king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Και η εργενικη ζωη και ο γαμος εχουν τα δικα τους καλα.Η εργενικη ζωη μεχρι τα 30 για μια γυναικα και 35 για εναν ανδρα ειναι οκ.Ο γαμος χωρις παιδια τι νοημα εχει?Αυτος που δεν θελει παιδια ειναι αυτος που δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο εκτος απο την παρτη του.Και να παντρευτει παλι την παρτη του θα κοιταει.Οι γυναικες συνηθως θελουν περισσοτερο παιδια απο οτι οι περισσοτεροι ανδρες για αυτο υπαρχουν αρκετες που τα μεγαλωνουν μονα τους και ο ανδρας την εχει κανει με ελαφρια. Η ζωη καποιου αποκταει νοημα οταν κανει παιδια και τα μεγαλωνει μαζι με τη γυναικα που αγαπαει.Το ιδιο ισχυει και για τη γυναικα. Σε αντιθετη περιπτωση ολα τα λεφτα του κοσμου να εχει και να πηδαει 1000 μοντελες το χρονο παντα θα ξερει οτι η ζωη του θα ειναι αδεια γιατι ζει μονο για τον εαυτο του σαν ρεμαλι και δεν νοιαζετε για τιποτα. Για να κανουμε το ρεζουμε: Εκτος και αν υπαρχει προβλημα στο να κανει καποιος παιδια εφοσον παντρευτει αν δεν θελει παιδια ας μεινει για παντα εργενης.Τι παντρευτεις τι δεν παντρευτεις το ιδιο και το αυτο μιας και ως παντρεμενος χωρις παιδι ειναι το ιδιο με εναν εργενη που απλα εχει σχεση. Ο γαμος μπορει να γινει ανιαρος οταν τον περνει μπαλα η ρουτινα.Αποφυγετε το σε καθε περιπτωση.Αν βαριεστε με το αλλο σας μισο καντε κατι που δεν κανατε ποτε να ζησετε νεες εμπειριες μαζι.
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αυτος που δεν θελει παιδια ειναι αυτος που δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο εκτος απο την παρτη του.Και να παντρευτει παλι την παρτη του θα κοιταει. Η ζωη καποιου αποκταει νοημα οταν κανει παιδια και τα μεγαλωνει μαζι με τη γυναικα που αγαπαει.Το ιδιο ισχυει και για τη γυναικα. Σε αντιθετη περιπτωση ολα τα λεφτα του κοσμου να εχει και να πηδαει 1000 μοντελες το χρονο παντα θα ξερει οτι η ζωη του θα ειναι αδεια γιατι ζει μονο για τον εαυτο του σαν ρεμαλι και δεν νοιαζετε για τιποτα. Έτσι όπως τα λες είναι σαν το νόημα της ζωής να περιστρέφεται γύρω απ'την απόκτηση παιδιών ΜΟΝΟ. Και όμως, εξίσου σημαντικό (μην σου πω και περισσότερο) είναι να τα έχεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου. Έτσι όντως θα περνάς καλά. Αυτός που δεν θέλει παιδιά δεν είναι αυτός που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο εκτός απ'την πάρτη του, αλλά ίσως: αυτός που έχει αυτογνωσία ότι δεν θα γίνει αρκετά καλός γονιός, αυτός που νιώθει ότι δεν έχει ανάγκη τα παιδιά για να έρθει ευτυχία στη ζωή του, αυτός που συμπληρώνεται μόνο απ'το ταίρι του, αυτός που δεν γουστάρει τα παιδιά γενικά (όλο το πακέτο, πάνες, σκατά, ουρλιαχτά, φασαρία, εφηβείες αργότερα κλπ) κλπ κλπ κλπ... Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη τα παιδιά για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους! 9
thomasG4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έτσι όπως τα λες είναι σαν το νόημα της ζωής να περιστρέφεται γύρω απ'την απόκτηση παιδιών ΜΟΝΟ. Και όμως, εξίσου σημαντικό (μην σου πω και περισσότερο) είναι να τα έχεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου. Έτσι όντως θα περνάς καλά. Αυτός που δεν θέλει παιδιά δεν είναι αυτός που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο εκτός απ'την πάρτη του, αλλά ίσως: αυτός που έχει αυτογνωσία ότι δεν θα γίνει αρκετά καλός γονιός, αυτός που νιώθει ότι δεν έχει ανάγκη τα παιδιά για να έρθει ευτυχία στη ζωή του, αυτός που συμπληρώνεται μόνο απ'το ταίρι του, αυτός που δεν γουστάρει τα παιδιά γενικά (όλο το πακέτο, πάνες, σκατά, ουρλιαχτά, φασαρία, εφηβείες αργότερα κλπ) κλπ κλπ κλπ... Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη τα παιδιά για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους! ή ίσως δεν είναι ακόμα τόσο ώριμος ώστε να αναλάβει τόσο μεγάλη ευθύνη. 1
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ναι 1002 λόγοι μπορεί να υπάρχουν, εννοείται.
barman_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πολυ τη γουσταρω τη ζωη...εχει τα παντα και μπορεις να κανεις τα παντα!!!ποσες επιλογες..καλη μας τυχη.. υγ.πολυ ενδιαφερον το παρον τοπικ 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πολυ τη γουσταρω τη ζωη...εχει τα παντα και μπορεις να κανεις τα παντα!!!ποσες επιλογες..καλη μας τυχη.. υγ.πολυ ενδιαφερον το παρον τοπικ Θεωρητικά βέβαια γιατί στο τέλος οι περισσότεροι κάνουμε σχεδόν τα ίδια πράγματα... 1
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ή ίσως δεν είναι ακόμα τόσο ώριμος ώστε να αναλάβει τόσο μεγάλη ευθύνη. ή απλα δεν θελει να αναλαβει τετοια ευθυνη... λυσσα κακια με τα παιδια. ελεος. 7 γαμημενα δισσεκατομυρια ανθρωποι στον πλανητη, το δικο μου μουλικο τι θα προσφερει παραπανω; ή μηπως να κανω ενα για να εχω καποιον να με γηροκομισει μετα; 1 1
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 επειδή σε έχω δει να το ξαναγράφεις το "μούλικο" μάλλον δεν ξέρεις τη λέξη Υποτιμητικός χαρακτηρισμός για άτομα με πατέρα αγνώστου ταυτότητος και λοιπών στοιχείων. Συνώνυμο της λέξης μπάσταρδος. Η λέξη προέρχεται από το μουλάρι, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί διασταύρωση όνου και ίππου, και δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Συχνάκις συναντάται και ως μούλος. έτσι,πληροφοριακά. 1
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το ξερω οτι ειναι υποτιμιτικος ορος και χρησιμοποιω την λεξη εν γνωση. δεν θεωρω οτι αν εκανα ποτε παιδι θα ηταν το κεντρο του κοσμου οπως νομιζει η καθε «τρισευτυχισμενη» μητερα. 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ή απλα δεν θελει να αναλαβει τετοια ευθυνη... λυσσα κακια με τα παιδια. ελεος. 7 γαμημενα δισσεκατομυρια ανθρωποι στον πλανητη, το δικο μου μουλικο τι θα προσφερει παραπανω; ή μηπως να κανω ενα για να εχω καποιον να με γηροκομισει μετα; Φοβερά σπάνια άποψη για κοπέλα άνω των 17 πάντως
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ...πλέον σκέφτομαι σιγά σιγά να βρω έναν άνθρωπο που να επικοινωνούμε καλά και να με ηρεμεί, ώστε να μπορώ να ζήσω μαζί του σε κάτι μόνιμο ...αν βρω κάποιον με τον οποίο να επικοινωνούμε, να περνάει ευχάριστα η ώρα μας και να μην υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές που στην πορεία θα μας δημιουργήσουν προβλήματα,... ...τι είδους χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο/η σύντροφος ...αν και θα προτιμούσα να έχει μια δουλειά, με ένα εισόδημα, ακόμα και μικρό, γιατί μόνο με τη δική μου δουλειά θα γονατίζαμε Ρε καλό μου, άνδρα θες , δεν αγοράζεις σμαρτφον. Είναι το συνηθέστερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν θέλουν κάτι "σοβαρό". Επειδή το βλέπω και σε άλλα ποστς, θα'θελα να'ναι έτσι και να κάνει τα Χ και τα Ψ που αρέσουν σε μένα' Λοιπόν, μπορει αυτο που θα σας κάνει αληθινα ευτυχισμένους να μη μοιάζει καθόλου με σας, και να μην έχει καμια σημασία αν τη βρίσκετε με τα ίδια χόμπι, και γενικά καμια σχέση με αυτο που έχετε στο μυαλο σας. Όταν βρεθει αυτος που σας ταιριάζει, απλά θα βρεθεί, και τέλος. Επί του θέματος, στο γάμο απο τη μερια μου με "χαλάνε" συγκεκριμένα πράγματα, π.χ: - η τελετή του γάμου ( εμετος ) - πεθερικα, και ορισμένες φορες μ@λακισμένες φίλες της νυφης - η αλλαγη στη συμπεριφορά των γυναικών (ναι αλλάζει στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι άνδρες γενικά ότι είμαστε θα παραμείνουμε) 5
barman_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ποσο γμτο να βλεπω γυναικες που να λενε το αντιθετο απο το 99% των κοριτσιων και γυναικων που γνωριζω.. 3
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Φοβερά σπάνια άποψη για κοπέλα άνω των 17 πάντως ειμαστε 3 εδω που εχουμε αυτη την αποψη. δεν ειναι ολες οι γυναικες φτιαγμενες για να γινουν μανες. 3
Silenzio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 εγώ πάντως δε νομίζω οτι σήμερα έχουν τέτοιο πρότυπο ζωής οι γυναίκες, καλά άμα πλησιάζουν τα 30 ναι αλλά πιο πρίν θεωρώ ότι είναι μειοψηφία. Για μένα όμως μόνο με γυναίκα που σκέφτεται έτσι μπορείς να κάνεις οικογένεια ή σοβαρή σχέση, οι υπόλοιπες (που ειναι και η πλειοψηφία) θα στην κάνουν αργά ή γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις