Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνει amd και τα ρέστα στο ρεύμα :-D . Με ένα τσιπ ψήνεις καφέ, μαγειρεύεις, ζεσταίνεσαι τον χειμώνα και έχεις και ζεστό νερό  :devil:. Τι άλλο θες από έναν επεξεργαστή ειδικά τον χειμώνα. Το καλοκαίρι δροσίζεσαι οικονομικά με intel  :-D.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 180€ τη να παρω intel η amd?

Ένα καλό cpu cooler !

όποιον επεξεργαστή και να πάρεις μια χαρά ευχαριστημένος θα είσαι!

το κοινό τους πρόβλημα είναι τα μαπα εργοστασιακα cpu coolers !

Δημοσ.

Hitman123 η δική μου πρόταση στα 180 ευρώ ένας i5 4460 και αργότερα αλλάζεις την ψύκτρα με μια raijintek themis. Αλλιώς αν ξεφεύγεις έτσι χρηματικά πάρε fx 8320 και μια coolermaster 212 evo και είσαι οκ. O i5 είναι το καλύτερο all around cpu να ξέρεις που σημαίνει ότι κάνει για τα πάντα, απλά προτείνουμε και τον 8320 εδώ σε περίπτωση που βγαίνει κάποιος εκτός budget.

Δημοσ.

Παίρνει amd και τα ρέστα στο ρεύμα :-D . Με ένα τσιπ ψήνεις καφέ, μαγειρεύεις, ζεσταίνεσαι τον χειμώνα και έχεις και ζεστό νερό  :devil:. Τι άλλο θες από έναν επεξεργαστή ειδικά τον χειμώνα. Το καλοκαίρι δροσίζεσαι οικονομικά με intel  :-D.

Εφτιαξα περσι 3 συστηματα σε φιλους με τον επεξεργαστη σου και με μια aftermarket ψυκτρα και ειναι πολυ δροσερος και με αριστες θερμοκρασιες.Αλλα ειχαν μπει σε πολυ καλυτερα,οχι ακριβα,κουτια απο αυτο που εχεις.No offence. :)

Δημοσ.

Hitman123 οι τιμές στους intel δεν πέφτουν ποτέ. Έχει τα ηνία στους επεξεργαστές σταθερών αλλά και φορητών και έχει σκοπό το μέγιστο δυνατό κέρδος. Να φανταστείς οι ivy bridge πωλούνται ακόμα και σήμερα στην τιμή που έκαναν μόλις πρωτοκυκλοφόρησαν. Benign να σου πω την αλήθεια εύχομαι όταν αγόραζα το pc να είχε βγει το rajintek arcadia. Βγήκε μερικούς μήνες μετά. Το κουτί το αγόρασα τέλη 2013. Και να σου πω είμαι ικανοποιημένος, γιατί ξέρω πως αν πάθει κάτι μπορώ να πειραματιστώ και να το φτιάξω. Το λέω αυτό διότι η ποιότητα κατασκευής του είναι φθηνή, αλλά όχι χάλια. Το θεωρώ ως ένα κουτί δάσκαλο το vento, κάνω πατέντες για να το κάνουν καλύτερο ειδικά στον αερισμό και δεν διστάζει να ανταποκριθεί. Μετά αν θέλω μπορώ να το γυρίσω στην αρχική του κατάσταση  B). Αν είχα το arcadia δεν θα μου πήγαινε καρδιά για μόντες, τα έχει όλα από το εργοστάσιο και είναι και ομορφούλι που δεν θες να το πειράξεις :-D

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ψύκτρα τέρας κατηγορίας των 70 ευρώ. Σίγουρα δε μπορείς να τον πας πίσω;

,Με μια  ψύκτρα σαν την EREBOSS των 33€ είναι μια χαρά ο επεξεργαστής !

Ποιος λέει τέτοιες χαζομάρες ?  Σιγά μην θέλει ψύκτρα των 70€ ένας FX για να παίξει στα 4,4Ghz .....

• Like 1
Δημοσ.

Τάκη τα έχουμε πει οι amd είναι τοστιέρες και θέλουν και υγρό άζωτο για ψύξη  :-D. Όσοι τους έχουμε τους amd με αερόψυκτρα το κάνουμε γιατί είμαστε ninja :devil: .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η mobo είτε για amd αν πάρεις είτε για intel θα σου κοστίσει πάνω-κάτω γύρω στο κατοστάρικο (δεν εννοώ ότι η μητρική του amd κάνει για intel επεξεργαστή, κάθε εταιρεία έχει δικό της socket, απλά σε αυτό το ποσό που λέω είσαι καλυμμένος).

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...