Luxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Εκλεισα ενα τριημερο στα τρικαλα κορινθιας. Δεν εχω ξαναπαει χειμερινες διακοπες. Μεσω booking com εγινε το κλεισιμο και ελεγε για τζακι. Τα ξυλα θα ειναι δωρεαν; Ποια ειναι η διαδικασια; Γενικοτερα, τι αλλο θα πρεπει να προσεξω ή εαν υπαρχει καποιο αξεσουαρ που θα πρεπει να εχω μαζι μου; Σκι θα καταφερω να κανω; Ποια σημεια θα ειναι ωραια να δω;
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ξυλα νομιζω αν δεν κανω λαθος θα σου φερουν δωρεαν πχ ενα καροτσι μην το θες ολη μερα αναμενο... Τωρα για τα αλλα δεν.γνωριζω γιατι δεν εχω παει.. Καλο θα ταν να επαιρνες.ενα τηλεφωνο στο καταλυμμα που εκλεισες για παραπανω πληροφοριες
Luxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενας φιλος μου που πηγε περυσι αραχωβα μου ειπε οτι καθε πρωι καθαριζαν τις σταχτες και τους εβαζαν καινουρια ξυλα.. Δωρεαν παντα. Τωρα δε ξερω..
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Σε άλλα ξενοδοχεία είναι δωρεάν και σε άλλα χρεώνεται η χρήση του τζακιού, πρέπει να ρωτήσεις
41ex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 συνήθως δωρεάν είναι ένα καλάθι ξύλα την ημέρα, από το δεύτερο και μετά πληρώνεις. 1
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Τα ξύλα είναι σαν το πρωινό, αλλού τα χρεώνουν έξτρα, αλλού είναι μέσα στην τιμή. Συνήθως το διευκρινίζουν στην προσφορά, αν δεν το αναφέρουν μάλλον τα χρεώνουν έξτρα. 5) Ξύλα για το τζάκι 8 ευρώ χρέωση http://www.lovetotravel.gr/60/pandiwn-boutique-hotel-suites-deluxe-diklino 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να πάρεις το ίδιο δωμάτιο (με τζάκι) σε διαφορετική τιμή, ανάλογα αν θέλεις ή όχι να το χρησιμοποιήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα