια σωστή απάντηση . Το μόνο που σκέφτηκα επιπλέον είναι οτι αμα δεν έχεις καθόλου γνώσεις απο web interface των router , μπορείς απλά να βγάλεις τελείως τις κεραίες του ρουτερ (αμα βγαίνουν είναι ενα απλό ξεβίδωμα ) . Έτσι θα πιάνει μόνο αμα είσαι δίπλα του . 1
BubbleTek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) με ένα άλλο router Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από BubbleTek
lion2486 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν κάλυπτες όλο το δωμάτιο με αλουμινόχαρτο; 5
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις επισης να το αφησεις οπως ειναι και να βαλεις mac address filtering. Ακομα και να το βλεπυν, ακομα και να ξερουν το κλειδι, δεν θα μπορουν να συνδεθουν με το ρουτερ. Ειναι σαν να βαζεις το κλειδι σου στην πορτα και να μην γυριζει για να ξεκλειδωσεις να μπεις μεσα. Το ειχα κανει καποτε για να τιμωρησω τον αδερφο μου.
tsakonass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 το mac filtering μέχρι να φωνάξεις ζήτω, έχει σπάσει. 3
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 @ts Μπαίνεις στις ρυθμίσεις και χαμηλώνεις υπερβολικά την ένταση εκπομπής (αν το υποστηρίζει ο router σου). Και πάλι δεν μπορείς να αποκλείσεις διαρροές εκτός αν επιπλέον ντύσεις το δωμάτιο με χοντρό αλουμινόχαρτο και γειωμένο πυκνο συρματοπλεγμα (κλωβός Faraday). Το παράδειγμα με το λίτρο νερό ήταν τέλειο. Αν εσύ το κάνεις πάγο, απλά δεν μπορείς να το πιεις. Αντίστοιχα αν «παγώσεις» το wifi δεν θα μπορείς εσυ να δουλεψεις. Δε μας λες ποιο ειναι το πραγματικό σου πρόβλημα, μπας και σου βρουμε αποτελεσματική λύση; 3
PCModFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 χαχα ολα ωραια και γελασαμε Απλα θελω να ορισω χωρους με διαφορετικα wifi στο σπιτι μου, αυτο. δε μπορει να μη γινεται, καποια συσκευη θα υπαρχει.
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 χαχα ολα ωραια και γελασαμε Απλα θελω να ορισω χωρους με διαφορετικα wifi στο σπιτι μου, αυτο. δε μπορει να μη γινεται, καποια συσκευη θα υπαρχει. Ναι υπάρχουν και τα λένε access points με ελεγχόμενο transmition rate (αυτό που σου λέμε όλοι). Το ίδιο κάνεις και με το modem/router Προφανώς εσύ τα ξέρεις καλά, οπότε οι γνώμες μας ειναι περιττές.
PCModFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τι ξέρω? Ρωταω, γιατί κάνουμε πλάκα αλλά εγώ καίγομαι. Με το transmission που λες πως θα πω ότι το δωμάτιο 1 έχει Wi-Fi ενώ το 2 όχι?
Stefanos83b Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 χαχα ολα ωραια και γελασαμε Απλα θελω να ορισω χωρους με διαφορετικα wifi στο σπιτι μου, αυτο. δε μπορει να μη γινεται, καποια συσκευη θα υπαρχει. Με βάση αυτά τα δεδομένα χρειάζεσαι ενα access point , στο οποίο θα ορίσεις διαφορετικό κανάλι εκπομπής ( υπάρχουν 13 επιλογές αν δεν κάνω λάθος ) απότι στο κυρίως router . Είναι μια ευρέως διαδεδομένη λύση . Υ.Γ. Υπάρχουν και προγραμμάτα για pc ή για android που ελέγχουν την κίνηση που έχει το κάθε κανάλι , για να κάνεις μια καλή επιλογή . Υ.Γ.2 Κάποιες άλλες συσκευές πέραν του access point ( κάποια wireless modem-router , και κάποια wireless router ) μπορεί με κάποιες πιο ζόρικες ρυθμίσεις να κάνουν την ίδια δουλειά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα