Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι τρόπο;

Ξεκίνησα την αποστολή από την σοφίτα και πήγα στο δωμάτιο που έρχεται η Morgulis αναισθητοποιώ τον φρουρό και

παίρνω τα ρούχα του μετα πηγαίνω στο δωμάτιο της σοφίτας που βρίσκεται ο στόχος  όλοι οι φρουροί που φυλάνε το δωμάτιο  έχουν ηλεκτρονική κάρτα εισόδου αναισθητοποιώ ακόμη έναν φρουρό και παίρνω την κάρτα μετά ανοίγω την πόρτα και με το σιγαστήρα εκτελώ τα τρία άτομα που είναι μέσα ένας εκ τον οποίων και ο hacker.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elusive target # 10 Και πλέον ο πήχης ανεβαίνει ψιλά 167 ώρες για να εξολοθρεύσεις

τον στόχο ενδιαφέρων.

http://www.hitmanforum.com/t/elusive-target-10-the-pharmacist-16-09-2016-09-16-2016/10651

Edit: Σε προϊδεάζουν για έναν δύσκολο στόχο λέγοντάς σε

πως θα είναι 167 ώρες και ανακαλύπτεις πως μπορείς να τον

τελειώσεις μόνο σε μερικά λεπτά. :mad:

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

συγνώμη αλλά εδώ δε μπορούν να φτιάξουν ένα καλό και σωστό τρέιλερ,το παιχνίδι θα μπορέσουν να φτιάξουν;

Μου αρέσει που το κρατάνε και online ακόμα..

αυτό δεν είναι καν 1080 όταν το επιλέγω..

και τί φάση με τα γράμματα;ΑΡΤΙΣΤΙΚΟ; :cry: :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους ενα επεισοδιο που ειναι ζορικο (τουλαχιστον ετσι φαινεται αρχικα)
Κολοραντο Αμερικη ψοφοκρυο και πληρης ασφσλισμενος ο καθε στοχος αρκετα δυσκολος για να τον προσεγγισεις,είναι η πρωτη φορα που οι στοχοι ειναι τεσσερις .

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας!!! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι για το συγκεκριμενο παιχνιδι

Σκεφτομαι να αγορασω το hitman 2016 την εκδοση full experience απο την αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω για τα καινουργια update και τις καινουργιες αποστολες και γενικα για τα καινουργια seasons που βγαζει κατα καιρους η εταιρεια.Aμα εγω αγορασω την συγκεκριμενη εκδοση θα χρειαστει να αγοραζω τα dlc's και τις αποστολες ή αυτα ειναι μεσα στο full experience και θα μου τα προσφερει δωρεαν? 

Ευχαριστω πολυ!!

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας!!! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι για το συγκεκριμενο παιχνιδι

Σκεφτομαι να αγορασω το hitman 2016 την εκδοση full experience απο την αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω για τα καινουργια update και τις καινουργιες αποστολες και γενικα για τα καινουργια seasons που βγαζει κατα καιρους η εταιρεια.Aμα εγω αγορασω την συγκεκριμενη εκδοση θα χρειαστει να αγοραζω τα dlc's και τις αποστολες ή αυτα ειναι μεσα στο full experience και θα μου τα προσφερει δωρεαν? 

Ευχαριστω πολυ!!

Βασικά από πού θα την αγοράσεις την "Full Experience"? Δεν έχει περιγραφή εκεί για το τι ακριβώς περιλαμβάνει;

Από όσο γνωρίζω η "Full Experience" έχει πλέον μετονομαστεί σε "The Complete First Season" και περιλαμβάνει ό,τι περιεχόμενο και επεισόδιο (6 επεισόδια +1 summer bonus) σχετίζεται με την πρώτη season. 

Αν υπάρξει δεύτερη season, θα υπάρξει και άλλο πακέτο για αγορά. 

Δημοσ.

Λένε ότι σκέφτονται να το κάνουν 3 season, λογικά οι επόμενες δύο θα κοστίζουν επιπλέον της full experience

Ναι η full experience λέγεται πλέον season 1 και έχει και έκπτωση μέχρι τη Δευτέρα στο steam

Εγώ προσωπικά περίμενα αν βγει ολόκληρο για να το πάρω δε μου άρεσε η ιδέα των επεισοδίων

Δημοσ.

Απο εδω σκεφτομαι να το αγορασω δλδ οχι εγω αλλα θα το παρει μια φιλη απο το gamestop( http://www.gamestop.com/pc/games/hitman-full-experience/123742 ) αλλα δεν το εχουν μετανομασει σε πρωτη σεζον ή κατι τετοιο....Οποτε ελεγα οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να τα παρω ολα τα σεζον με αυτον τον τροπο

• Moderators
Δημοσ.

Απο εδω σκεφτομαι να το αγορασω δλδ οχι εγω αλλα θα το παρει μια φιλη απο το gamestop( http://www.gamestop.com/pc/games/hitman-full-experience/123742 ) αλλα δεν το εχουν μετανομασει σε πρωτη σεζον ή κατι τετοιο....Οποτε ελεγα οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να τα παρω ολα τα σεζον με αυτον τον τροπο

Από τη σελίδα που δίνεις:

On release players have access to the Intro Pack content - Prologue Mission, the Paris Sanguine Fashion Show, full access to Contracts Mode, Escalation Mode, elusive targets and other live content for the Prologue and Paris.

Remaining content will be available as six releases periodically throughout 2016, starting April 2016. As Agent 47, you perform contract hits on high-profile targets in exotic locations around the world.

Είναι ουσιαστικά το "The Complete First Season". 

Νομίζω η μετονομασία έγινε όταν αποφάσισαν ότι θα πάνε και σε δεύτερη season (και τρίτη, αλλά επίσημα-επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα). Κάποια μαγαζιά δεν άλλαξαν τον τίτλο. Πχ σε Steam και GreenManGaming, Περιέργως όχι στο online store του publisher (Square Enix) (αν και από εκεί αγοράζεις Steam κλειδί από ό,τι καταλαβαίνω).

Δημοσ.

Mε το που ανακοινωσαν οτι θα βγαλουν season 2 και 3 αποφασισα να μην το αγορασω μερι να το ολοκληρωσουν. Αν η full experience ηταν ολο το παιχνιδι οπως ειχαν πει στην αρχη τοτε ναι θα το επαιρνα αλλα οχι να μας κοροιδευουν ετσι με 3 seasons αρα 150 ευρω συνολικα. Θα περιμενω να βγει και το season 3 και τοτε θα το παρω ολοκληρωμενο το παιχνιδι ολο μαζι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...