Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θελω να κανω φορματ σε ενα pc με win xp και να του βαλω τα 7.εχω ομως ενα προγραμα μεσα στο pc που δεν θελω να το χασω γιατι ουτε το cd εχω ουτε online υπαρχει..υπαρχει καποιος τροπος να το κρατησω;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι πρόγραμμα είναι αυτό; Αν δεν έχεις το αρχείο εγκατάστασης του για να κρατήσεις, τότε κατα πάσα πιθανότατα δε γίνεται να σωθεί γιατί όταν κάνεις εγκατάσταση κάτι δεν πάει πάνε απλά τα αρχεία του σε ένα φάκελο. Και να πάρεις τον φάκελο από το Program Files το πρόγραμμα μετά μπορεί να μη δουλεύει.

Δημοσ.

Ειναι ενα προγραμα που κραταει στοιχεια και πληρωμες πελατων δλδ το pc μου το εφεραν με το προγραμα μεσα.η εταιρια εχει κλεισει και δεν μπορω να τους βρω.δεν εχω το setup.exe και νομιζω οτι backup μπορεις να κανεις αρχεια και οχι εγκατεστημενο προγραμα.. :P

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα, αφού δεν υπάρχει installer δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις το πρόγραμμα.

Αν έχει επιλογή export σε excel, κάνε export τα πάντα, πελατολόγιο με στήλες με όλα τα πεδία, όλες τις κινήσεις πληρωμών, τα πάντα.

Αυτό επίσης, βοηθάει ότι αν στο μέλλον βάλεις κάποιο άλλο εμπορικό πρόγραμμα, σίγουρα πλέον θα έχει την επιλογή να κάνεις import τις λίστες και έτσι θα κρατήσεις τα δεδομένα και εκεί.

Δημοσ.

Καλημερα θελω να κανω φορματ σε ενα pc με win xp και να του βαλω τα 7.εχω ομως ενα προγραμα μεσα στο pc που δεν θελω να το χασω γιατι ουτε το cd εχω ουτε online υπαρχει..υπαρχει καποιος τροπος να το κρατησω;;

Λυπάμαι, αλλά δεν γίνεται.

Εκτός αν το πρόγραμμα είναι portable, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...