Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα βλέπω από task manager ότι ο δίσκος όταν ανοίγω μια εφαρμογή αργεί και χτυπάει 100% και κάνει κολληματακια.. Τι μπορεί να φταίει ?μήπως επειδή το έχω σε ahci mode?

Δημοσ.

Σιγουρα παιζει ρολο το ahci mode....ειναι σxεδον σιγουρο οτι δεν εχουν εγκατασταθει ολοι oi drivers....

εΧΕΙς SSD ΔΙΣΚΟ?

Δημοσ.

Σιγουρα παιζει ρολο το ahci mode....ειναι σxεδον σιγουρο οτι δεν εχουν εγκατασταθει ολοι oi drivers....

εΧΕΙς SSD ΔΙΣΚΟ?

Είναι όλοι και διπλό τσεκαρισμένο όντως φταίει ι ότι είναι σε ahci mode η με κοροιδευεις :-( επίσης δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί χάνετε η εγγύηση

αν ο δίσκος είναι στις 5400 στροφές τι περιμένεις να δεις; :-D

Ναι αλλά είναι μιας βδομάδας μηχάνημα και κολλαει από τώρα :'(
Δημοσ.

εφόσον είναι τελικά στις 5400,end of story.

τραγικά αργοί δίσκοι,μην περιμένεις κάτι καλύτερο.

Στο λάπτοπ της υπογραφής φοράω ακόμα τον εργοστασιακό και απλά δεν τερματίζω ποτε το λάπτοπ μιας και θέλω περίπου 3-5 λεπτά ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει.

Το ξέρω απαράδεκτο και θα μπορούσα να βάλω ssd αλλά έτσι κ αλλίως δεν κλείνει το μηχάνημα παρα μόνο αν χρειαστεί επανεκκίνηση μετά απο ενημερώσεις.

Δημοσ.

Μεγάλη τροχοπέδη οι μηχανικοι σκληροί σε λαπτοπ ακομη και στις 7200 να είναι... ειδικα άν ειναι και βαρυφορτωμένα τα win.

Μου έχουν δώσει το ΖBook workstation της υπογραφής στη δουλειά και παρόλο που απο αποψη hardware ειναι τοπ καθε φορα που χρειαζεται να κανω ρεσταρτ συχτιρίζω την ώρα και την στιγμη....

Παιζει να περιμενω και 10λεπτο μεχρι να σταματήσει να σκεφτεται ο σκληρος μετα το boot με τοσο software που ειναι φορτωμένο απο το πανεπιστήμιο! 

Δημοσ.

Πω πω ρέ φιλε άρα δεν είμαι μοβο εγώ:-o μάλλον έχω συνηθίσει τον σσδ από το υπολογιστή μου και τώρα αυτό μου φαίνεται.χάλια...

Δημοσ.

Γυρνατο σε ide....δεν θα δεις τιποτε παραπανω στον υπολογιστη σου μάυτο που εκανες φιλε....

Δημοσ.

Κάνε ενα έλεγχο με το hdsentinel να δούμε την υγεία του δίσκου και το ide mode το αλλάζεις απο το bios

Δημοσ.

Έκανα και έχει 100% και για κάποιο λόγο μου πετάει bsod μόλις πάω ναμπω στα Windows μόλις το ξανά αλλάξω σε ahci μπαίνει κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...