BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει η καινοτομία
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ για να αποτρέπω άλλους να μπαίνουν (αν και το έχω κλειδωμένο) απενεργοποιώ το DHCP και δίνω ip χειροκίνητα στο pc και στο κινητό μου.
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο αυτο αλλα εγω θελω να το κανω ετσι ωστε να μη χρειαζεται να καθομαι να ρυθμιζω καθε φορα για καθε χωρο δωματιο και τα λοιπα. Εχω πει απο την αρχη τι ψανω.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα το πήρα από τοπικό e-shop στην Αθήνα αλλά δε κάνει αυτό που λες. Δε με αφηνει να πειραξω τα db. Κανω κατι λαθος; Επίσης διαβάζω και απο εδω ολα τα διαδικαστικα http://www.tp-link.com/resources/document/TL-WA701ND_V2_User_Guide_1910010669.pdf Αλλα δε βλεπω πουθενα αυτο που θελω. Να τα κλαιω τα 32 ευρω μου; Λάθος κατάλαβες. Ο @arc έγραψε για την συσκευή που πήρες ότι: Αυτό που σπρώχνει ο δελλαπόρτας ειναι ενα μικρό access point, δεν ειναι κάτι πρωτοποριακό, ουτε καινοτόμο. Το http://www.e-shop.gr...nt-p-PER.612428κάνει την ίδια δουλεια (και δοκιμασμένο χρόνια για την αποτελεσματικότητα του). Υπάρχουν δεκάδες άλλα που εχουν και ελεγχόμενη ισχύ εκπομπής. Με απλά λόγια κάνει την ίδια δουλειά ως ΑΡ με την συσκευή του Δελαπόρτα, αλλά υπάρχουν και άλλα που έχουν επιπλέον δυνατότητα ρύθμισης της εκπομπής. Όχι αυτό. 1
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δε βλεπω καμια ελεγχομενη ισχυ εκπομπης ουτε αυτό που λεω να κανει. Ο αλλος με τη πλακετα και ο bubbletek ομως λεει οτι κανει κατι σαν αυτο που θελω εγω. Δε ξερω με έχετε μπερδέψει...
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Γιατί μπερδεύεσαι ;; Όπως σου ειπαν όλοι δεν γίνεται αυτό που θες ! Απλά κατεβάζεις την ισχύ . Αν θες πραγματικό wifi fencing ειναι το 3D WiFi Bubble ! Δώσε εκεί 5 ευρώ να μπει παραγωγή και όλοι εδώ στο forum δώστα από 5 ευρώ τώρα !!!!!
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 @PCModFreak, τι δεν καταλαβαίνεις; Απλά ελληνικά είναι. 1. Το ΑΡ που πήρες δεν έχει δυνατότητα να ρυθμίσεις την ισχύ εκπομπής και λανθασμένα κατάλαβες το αντίθετο. 2. Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ δυνατότητα, να ρυθμίσουμε μία ασύρματη εκπομπή να μην λαμβάνεται σε συγκεκριμένες ζώνες της περιοχής κάλυψης. 3. Η συσκευή του Δελαπόρτα μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο (π.χ. να ψήνει καφέ), αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το (2) που ζητάς. 4. Το μόνο WiFi fence που υπάρχει από το 1970, χρησιμοποιείται για έλεγχο των κατοικίδιων σκύλων. 2
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 @PCModFreak, τι δεν καταλαβαίνεις; Απλά ελληνικά είναι. 1. Το ΑΡ που πήρες δεν έχει δυνατότητα να ρυθμίσεις την ισχύ εκπομπής και λανθασμένα κατάλαβες το αντίθετο. 2. Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ δυνατότητα, να ρυθμίσουμε μία ασύρματη εκπομπή να μην λαμβάνεται σε συγκεκριμένες ζώνες της περιοχής κάλυψης. 3. Η συσκευή του Δελαπόρτα μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο (π.χ. να ψήνει καφέ), αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το (2) που ζητάς. 4. Το μόνο WiFi fence που υπάρχει από το 1970, χρησιμοποιείται για έλεγχο των κατοικίδιων σκύλων. Ενδιαφέρον! Αρα "δε γινεται" αυτο που λες; Δε μου αρεσει το δε γινεται με χαλαει. Καπως θα γινεται.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχεις κολλήσει λέμε. Είναι νόμος της φυσικής και δεν αλλάζει. Πάρτο ως αναλλοίωτο δεδομένο. 1
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οχι οκ! Μην τα παρατάς . Ένας Έλληνας το έχει καταφέρει ! Ήδη δουλεύει σε καφέ !!!
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν είσαι ο Δελαπόρτας, το έχεις δει από κοντά να δουλεύει και μπορείς να μας εξηγήσεις την λειτουργία του; Αν πάλι είσαι, μπορείς να μας εξηγήσεις μερικά πράγματα για να δούμε αν αξίζει να καταθέσουμε τον οβολό μας; 2
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγω βασικα μακαρι να λεει αληθεια το παλικαρι. εχω σκαλωσει βασικα με αυτο που λεει "Use less battery while they are connected (save 2+ hours)". Αυτο αξιζει οντως αν γινεται καπως γιατι εχω βαρεθει να φορτιζω και να μενω απο μπαταρια!
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οπα τώρα μην το αλλάζεις ... Ναι όντως κανει απίστευτη οικονομία σε σχέση με ότι υπάρχει εκεί έξω αλλά το ΒΑΣΙΚΟ ειναι το fencing . Θα σας εξηγήσω την υπέροχη του συστήματος έτσι όπως το κατάλαβα : Έχει μπει σε ένα καφέ και εκτός του καφέ δεν πιάνει το σήμα αλλά μέσα καμπάνα ... Το ποιο πιθανών ειναι μετατρέπει το wifi σήμα σε ένα είδος sonar και κανει 3d χαρτογράφηση του χώρου . Έτσι εναλλάσσει την συχνότητα του σήματος με τέτοιο τροπο ( κανει σαν ABS ) ώστε να δημιουργηθεί μια wifi σφαίρα !!!! Φανταστικό ε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα