Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους

Εδώ και 5-6 χρόνια άρχισα να χρειάζομαι γυαλιά για κοντά :cry:

Στην αρχή που και που και το θέμα μετά εξελίχθηκε. Να μην τα πολυλογώ μόλις απόκτησα το 3ο ζευγάρι.

Σε αυτή την τελευταία αλλαγή μου παρουσιάσθηκε το εξής θέμα. Κοιτώντας κάποια επίπεδη επιφάνεια το κάτω τμήμα της μου φαίνετα μακρύτερα απ' ότι είναι δίνοντας μια άλλη αίσθηση στην προοπτική.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις τα πήρα και πήγα στο σπίτι, κάθισα στον υπολογιστή και αισθάνθηκα ότι η οθόνη ήταν πιο "όρθια" απ' ότι την έχω συνήθως και χρειάστηκε να σπρώξω το πάνω μέρος της λίγο. Δεν έδωσα σημασία αφού θα μπορούσε να την είχε μετακινήσει η γυναίκα μου (αν και δεν την περιάζει συνήθως). Πάω στη δουλειά, το ίδιο. Κάποια στιγμή επιστρέφοντας στο σπίτι κι ενώ είμαι πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας μου φαίνεται σαν ο νεροχύτης να μην είναι επίπεδος. Σα να είναι η πλευρά του κοντά σε μένα πιο χαμηλά. Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν είχε πειραχθεί και απλά είναι η αίσθηση που έχω όταν βάζω τα καινούργια γυαλιά. Με τα παλιά (ή και χωρίς) η αίσθηση είναι η γνωστή που είχα μέχρι τώρα.

Ξέρω ότι το θέμα είναι γιατρού/οπτικού κι ενδεχομένως εκεί να καταλήξω. Απλά επειδή ο γιατρός μου είναι του ΙΚΑ (ή ΕΟΠΥΥ, ή ΠΕΔΥ, ή, ή, ή) και χρειάζεται συνήθως πάνω από 20ήμερο για να κλείσεις ραντεβού, είπα στο μεταξύ να ρωτήσω εδώ μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και φταίει πχ ο οπτικός (οπότε θα ήταν άχρηστο να περιμένω για το ραντεβού). Ή αν είναι θέμα κατασκευαστικό των γυαλιών να το ξέρω και όταν πάω στον οπτικό να μην μου λέει άλλα. Ή είναι κάτι που θα φύγει συνηθίζοντας τα γυαλιά (βέβαια δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα στις προηγούμενες δύο αλλαγές γυαλιών);

Αν κάποιος είχε κάποια παρόμοια εμπειρία θα ήταν ευπρόσδεκτα τα σχόλιά του.

Επεξ/σία από haris_216

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...