Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά γκόμενα ελληνίδα θα μας κάτσει να κάνει κάνα φαγητό. ωραία φαίνεται όταν καβαλάει το  ΦΥΣΙΚΟ ξανθό στον  τοίχο καθρέπτη της κρεβατοκάμαρας, αλλά ρε γαμώ, ΜΟΥΣΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.

Αποκλειστικές εικόνες απο τη κρεβατοκάμαρα του headbanger

giphy.gif

giphy.gif

• Like 9
Δημοσ.

Οτι λεω το βλεπω απο την κοινωνια.

Βλεπεις τον αλλο στα 60-65 του μαγκουφη και το μονο που κανει να παει στο καφενειο να πιει κανενα τσιπουρο και να ξαναγυρισει μεσα στους 4 αδειους τοιχους.

Ενω οσοι εχουν οικογενεια, εχουν την γυναικα, τα παιδια, εγγονια κλπ με οτι συνεπαγεται αυτο.

Αν θες να περάσεις την μέρα σου βρίσκεις τρόπο και την περνάς χωρίς να κάθεσαι στην τηλεόραση στο σπίτι και στα καφενεία να πίνεις ούζο και να κοιτάς τα ντουβάρια, η μόνη περίπτωση να κάθεσαι στο σπίτι συνεχώς ως 60ρης είναι αν έχεις σοβαρά θέματα υγείας. Επίσης η δική μας γενιά θα έχει και τον υπολογιστή και το διαδίκτυο σε αντίθεση με τους σημερινούς ηλικιωμένους που το 99% πέρα από την τηλεόραση δεν έχει κάποιο άλλο μέσο για να περάσει τον χρόνο του.

• Like 3
Δημοσ.

Εδω φιλε μου θα ακουσεις οτι να ναι και λογικο ειναι.Τα χεις ολα και ειναι κριμα να καταστραφεις απο ελληνιδα.Μιας και κανεις ταξιδια φροντισε να βρεις μια γυναικα απο χωρα που δεν εχουν κομπλεξ και ψυχολογικα.Και οχι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι,απο χωρα σε χωρα εχει διαφορα.Υπαρχουν και εδω εξαιρεσεις αλλα ειναι ελαχιστες,πιασμενες και τρεχα γυρευε.Εξω υπαρχει καποιος σεβασμος και καποια αξια.Εδω η κατασταση ειναι τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ.

• Like 3
Δημοσ.

Αν στην ζωή σου έχεις δουλέψει αρκετά και έχεις αποταμιεύσει αλλά και η συνταξή σου είναι ικανοποιητική,μπορείς να πηγαίνεις και ταξίδια εξωτερικό,να παρακολουθείς σπόρ και να έχεις και άλλα ενδιαφέροντα...εξάλλου αυτό που λες δεν το κάνουν μόνο οι εργένηδες αλλά άτομα 70 και που έχουν γιούς που έχουν κάνει δικιά τους οικογένεια και η γυναίκα τους είναι πλέον ηλικιωμένη με ιατρικά προβλήματα που κάθετε σπίτι,φυσικά και ο γάμος σημαίνει συντροφιά,αλλά υπάρχουν και τσακωμοί,χωρισμοί κ.λ.π 

Για μένα δεν έχω αποφασίσει ακόμα για γάμο,29 χρονών είμαι,όταν θα βγάζω επαρκή εισόδημα και πιστέψω πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος να μείνω άνεργος και με παιδιά αλλά και γυναίκα να ζήσω,μπορεί να παντρευτώ.

Καλα αυτα δεν τα λεω γιατι ειμαι υπερ του γαμου.

Λεω για το μονο πλεονεκτημα του γαμου που βρισκω αυτη τη στιγμη. Δηλαδη απο μια ηλικια και περα η συντροφια της συζυγου σου δινει πλεονεκτηματα στη ζωη.

Αυτο που λες για τα ταξιδια. Οι γονεις μου π.χ. πανε ταξιδια διαφορα ειτε με γκρουπ ειτε μονοι τους. Αν εισαι μονος σου σε ηλικια π.χ. 65 δεν ξεκινας τοσο ευκολα να πας ξεκαρφωτος με ενα γκρουπ εκδρομη. Ή να ξεκινησεις μονος σου να πας ταξιδι. Μην τα βλεπεις οπως σκεφτεσαι τωρα στα 29 σου, και με τις παρεες που εχεις τωρα στα 29 σου. Κοιτα τον περιγυρο σου να δεις τι γινεται στην πραξη.

Εξαιρεσεις σιγουρα υπαρχουν αλλα ο κανονας ειναι αυτος.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με το φυσικο ξανθό στο τοίχο καθρέφτη λιγο μπερδεγουει

Καναδάς, οι μισές είναι φυσικές ξανθές. το υπόλοιπο είναι Ασιατικό μπλοκ. 

Αποκλειστικές εικόνες απο τη κρεβατοκάμαρα του headbanger

giphy.gif

giphy.gif

Ανάλογα τα κέφια δεν πέφτεις και τόσο έξω. Το θέμα είναι να είσαι και οπτικός τύπος. Ξέρω ότι πας να κοροιδέψεις, αλλά δεν πτοούμαι. 

Σήμερα έχει Wii u , μπύρα , smash bros σε 50 ίντσες D-LED 120hz TV με άλλους 3 ρεμαλοΕλληνεςσ. . ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ. 

ΔΕΝ ειμαι κατά του γάμου, θα περάσω σε εκείνο το στάδιο. Για παιδιά δεν ξερω ακόμα δεν πολυψήνομαι. 

• Like 2
Δημοσ.

Καναδάς, οι μισές είναι φυσικές ξανθές. το υπόλοιπο είναι Ασιατικό μπλοκ. 

Ανάλογα τα κέφια δεν πέφτεις και τόσο έξω. Το θέμα είναι να είσαι και οπτικός τύπος. Ξέρω ότι πας να κοροιδέψεις, αλλά δεν πτοούμαι. 

Σήμερα έχει Wii u , μπύρα , smash bros σε 50 ίντσες D-LED 120hz TV με άλλους 3 ρεμαλοΕλληνεςσ. . ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ. 

Ελα ρε πλάκα έκανα, κούλαρε. Μολις το διάβασα κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή απο το American Psycho.

Δημοσ.

Ελα ρε πλάκα έκανα, κούλαρε. Μολις το διάβασα κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή απο το American Psycho.

Δεν τσατίζομαι. Και τον καθρέφτη σε ολόκληρο τον τοίχο τον έχω γιατι δεν βρήκα διαμέρισμα που να έχει ΚΑΙ στο ταβάνι. αμ πως. 

-φωνή ελληνιδας νοικοκυρας: και γω πως θα το καθαρίσω τώρα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πως ορίζεται η εργένικη ζωή? Και γιατί κάποιος να μην προτιμήσει να συζεί με την σύντροφό του σε μια ελεύθερη σχέση χωρίς γάμους δεσμεύσεις συμφωνητικά και μαλακίες??

Λοιπόν εγώ ανήκω σε μια οικογένεια όπου σχεδόν όλοι οι συγγενείς μου αλλά και οι γονείς μου είτε εν ζωή είτε πεθαμένοι είχανε χωρίσει, άλλοι απλά έμεναν μαζί για χάρη των παιδιών τους όπως και οι δικοί μου γονείς αλλά επίσημα ήταν χωρισμένοι. Ιστορίες από φωνές εντάσεις και τσακωμούς έχω άπειρες. Η γιαγιά μου και ο παππούς μου όταν έμεναν στο χωριό και νευρίαζαν πετούσαν μέχρι και αντικείμενα από το παράθυρο της μονοκατοικίας ενώ στο διαμέρισμα που έμεναν στην Αθήνα αν τύχαινε έριχναν κάτω τα πιάτα και τα ποτήρια και τους άκουγε όλη η πολυκατοικία. Με τους γονείς μου άλλες ιστορίες πάλι, η μάνα μου έπαθε ψυχολογικά λίγο μετά από τότε που γεννήθηκα και γινόταν της πόπης στο σπίτι, άλλες φορές όταν ήμουν μικρός έφευγε ο πατέρας μου από το σπίτι γιατί δεν άντεχε την γκρίνια και άλλες τον έδιωχνε η μάνα μου, εγώ από την στεναχώρια μου έριχνα μπινελίκια στην μάνα μου επειδή το έκανε αυτό και με κυνηγούσε με μια παντόφλα, άλλες φορές πλακώνονταν στα χαστούκια. Η θείοι μου και αυτοί χωρισμένοι οι περισσότεροι ήταν ποιο normal τα πράγματα υπήρχαν και εκεί εντάσεις απλά χώρισαν πολιτισμένα, έτσι η θεία μου έμεινε μόνη από τα 26 και εργαζόταν σαν γαϊδούρι για να μεγαλώσει τον ξάδερφό μου και δεν είχε να πληρώσει τα κοινόχρηστα την δεκαετία του 90 και ο άντρας της ξόδευε τα λεφτά του στα μπουζούκια με τις γκόμενες αντι να έδινε και καμιά δραχμή, δεν τον ένοιαζε τίποτα γιατί έλεγε οτι χώρισε και δεν είχε υποχρεώσεις.... 

Λοιπόν για να μην πολυλογώ προσωπικά προτιμώ να μην παντρευτώ, αντε αν βρεθεί καμιά γυναίκα που να είναι αγία αλλά αυτά ούτε προκαθορίζονται από πριν ώστε να ξέρεις τι θα γίνει και σίγουρα για πολλούς είναι παραμυθάκια οτι κάπου και κάποτε θα βρεθεί το άλλο μας μισό αν ψάξουμε. Ακόμα και να βρεθεί αυτό σε εμένα γάμος θα γίνει μόνο μετά από συγκατοίκηση τουλάχιστον 3 χρόνια ώστε να την έχω ξεψαχνίσει την γυναίκα και να ξέρω τα πάντα.

Τώρα αν το όλο θέμα με τον γάμο είναι η μοναξιά στα γεράματα, ε ας επιδιώξει κάποιος να βρει μια γυναίκα να συζεί κάτι σαν ελεύθερη σχέση, αν η γυναίκα δεν γουστάρει δεν πειράζει ας πάει στο σπιτάκι της, μπορεί παλιότερα η κοινωνία να σχολίαζε αρνητικά αυτή την πρακτική αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι κακό. Ο γάμος γενικά σαν λέξη μόνο αηδία και αποστροφή μου προκαλεί, γιατί όλοι οι γονείς εύχονται στα παιδιά τους τα καλύτερα, να βρούνε πλούσια νύφη και γαμπρό με περιουσία και να κάνουν μια καλή οικογένεια, όλοι κοιτάνε τις λαμπρές τελετές με τα φανταχτερά νυφικά και τα κουστούμια των εκατοντάδων ευρώ και τελικά καταλήγουν να τσακώνονται σαν κοτούλες να διαλύονται σπιτικά να τρέχουν στα δικαστήρια με απειλές χωρισμούς, μίσος και φαγωμάρα για τα περιουσιακά στοιχεία και τελευταία τα παιδάκια που πληρώνουν όλες τις συνέπειες και μεγαλώνουν με τρελές ανασφάλειες, είναι άδικο

• Like 5
Δημοσ.

Άνετα.

Δημοσ.

Βασικα ο μονος λογος να παντρευτεις ηταν τα παιδια τωρα το κανεις χωρις το γαμο, εγω δηλαδη μονο παιδια θα στεναχωρηθω αν δεν κανω οχι αν δεν παντρευτω.

Δημοσ.

νομίζω πως ο γάμος είναι πάνω απ όλα επικοινωνία και κατανόηση
αν καταφέρεις δηλαδή να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο περνάς καλά (και αυτός μαζί σου) και υπάρχει μια ουσιαστική επικοινωνία, γιατί να μην κάνεις οικογένεια μαζί του;

δηλαδή εντάξει, να βγεις, να διασκεδάσεις, να π$#@δηχτείς με όσα περισσότερα άτομα του άλλου φύλου μπορείς, αλλά για πόσο καιρό να ζεις έτσι;

και πόσο όσο περνάνε τα χρόνια θα μπορείς να βρίσκεις τέτοια άτομα που να σε θέλουν; το σώμα δεν "ακολουθεί" πάντα τις επιθυμίες και πολλές φορές η εμφάνιση που αλλάζει, δε σε βοηθάει να κάνεις αυτά που έκανες παλιότερα

