Hal9000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σε συνέδριο αφιερωμένο για το Project Ara, η Google ανακοίνωσε ότι το πρώτο αρθρωτό smartphone της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει τελικά το δεύτερο μισό του 2015, αρχικά στο Πουέρτο Ρίκο.Το μοντέλο θα βασίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της δεύτερης πρωτότυπης γενιάς, του Spiral 2, το οποίο ενσωματώνει διπλούς επεξεργαστές εφαρμογών (Marvell PXA1928 και Tegra K1), ανάλυση 720p, 5MP κάμερα, microUSB θύρα, μπαταρία και ηχείο. Δε λείπει η υποστήριξη σύνδεσης με 3G δίκτυα, Wi-Fi και Bluetooth. Η Google έχει κατασκευάσει ήδη 11 λειτουργικά Modules για τη συγκεκριμένη γενιά, ενώ στα σχέδια της είναι να δημιουργήσει συνολικά 30 μέχρι το τέλος του έτους. Η τρίτη πρωτότυπη γενιά, το Spiral 3 αναμένεται να προσφέρει υποστήριξη σύνδεσης με LTE δίκτυα καθώς και καλύτερη αυτονομία. Για όσους δε γνωρίζουν, το Project Ara αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο πλέον της Google με στόχο τη δημιουργία του πρώτου αρθρωτού android smartphone το οποίο θα επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόζει διάφορα modules (αρθρώματα) πάνω σε ένα ενδοσκελέτό, δημιουργώντας έτσι το smartphone που θέλει. Το κάθε module μπορεί να διαθέτει μεταξύ άλλων διαφορετική ποσότητα μνήμης, συγκεκριμένο επεξεργαστή, συγκεκριμένη ανάλυσης κάμερα, αποθηκευτικό χώρο σε διάφορες χωρητικότητες Site: GSMArena
menthol1979 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αη αη αη αη αη, Πουέερτο Ρίκο οεοεοεο 20
gdriver Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σύμφωνα με tomshardware οι toshiba,marvel έχουν ανακοινώσει υποστήριξη στην πλατφορμα spiral 2 του project ara και μάλιστα έχουν παρουσιάσει και εξαρτήματα. 2
ektor7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τιμές των modules,θέλω να δω! Φυσικά για τα πρώτα δυο χρόνια,αν όλα πανε καλα,θα τσιμπάνε αρκετά οι τιμές τους!
nikoskokos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 και....ξεκινησε!! αντε ρε παιδια να βγει και στην μαζικη παραγωγη κανονικα! μου φαινεται τρομερη ιδεα! 2
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 και εγω σκεφτομαι να παρω ενα οταν ερθει κατα δω! μου αρεσει πολυ η ιδεα! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ''άρα'' άντε να σκάμε φράγκα για τα modules.. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Λογικά θα τα σκας λίγο παραπάνω από ότι θα τα εσκαγες άμα έπαιρνες ένα κινητό με τα ίδια specs αλλά πιστεύω πως ξέρω γω άμα θες να έχεις π.χ μεγαλύτερη ram αντί να γκρινιάζεις στους φίλους σου για το πόσο δε σου φτάνει η υπάρχουσα ram θα μπορείς να βάλεις μια μεγαλύτερη με ένα αντίτιμο που ελπίζω να συμφέρει. 1
kyanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τι νομίζατε; Οτι δεν θα το έκαναν; Τους συμφέρει πολύ να δημιουργήσουν την ίδια τρέλα για αναβαθμίσεις που είχαμε και έχουμε με intel-amd. Για χαζούς μας περνάνε; Σε ποιον δεν αρέσει με την κατάλληλη τιμή να μπορεί να φρεσκάρει όποτε θέλει το κινητό του; 2
Δημοφιλής ανάρτηση MavroManitari Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θυμάστε τις παλιές καλές εποχές που έτρωγε τούμπα το κινητό και έφευγε πορτάκι/μπαταρία/SIM??Τώρα θα πέφτει και θα μαζεύεις κάμερες/ηχεία/κλπ 30
hackerW32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θυμάστε τις παλιές καλές εποχές που έτρωγε τούμπα το κινητό και έφευγε πορτάκι/μπαταρία/SIM?? Τώρα θα πέφτει και θα μαζεύεις κάμερες/ηχεία/κλπ καλο ειναι να φεύγουνε κομμάτια απο την πτώση, το θεμα ειναι να μην σπανε 4
georgepppo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 το καλό που θα έχουν να κάνουν είναι τα κομμάτια να καλύπτονται απο ένα καπάκι με βίδες για να μην διαλύονται όλα...... γιατί άμα πέσει και ψάχνεις κάμερες,μνήμες και ότι άλλο έχει δεν λέει. 1
Regulus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Υπέροχο είναι αλλά μου ήρθε στο μυαλό μια σκηνή που είδα μπροστά μου, ένα παλικάρι από delivery να πέφτει με την μηχανή (ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτε) και μια ώρα μάζευε τα κομμάτια από το κινητό του. Φαντάσου τι έχει να γίνει με αυτό!!!
manoskap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μου φαινεται πως θα αποτυχει, οπως τα desktop σε σχεση με τα laptop Sent from my iPhone using Insomnia
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μου φαινεται πως θα αποτυχει, οπως τα desktop σε σχεση με τα laptop Sent from my iPhone using Insomnia 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα