zvarthangalos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Με τι τρόπο; Ξεκίνησα την αποστολή από την σοφίτα και πήγα στο δωμάτιο που έρχεται η Morgulis αναισθητοποιώ τον φρουρό και παίρνω τα ρούχα του μετα πηγαίνω στο δωμάτιο της σοφίτας που βρίσκεται ο στόχος όλοι οι φρουροί που φυλάνε το δωμάτιο έχουν ηλεκτρονική κάρτα εισόδου αναισθητοποιώ ακόμη έναν φρουρό και παίρνω την κάρτα μετά ανοίγω την πόρτα και με το σιγαστήρα εκτελώ τα τρία άτομα που είναι μέσα ένας εκ τον οποίων και ο hacker. 1
zvarthangalos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το 5ο επεισόδιο στις 27 Σεπτεμβρίου http://wccftech.com/hitman-episode-5-arrives-september-27/
zvarthangalos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Elusive target # 10 Και πλέον ο πήχης ανεβαίνει ψιλά 167 ώρες για να εξολοθρεύσεις τον στόχο ενδιαφέρων. http://www.hitmanforum.com/t/elusive-target-10-the-pharmacist-16-09-2016-09-16-2016/10651 Edit: Σε προϊδεάζουν για έναν δύσκολο στόχο λέγοντάς σε πως θα είναι 167 ώρες και ανακαλύπτεις πως μπορείς να τον τελειώσεις μόνο σε μερικά λεπτά. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 συγνώμη αλλά εδώ δε μπορούν να φτιάξουν ένα καλό και σωστό τρέιλερ,το παιχνίδι θα μπορέσουν να φτιάξουν; Μου αρέσει που το κρατάνε και online ακόμα.. αυτό δεν είναι καν 1080 όταν το επιλέγω.. και τί φάση με τα γράμματα;ΑΡΤΙΣΤΙΚΟ;
zvarthangalos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επιτελους ενα επεισοδιο που ειναι ζορικο (τουλαχιστον ετσι φαινεται αρχικα)Κολοραντο Αμερικη ψοφοκρυο και πληρης ασφσλισμενος ο καθε στοχος αρκετα δυσκολος για να τον προσεγγισεις,είναι η πρωτη φορα που οι στοχοι ειναι τεσσερις . Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2016 από zvarthangalos
Alexisd1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας!!! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι για το συγκεκριμενο παιχνιδι Σκεφτομαι να αγορασω το hitman 2016 την εκδοση full experience απο την αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω για τα καινουργια update και τις καινουργιες αποστολες και γενικα για τα καινουργια seasons που βγαζει κατα καιρους η εταιρεια.Aμα εγω αγορασω την συγκεκριμενη εκδοση θα χρειαστει να αγοραζω τα dlc's και τις αποστολες ή αυτα ειναι μεσα στο full experience και θα μου τα προσφερει δωρεαν? Ευχαριστω πολυ!!
logistoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 το παιχνίδι θα υπάρχει ολόκληρο τη Δευτέρα;
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας!!! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι για το συγκεκριμενο παιχνιδι Σκεφτομαι να αγορασω το hitman 2016 την εκδοση full experience απο την αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω για τα καινουργια update και τις καινουργιες αποστολες και γενικα για τα καινουργια seasons που βγαζει κατα καιρους η εταιρεια.Aμα εγω αγορασω την συγκεκριμενη εκδοση θα χρειαστει να αγοραζω τα dlc's και τις αποστολες ή αυτα ειναι μεσα στο full experience και θα μου τα προσφερει δωρεαν? Ευχαριστω πολυ!! Βασικά από πού θα την αγοράσεις την "Full Experience"? Δεν έχει περιγραφή εκεί για το τι ακριβώς περιλαμβάνει; Από όσο γνωρίζω η "Full Experience" έχει πλέον μετονομαστεί σε "The Complete First Season" και περιλαμβάνει ό,τι περιεχόμενο και επεισόδιο (6 επεισόδια +1 summer bonus) σχετίζεται με την πρώτη season. Αν υπάρξει δεύτερη season, θα υπάρξει και άλλο πακέτο για αγορά.
logistoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Λένε ότι σκέφτονται να το κάνουν 3 season, λογικά οι επόμενες δύο θα κοστίζουν επιπλέον της full experience Ναι η full experience λέγεται πλέον season 1 και έχει και έκπτωση μέχρι τη Δευτέρα στο steam Εγώ προσωπικά περίμενα αν βγει ολόκληρο για να το πάρω δε μου άρεσε η ιδέα των επεισοδίων
Alexisd1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Απο εδω σκεφτομαι να το αγορασω δλδ οχι εγω αλλα θα το παρει μια φιλη απο το gamestop( http://www.gamestop.com/pc/games/hitman-full-experience/123742 ) αλλα δεν το εχουν μετανομασει σε πρωτη σεζον ή κατι τετοιο....Οποτε ελεγα οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να τα παρω ολα τα σεζον με αυτον τον τροπο
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Απο εδω σκεφτομαι να το αγορασω δλδ οχι εγω αλλα θα το παρει μια φιλη απο το gamestop( http://www.gamestop.com/pc/games/hitman-full-experience/123742 ) αλλα δεν το εχουν μετανομασει σε πρωτη σεζον ή κατι τετοιο....Οποτε ελεγα οτι μπορει να υπαρχει περιπτωση να τα παρω ολα τα σεζον με αυτον τον τροπο Από τη σελίδα που δίνεις: On release players have access to the Intro Pack content - Prologue Mission, the Paris Sanguine Fashion Show, full access to Contracts Mode, Escalation Mode, elusive targets and other live content for the Prologue and Paris.Remaining content will be available as six releases periodically throughout 2016, starting April 2016. As Agent 47, you perform contract hits on high-profile targets in exotic locations around the world. Είναι ουσιαστικά το "The Complete First Season". Νομίζω η μετονομασία έγινε όταν αποφάσισαν ότι θα πάνε και σε δεύτερη season (και τρίτη, αλλά επίσημα-επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα). Κάποια μαγαζιά δεν άλλαξαν τον τίτλο. Πχ σε Steam και GreenManGaming, Περιέργως όχι στο online store του publisher (Square Enix) (αν και από εκεί αγοράζεις Steam κλειδί από ό,τι καταλαβαίνω).
logistoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Στο steam είναι στα 45€ μέχρι δεύτερα, με τα κλειδαδικα δεν έβγαλα άκρη
zvarthangalos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Στο steam είναι στα 45€ μέχρι δεύτερα, με τα κλειδαδικα δεν έβγαλα άκρη https://www.instant-gaming.com/en/879-buy-key-steam-hitman-full-experience/ Εγώ το είχα πάρει απο εδώ pre order είχα κάνει
logistoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ ψωνιζω κυρίως από κει κλειδιά, αλλά όπως βλέπεις τους έχει τελειώσει
Oroku Saki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Mε το που ανακοινωσαν οτι θα βγαλουν season 2 και 3 αποφασισα να μην το αγορασω μερι να το ολοκληρωσουν. Αν η full experience ηταν ολο το παιχνιδι οπως ειχαν πει στην αρχη τοτε ναι θα το επαιρνα αλλα οχι να μας κοροιδευουν ετσι με 3 seasons αρα 150 ευρω συνολικα. Θα περιμενω να βγει και το season 3 και τοτε θα το παρω ολοκληρωμενο το παιχνιδι ολο μαζι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα