duende Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχει δωθεί ποτέ απάντηση στην ερώτηση "γιατί απαγορεύεται η συζήτηση περί πολιτικής;" Το ξέρω ότι δεν έχει κανείς υποχρέωση να απαντήσει, απλά αναρωτιέμαι γιατί; Μπορεί να πέσουν μηνύσεις; Μπορεί να πέσουν οι server; τι; γιατι το φορουμ θα γεμισει μετα topics οπου τα σχολια θα ειναι στη πλειοψηφια τους σαν και αυτα (scroll down) http://www.protothema.gr/politics/article/442763/rahil-makri-an-hreiastei-tha-kopsoume-monoi-mas-100-dis-euro-/ κοινως, ξεκατινιασμα, αλληλοβρισιδι κλπ 1
poten159 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 γιατι το φορουμ θα γεμισει μετα topics οπου τα σχολια θα ειναι στη πλειοψηφια τους σαν και αυτα (scroll down) http://www.protothema.gr/politics/article/442763/rahil-makri-an-hreiastei-tha-kopsoume-monoi-mas-100-dis-euro-/ κοινως, ξεκατινιασμα, αλληλοβρισιδι κλπ Είναι παράξενοι οι καιροί για τέτοια θέματα, ..γεγονός! Αν και προεκλογικά θα είχε κάποιο ενδιαφέρον σίγουρα
The_Judas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχει δωθεί ποτέ απάντηση στην ερώτηση "γιατί απαγορεύεται η συζήτηση περί πολιτικής;" Το ξέρω ότι δεν έχει κανείς υποχρέωση να απαντήσει, απλά αναρωτιέμαι γιατί; Μπορεί να πέσουν μηνύσεις; Μπορεί να πέσουν οι server; τι; Δεν μπορώ να το καταλάβω και εγώ. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ, όπως το adsl για παράδειγμα που επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
christos_0b Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ξεκινησα να γραφω ενα κατεβατο ολοκληρο , για το πως η πολιτικη ειναι μερος της ζωης στην συγχρωνη κοινωνια , πως τα παντα( με εξαιρεση ελαχιστα επιστημονικα / τεχνολογικα θεματα τα οποια εχουν καθαρα αντικειμενικα κριτηρια) ειναι θεμα υποκειμενικης ερμηνειας κλπ. Δεν θα το γραψω γιατι σε τελικη αναλυση το να επιτραπει η κουβεντα πανω την πολιτικη ζωη της ελλαδας (και οχι γενικα πολιτικη κουβεντα οπως πιστευω λαθος διατυπωνεται) , ειναι ανεφικτο . Θα ηταν μονο δυνατον εαν υπηρχαν 15 μπατσο-μοντερατορς να ξεσκαρταρουν τα τρολλς και να ρυθμιζουν την συζητηση. Απο την αλλη εαν γινοταν αυτο θα μιλαγαμε για λογοκρισια , οποτε λογικη ειναι η αποφαση να μην επιτρεπεται ... Για το επιπεδο του φορουμ παλι , με εξαιρεση το μπλα-μπλα και μερικους συνειδητους τρολλοπαπαρους στα υπολοιπα sections , δεν βλεπω καποιο θεμα ... Ημιμαθεις υπαρχουν παντου και παντα ( και εγω μαζι) , ξεροκεφαλοι επισης , οπως επισης υπαρχουν και πολλα ατομα που οντως εχουν ειδικες γνωσεις και μπορουν να βοηθησουν αλλα το κανουν με πολυ "ελιτιστ" και αντιπαθη τροπο , that's life ... Γενικα , πιστευω οτι οποιος ερθει εδω για βοηθεια πανω σε τεχνολογικα θεματα , θα φυγει εχωντας παρει τουλάχιστον μια αρχικη καθοδηγηση , αυτος δεν ειναι ο σκοπος ? Για τα πολλαπλά παρομοια θεματα , ο καθενας συνηθως θελει προσωπικη απαντηση στο προβλημα/θεμα του , δεν εχουνε μπει ολοι στην λογικη του εξαντλω πρωτα το ψαξιμο και μετα αν δεν βρω ικανοποιητικη απαντηση ανοιγω καινουργιο θεμα , ειδικα για ψιλο-ασχετους αυτο γιατι σας φαίνεται περιεργο ?Η αναζητηση δεν ειναι και τοσο ευχρηστη για νεους χρηστες ετσι και αλλιως ... Εγω πιστευω οτι η ισσοροποια αναμεσα στην ποιοτητα/ποσοτητα στο ινσομνια ειναι αρκετα λογικη , απο εκει και περα ειναι στην κριση του καθενος να φιλτραρει αυτα που διαβαζει και να τσεκαρει αν ισχυουν η οχι .
duende Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορώ να το καταλάβω και εγώ. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ, όπως το adsl για παράδειγμα που επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. ναι μεν, αλλα.. με τη διαφορα οτι στο adsl οσοι μιλανε μεταξυ τους στα πολιτικα, αν δεις απο τα ποστ τους ειναι κατα 95% συρυζα-αριστερα-θολοκουλτουρα φαση, οποτε και συμφωνουν μεσες ακρες. οποιος αλλος ποσταρει κατι διαφορετικο με αυτα που λενε αυτοματα τον αποκαλουν δεξιο/φασιστα/χρυσαυγιτη/ασχετο whatever. διαβασε μερικες σελιδες και θα δεις οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα