jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Είσαι ή όχι ο Δελαπόρτας, για να δω τι θα συζητήσουμε. Αφήνω απ' έξω προς το παρόν αυτά που έγραψες (για sonar, 3D κλπ) και ρωτάω το απλό, περιμένοντας εξήγηση: Πως οι συσκευές δέκτες που συνδέονται σε αυτό κάνουν οικονομία στην μπαταρία; Αφού το WiFi θα είναι πάντα ανοικτό για να βρίσκει τα επιθυμητά 3DBubbles.
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λόγω του 3D wifi bubble η ισχύς ειναι μεταβαλλόμενη αλλά μέσα στο bubble πάντα 5/5 στα λιγότερη κατανάλωση ... μα αυτά ειναι απλά πραματα ... οχι δεν ειμαι ο Δελαπόρτας .
loic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θα προτεινα αντι για αυτο το logo: να χρησιμοποιηθει αυτο απο 'δω και περα... 4
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 lol κλαιω οκ αλλα νομιζω πως κατι υπαρχει εκει. Δε κανεις ετσι απλα τον κοπο να φτιαξεισ μια πλακετα και να πετας ...κιες. Δε παιζει. Δηλαδη οκ θελω να πω τωρα αυτο: Ability to profile your customers' from their smart devices (position, drink/food, time/frequency of presence/staying) αν γινεται, λεει πολυ για εταιριες και ξενοδοχεια λογικα.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ποια πλακέτα βρε. Ένα Raspberry Pi και μια κοινή ασύρματη USB κάρτα δικτύου είναι. 3
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ναι λέει τρέλα αυτό !!!! αλλά ρε γαμοτο ήδη υπάρχουν 2 ελληνικές εταιρίες : http://socialwifi.gr http://www.zoottle.com
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ποια πλακέτα βρε. Ένα Raspberry Pi και μια κοινή ασύρματη USB κάρτα δικτύου είναι. ναι δεν εννοουσα οτι το εφτιαξε ακριβως, το ξερω. το επιασες πως το πα. bubbletek ωραια αυτα και εχω κατσει σε μαγαγια με τετοια πολλες φορες. Ειναι σπαστικο ομως να κανεις με το ζορι like η να εχεις τη κουμουτσα να σου πεταγεται στη μαπα και να σου λεει γεια ειμαι το captive portal βαλε κωδικο η οτι αλλο. Αν ηταν απλα να μπαινει θα ελεγε. Δε συμφωνεις; Βασικα δε καταλαβα και την ενσταση σου στο οτι υπαρχουν αλλες 2 εταιριες. Δηλαδη εγω που καν modες και φτιαχνς και PC καλυτερα να σταματησω επειδη υπαρχουν κατι εκατομμυρια πριν απο μενα; και αν εγω κανω καλη δουλια; Δεν εχεις λογικη σε αυτο που λες, δεν ειναι επιχειρημα! Ξέρω και αυτήν http://www.oxygenwifi.com/index.html ειναι παρα πολλες οχι μονο 2.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λόγω του 3D wifi bubble η ισχύς ειναι μεταβαλλόμενη αλλά μέσα στο bubble πάντα 5/5 στα λιγότερη κατανάλωση ... μα αυτά ειναι απλά πραματα ... οχι δεν ειμαι ο Δελαπόρτας . Μάλιστα. Επιβεβαιώνεις ότι δεν είσαι ο Δελαπόρτας. Κάτσε λίγο ν' αλλάξω mode και συνεχίζουμε. 1. Το έχεις δει από κοντά να δουλεύει ή/και έχεις συνδεθεί με το συγκεκριμένο WiFi; 2. Αν ναι, με τι συσκευή συνδέθηκες; 3. Αν όχι, πως γνωρίζεις τον τρόπο που δουλεύει, αφού πρόκειται για κάτι νέο. 4. Αν κατάλαβα σωστά, έχει βρει τρόπο να κάνει 3D ασύρματη εκπομπή. Πως όμως γίνεται η λήψη από τους δέκτες αφού δεν υπάρχουν τέτοιοι στο εμπόριο και ο μάστορας δεν αναφέρει κάτι σχετικό; Απάντησε σε αυτά κι έχουμε συνέχεια.
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οχι μαζί σου !!! Και εγώ ψάχνω λόγο να δώσει κάποιος χρήματα σε αυτό το project ! @jkoukos τα ξεπεράσαμε αυτά . τώρα παίζουμε το είμαστε εργαλείο marketing για εταιρείες ( και φυσικά οικονομία ρεύματος )
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και όλα αυτά με ένα απλό USB ασύρματο αντάπτορα του εμπορίου (Tenda W311Ma); Πιθανότερο είναι μέχρι να φύγω από αυτόν τον μάταιο κόσμο να αλλάξει δρομολόγιο ο ήλιος, ανατέλλοντας από την δύση. 1
PCModFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Προφανως αυτο θα ειναι και το κολπο. Πισω απο καθε απλο πραγμα - που φενεται απλο, μας ελεγαν στο ΙΕΚ κρυβεται κατι παρα πολυ συνθετο και δυσκολο για να φενεται απλο. Ωραια η τεντα δε το ηξερα.
BubbleTek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 @pcmodfreak. ΣΥΜΦΩΝΩ! Κάτι πρέπει να παίζει από πίσω ! Δεν εξηγείται αλλιώς Για αυτό παιδιά δώστε όλη από 5-10 ευρώ να ανακαλύψουμε τι γίνεται . ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα κάτι παίζει από πίσω, αλλά ποιος ο σκοπός; Οι κανόνες υπάρχουν για να ισχύουν. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όχι στα θεμελιώδη μεγέθη. Το απλό 1+1=2 το μαθαίνουμε στην πρώτη τάξη του δημοτικού και το θεωρούμε δεδομένο. Η απόδειξή του όμως είναι πολύπλοκος μαθηματικός συλλογισμός και επιτυγχάνεται μετά από 300+ σελίδες της Βίβλου των Μαθηματικών "Principia Mathematica". Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και είναι θέσφατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα