overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Την παρασκευή γύρισα στο μέρος όπου σπουδάζω και το σπίτι ήταν κρύο. Από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ τουλάχιστον ήταν συνεχώς αναμμένο, είδα ότι είχε κλείσει ο θερμοστάτης το επόμενο πρωί που ξύπνησα. Από τότε το έχω αφήσει στο 20 και ανάβει κανά 5 φορές την ημέρα για κάνα 20λεπτο. Το κόστος ήταν 45 ευρώ. Σας φαίνεται φυσιολογικό? Όταν είχαμε ξανά βάλει (6 Δεκ - 18 Δεκ) το κόστος ήταν στα 22. Υποπτεύομαι ότι ίσως να μην είχε μηδενιστεί το δικό μου ρολόι.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν δίνεις και πολλά στοιχεία, είναι σαν να λες "οδηγούσα το αυτοκίνητο μου για 3 ώρες και έκαψε 55 ευρώ, σας φαίνεται φυσιολογικό?".
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ε το μόνο που δεν είπα είναι ότι το σπίτι είναι 35 τμ
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ε σαν να συμπληρώνεις "το αμάξι μου είναι 1600cc". Σημασία έχει και τι μόνωση έχει το σπίτι, και τι θερμοκρασία έχει έξω, και 1002 ακόμα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αρχές Δεκ δεν έκανε κρύο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, οπότε φυσιολογικό είναι να έχεις πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα