Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τις προάλλες είχα μπει σε ένα forum για μαμάδες, ή για αυτές που θέλουν να γίνουν. Αν ήξερες τι ζώα υπάρχουν... Έγραφε η μία "Εγώ και ο άντρας μου είμαστε άνεργοι, μένουμε στο εφηβικό δωμάτιο στο πατρικό του ΜΕ τα πεθερικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παιδί". Άλλο παράδειγμα "Έχουμε 3 παιδιά και θέλω και 4ο, αλλά τα οικονομικά μας είναι χάλια και ο άντρας μου δεν θέλει", και της απαντούσαν από κάτω "σημασία έχει τι θες εσύ, εξάλλου γι' αυτό υπάρχουν και τα "ατυχήματα"..." Αυτά είναι λίγα παραδείγματα για να περιγράψω την πουστιά που κρύβουν αρκετές γυναίκες ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Έχω δει περιστατικά που τα κάνουν επειδή βαριούνται, επειδή το θέλουν οι παππούδες, ή απλά επειδή οι ζωές τους είναι τόσο άδειες που νομίζουν πως μόνο τα παιδιά μπορούν να την γεμίσουν. Γι' αυτό προτιμώ να είμαι συνειδητοποιημένη ως προς τις επιλογές μου, παρά να φέρω ένα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ παιδί στον κόσμο. 6
barman_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 κατα 50% ειναι θεμα εμπειριων και 50% θεμα οικογενειας και τροπου ανατροφης.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ή ίσως δεν είναι ακόμα τόσο ώριμος ώστε να αναλάβει τόσο μεγάλη ευθύνη. H είναι αρκετά ώριμος ώστε να καταλαβαίνει τα όρια του και να αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί (και να θέλει) να κάνει. 7
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τις προάλλες είχα μπει σε ένα forum για μαμάδες, ή για αυτές που θέλουν να γίνουν. Αν ήξερες τι ζώα υπάρχουν... Έγραφε η μία "Εγώ και ο άντρας μου είμαστε άνεργοι, μένουμε στο εφηβικό δωμάτιο στο πατρικό του ΜΕ τα πεθερικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παιδί". Άλλο παράδειγμα "Έχουμε 3 παιδιά και θέλω και 4ο, αλλά τα οικονομικά μας είναι χάλια και ο άντρας μου δεν θέλει", και της απαντούσαν από κάτω "σημασία έχει τι θες εσύ, εξάλλου γι' αυτό υπάρχουν και τα "ατυχήματα"..." Αυτά είναι λίγα παραδείγματα για να περιγράψω την πουστιά που κρύβουν αρκετές γυναίκες ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Έχω δει περιστατικά που τα κάνουν επειδή βαριούνται, επειδή το θέλουν οι παππούδες, ή απλά επειδή οι ζωές τους είναι τόσο άδειες που νομίζουν πως μόνο τα παιδιά μπορούν να την γεμίσουν. Γι' αυτό προτιμώ να είμαι συνειδητοποιημένη ως προς τις επιλογές μου, παρά να φέρω ένα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ παιδί στον κόσμο. πω πω τι λες τωρα. εχω ακουσει κι εγω γυναικες να το λενε αυτο σχεδον εξω απ τα δοντια. επισης εχω μια φιλη τετοιας νοοτροπιας που αναρωτιεμαι τι παει λαθος στο μυαλο της γτ σε ολα τα αλλα ειναι με τα μυαλα στα καγκελα. βλεπει το παιδι σαν project, να εχει κατι να κανει αφου τακτοποιηθουν ολα τα αλλα. εχει φαει απειρο βρισιμο αρκετες φορες. επισης αυτες οι πουστιες με τα «ατυχηματα» δεν χωραν στο μυαλο μου. ποσο ηλιθιες δλδ μπορουν να ειναι; εχω ακουσει και το κλασσικο που η γυναικα προκαλει το ατυχημα μονο και μονο για να αποτρεψει επικειμενο χωρισμο. δλδ μωρη βλαμενη μολις γκαστρωθεις νομιζεις οτι θα σε χωνευει περισσοτερο ο αλλος απ οτι πριν; 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πω πω τι λες τωρα. εχω ακουσει κι εγω γυναικες να το λενε αυτο σχεδον εξω απ τα δοντια. επισης εχω μια φιλη τετοιας νοοτροπιας που αναρωτιεμαι τι παει λαθος στο μυαλο της γτ σε ολα τα αλλα ειναι με τα μυαλα στα καγκελα. βλεπει το παιδι σαν project, να εχει κατι να κανει αφου τακτοποιηθουν ολα τα αλλα. εχει φαει απειρο βρισιμο αρκετες φορες. επισης αυτες οι πουστιες με τα «ατυχηματα» δεν χωραν στο μυαλο μου. ποσο ηλιθιες δλδ μπορουν να ειναι; εχω ακουσει και το κλασσικο που η γυναικα προκαλει το ατυχημα μονο και μονο για να αποτρεψει επικειμενο χωρισμο. δλδ μωρη βλαμενη μολις γκαστρωθεις νομιζεις οτι θα σε χωνευει περισσοτερο ο αλλος απ οτι πριν; Ηλίθιες δεν είναι, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εφόσον έχουν πάρει μαθήματα από τις μανάδες τους. Απλά είναι τέρμα εγωίστριες, και πόσο μάλλον χρησιμοποιούν τα παιδιά για να μην χρειαστεί να δουλέψουν, ή να πουν πως έκαναν κάτι στη ζωή τους. Προσοχή, το να είσαι γονιός είναι 24/7 σοβαρή απασχόληση για το υπόλοιπο της ζωής σου, με την προυπόθεση να είσαι συνειδητοποιημένος/η. Όσο γι' αυτές που μένουν έγκυες επίτηδες ή ψεύδονται γι' αυτό, σκότωμα απλά, χωρίς πολλά λόγια. 2
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ρε συ δώσε ένα λίνκ! εδιτ το βρήκα. ώρα για γέλιο.
tehAllantin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πφφφφ, φιστινγκ με κρεμάστρα. Μετά ένα πέρασμα και απο τη μύτη ξερωγώ.
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 link για μενα που ειμαι αναπηρη; http://forum.eimaimama.gr/t13323-topic
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 εγω περιμενω εκεινο τον τυπο που θα βγει και θα πει: η πουτανα ηθελε να με παγιδευσει να κανουμε παιδι αλλα την προλαβα και εκανα βασεκτομη. εκανα και ριμα μα καλα ποια ειμαι 1
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έτσι όπως τα λες είναι σαν το νόημα της ζωής να περιστρέφεται γύρω απ'την απόκτηση παιδιών ΜΟΝΟ. Και όμως, εξίσου σημαντικό (μην σου πω και περισσότερο) είναι να τα έχεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου. Έτσι όντως θα περνάς καλά. Αυτός που δεν θέλει παιδιά δεν είναι αυτός που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο εκτός απ'την πάρτη του, αλλά ίσως: αυτός που έχει αυτογνωσία ότι δεν θα γίνει αρκετά καλός γονιός, αυτός που νιώθει ότι δεν έχει ανάγκη τα παιδιά για να έρθει ευτυχία στη ζωή του, αυτός που συμπληρώνεται μόνο απ'το ταίρι του, αυτός που δεν γουστάρει τα παιδιά γενικά (όλο το πακέτο, πάνες, σκατά, ουρλιαχτά, φασαρία, εφηβείες αργότερα κλπ) κλπ κλπ κλπ... Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη τα παιδιά για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους! Γλυκια μου nenya δεν θα διαφωνησω σε αυτο που λες απλα να πω οτι η ολοκληρωση της ευτυχιας(εφοσον εισαι ανετη οικονομικα/τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και εχεις και μια σοβαρη σχεση χρονια) θα ρθει με την αποκτηση παιδιων.Αυτο θεωρειτε οικογενεια και να ξερεις οτι η οικογενεια ειναι το παν σε αυτο τον κοσμο που ζουμε.Ουτε τα χρηματα φερνουν ευτυχια(συμβαλλουν αλλα δεν την φερνουν) ουτε τιποτα αλλο.Τιποτα αλλο δεν μενει οταν φευγουμε απο τη ζωη.Τωρα η γνωμη που εχετε δεν μπορω να σας την αλλαξω και ειναι δικαιωμα σας απλα εχω και εγω την δικια μου οπως καθε ανθρωπος και πιστευω πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Γλυκια μου nenya δεν θα διαφωνησω σε αυτο που λες απλα να πω οτι η ολοκληρωση της ευτυχιας(εφοσον εισαι ανετη οικονομικα/τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και εχεις και μια σοβαρη σχεση χρονια) θα ρθει με την αποκτηση παιδιων.Αυτο θεωρειτε οικογενεια και να ξερεις οτι η οικογενεια ειναι το παν σε αυτο τον κοσμο που ζουμε.Ουτε τα χρηματα φερνουν ευτυχια(συμβαλλουν αλλα δεν την φερνουν) ουτε τιποτα αλλο.Τιποτα αλλο δεν μενει οταν φευγουμε απο τη ζωη.Τωρα η γνωμη που εχετε δεν μπορω να σας την αλλαξω και ειναι δικαιωμα σας απλα εχω και εγω την δικια μου οπως καθε ανθρωπος και πιστευω πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος. αυτο ειναι «εχω μια γαματη ζωη και βρισκω τον καλυτερο τροπο για να την γαμησω» για καποιους 2 1
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 αυτο ειναι «εχω μια γαματη ζωη και βρισκω τον καλυτερο τροπο για να την γαμησω» για καποιους Δεν ειναι ετσι.Αυτη η τελεια ζωη ειναι μονο επιφανειακη και καποια στιγμη θα το καταλαβεις.Απλα ελπιζω να μην ειναι αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις