Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε έκανα για πιο "ψάρι" ... anyway κάποια στιγμή θα σου γράψω pm.

Τι εννοείς "εξειδικευση κινητηρων ΜΕΚ" ???? ότι η διπλωματική σου είναι πάνω σε αυτό ?

ΜΕΚ ας πούμε είναι και αυτό

SIM00001_458.jpg

το οποίο, όσο περίεργο μπορείς να σου φάνει, θεωρώ πολύ πιθανότερο να "λύσεις/δέσεις" κάποια στιγμή στη καριέρα σου παρά ένα Ascona.

Και αυτο το ξερω θεωρητικα, πρακτικα ομως που θα βρω εναν προχειρο ? :P

Aσε που απο καπου πρεπει να ξεκινησεις....

Δημοσ.

στα τρακαρισμενα ειναι απλα τα πραγματα...http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=&model=&variant=&price-from=&price-to=&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=t&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

αλλα να σπουδασεις 7 χρονια+το διαβασμα για να φτιαχνεις αυτοκ που το κανει ο ερασιτεχνης ή αυτος απο ιεκ ή απο επαλ?

στον πειραια υπαρχουν διαφορα συνεργεια(μπαινεις λες να ρχομαι να βοηθαω?) για μηχανες(γεννητριες,κεντρικη,αντλιες,jet κτλ) πλοιων που μπορεις να ασχοληθεις και να χει και λεφτα...

ή αν εχεις φραγκα να χτισεις σπιτι/πολ-κια

ή να βρεις βιομηχανια και να κανεις συντηρηση στις μηχανες...

ή μπες σε 1η φαση σε κεινα τα vworker και φτιαχνε σχεδια για πελατες

υ.γ. πως γινεται να μην εχετε ασχοληθει πρακτικα ποτε  στο uni με μια μηχανη?απ οσο ξερω ολα τα ιεκ-τει εχουν απο μια μλκ να παιζουν...

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτη φορα τωρα ηρθαμε σε επαφη με μηχανη , και απλα καναμε κατι μετρησεις... Το να ξερω θερμοδυναμικα πως λειτουργει ενας κινητηρας, και να μη ξερω να τον λυνω , μου φαινεται ηλιθιο απο τη στιγμη που με ενδιαφερει .

Επιπλεον ειμαι απο μικρη πολη, οποτε δεν εχει τιποτα απο αυτα που περιγραφεις, αντε το πολυ πολυ κανα συνεργειο , το οποιο δε ψηνω και πολυ .

Εχω σκεφτει και για πρακτικες , αλλα μου ειναι δυσκολο και απο οικονομικης αποψης..

Δημοσ.

Δεν εχει νόημα να παρεις ενα παλιο αυτοκίνητο και να πειραματιστής γιατι η τεχνολογία των αυτοκινήτων σημερα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον.

Μονο αν πας σε συνεργείο θα παρεις πραγματική εμπειρία

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο εχεις ενα point το σκεφτηκα και γω. Γιαυτο ψαχνω ποσο θα μου βγει συνολικα για να δω αν συμφερει. Βεβαια υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να βρω κανενα τζαμπα .

Γιαυτο ανοιξα και το θεμα αλλωστε .

Οσο για συνεργειο , εκτος του οτι κανεις δε παιρνει ατομο που δεν ξερει , μεχρι και για τζαμπα να πηγαινω εναν που ρωτησα ηθελε να καθομαι 4ωρο και να δουλευω κανονικα. Οχι και να με εκμεταλευτουνε , ειπαμε

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να πας τζάμπα οπως λες, γιατι με το σκεπτικο του δικου σου αυτοκινήτου κπλ, το τζάμπα θα σου έρθει φτηνότερα και θα μάθεις περισσότερα.

Πέρα του οτι για να κανεις κατι θα χρειαστείς εκτος απο το αυτοκινητο και ενα καρο εργαλεία που στοιχίζουν

Για μενα το συνεργείο ειναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Το καλοκαιρι εχω ηδη δουλεια χειρονακτικη, οποτε δε με ψηνει να εχω και δευτερη. Οσο για τα εργαλεια υπαρχουν αρκετα.

Το καλυτερο για μενα θα ηταν καμια βιομηχανια αυτοκινητων , η οπως ειπε καποιος παραπανω κανα ναυπηγιο και ετσι, αλλα εχω και τη δουλεια (για καλοκαιρι μιλαμε παντα μες το εξαμηνο εχει διαβασμα)

Δημοσ.

φίλε από που είσαι μήπως και μπορέσω να βοηθήσω.

εγώ ψάχνω ακριβώς το αντίθετο. (βασικά δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας)

Δημοσ.

έχω ένα παλιό παρατημένο το οποίο μόνο για ανταλλακτικά κάνει.

το είχε παλιά ο πατέρας, παρέδωσε εδώ και χρόνια πινακίδες και το έχω και σκουριάζει.

προχωράει κανονικά, απλά του έβγαλα τη μπαταρία για να τη βάλω σε άλλο.  :P

βασικά θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αλλά είναι δίλιτρο οπότε δεν αξίζει καν. είχαμε και άλλο αμάξι οπότε το παρατήσαμε.

αν είναι να πληρώνεις τέλη 660€ για αμάξι που δε κοστίζει ούτε 500€ .....

είχα σκοπό να δώσω ό,τι μπορώ σαν ανταλλακτικά. γιατί σαν αμάξι δε μπορεί να πουληθεί. και νομίζω δε μπορεί να βγάλει πινακίδες κιόλας

Δημοσ.

αυτο που σπουδαζεις εχει πολυ μεγαλυτερο ευρος απο το να κανεις το μαστορα.

το να σου δειξουν στη σχολη τι ειναι το χιτωνιο κ τι ειναι η μπιελα δεν ειναι γνωσεις.

σα να σπουδαζεις φιλολογος κ να λες γιατι δεν εχει το ταδε λεξικο η σχολη μου?θελω να παρω ενα για να μαθω,

για μενα παρε ενα παπακι καντο βιδες ναχεις να κυκλοφορεις κ ολας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...