φαντάζομαι έναν πιτσιρίκο ή μια πιτσιρίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή του/της και θέλει να αποκτήσει σεξουαλικές εμπειρίες

βρίσκει άτομα του άλλου φύλου, κάνει σεξ όσο πιο συχνά μπορεί, αλλάζει ερωτικούς συντρόφους, ξενύχτια, κραιπάλες κλπ 

αποφασίσει να μην παντρευτεί και να προχωράει έτσι

μέχρι πόσο; μέχρι ποια ηλικία μπορεί να σε ακολουθήσει το σώμα σου; μέχρι ποια ηλικία δε θα το βαρεθείς;

θα φτάσεις 40-45 για να πεις "τώρα θέλω να κάνω οικογένεια";

οκ μπορεί κάποιος να μην το θελήσει ποτέ, αλλά θεωρώ πως οι περισσότεροι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια

εγώ νομίζω πως ήδη έχω διασκεδάσει πολύ στη ζωή μου, έχω ζήσει και το εφήμερο και το σοβαρό (ή που νόμιζα πως ήταν σοβαρό εκ του αποτελέσματος) και πλέον σκέφτομαι σιγά σιγά να βρω έναν άνθρωπο που να επικοινωνούμε καλά και να με ηρεμεί, ώστε να μπορώ να ζήσω μαζί του σε κάτι μόνιμο

το άλλο μας μισό 100% πιστεύω είναι δύσκολο να το βρούμε. οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικά βιώματα ο ένας με τον άλλο και σπάνιο να συμφωνούμε σε όλα και να μη μας χαλάει τίποτα σε έναν άλλο

αν βρω κάποιον με τον οποίο να επικοινωνούμε, να περνάει ευχάριστα η ώρα μας και να μην υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές που στην πορεία θα μας δημιουργήσουν προβλήματα, γιατί να μην προσπαθήσω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του;

ωραία και η εμφάνιση και θα ήθελα να κυκλοφορώ με κάποιον που να τον κοιτάνε οι άλλες και να τους πέφτει το σαγόνι, ή να είναι πλούσιος και να κάνουμε μια άνετη ζωή, αλλά πόσο να αντέξεις με έναν τέτοιο τύπο αν δεν μπορείς να ανταλλάξεις δύο κουβέντες μαζί του

οπότε για μένα, αν κάποιος/α θελήσει ή νιώσει έτοιμος/η να κάνει οικογένεια, θα πρέπει να σκεφτεί τι είδους χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο/η σύντροφος

για μένα είναι η επικοινωνία, το χιούμορ και η έλλειψη κακομοιριάς

το αν είναι ωραίος εξωτερικά, είναι δευτερεύον, το να είναι εύπορος δεν είναι κριτήριο (αν και θα προτιμούσα να έχει μια δουλειά, με ένα εισόδημα, ακόμα και μικρό, γιατί μόνο με τη δική μου δουλειά θα γονατίζαμε)

ναι μία μορφή συμβιβασμού

δεν ψάχνω πια το ιδανικό, γιατί σύμφωνα με τα δικά μου θέλω παίζει να μην το βρω ποτέ 100%

οπότε η απάντηση στο αρχικό ερώτημα για μένα είναι "κάνεις ότι σε γεμίζει"

αν δεν σε νοιάζει να κάνεις δική σου οικογένεια, τότε μείνε εργένης. θα έχεις λιγότερες υποχρεώσεις και θα είσαι υπόλογος μόνο στον εαυτό σου. απλά να είσαι σίγουρος ότι και όταν περάσουν τα χρόνια, θα θέλεις να είσαι και τότε εργένης. γιατί αν συνειδητοποιήσεις στα 50 ότι δεν σε γεμίζει η εργένικη ζωή, ίσως να είναι λίγο αργά για να την αλλάξεις

αν από την άλλη θέλεις να κάνεις οικογένεια, τότε ψάξε να βρεις κάποιον που θα γεμίζει όσα περισσότερα κενά θεωρείς σημαντικά

το να έχει όλο το πακέτο, είναι εξαιρετικά δύσκολο (όχι ότι αμφιβάλω ότι κάποιοι μπορεί να το έχουν βρει)

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται :)

• Like 9
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται :)

Aϊ'μ γουόρκινγκ ον ιτ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...