mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μόλις το περασμένο Μάιο, η Google ανακοίνωσε τη περιορισμένη διαθεσιμότητα του Classroom αλλά πρόσφατα και στα πλαίσια τους εκπαιδευτικού project της Google, οι εργασίες του μαθητή για το σπίτι θα είναι διαθέσιμες και στο κινητό του.Η εφαρμογή Classroom επιτρέπει στους μαθητές να οργανώσουν τα σχολικά τους καθήκοντα, παρέχοντας ένα πρόγραμμα και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να εισάγουν τις εργασίες τους κατευθείαν στην εφαρμογή, ακυρώνοντας ακόμα μια φορά τη χρήση του χαρτιού ως μέσο για την εκπαίδευση. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του περιεχομένου με επισυναπτόμενους συνδέσμους, εικόνες ή και άλλα έγγραφα. Όσον αφορά τους καθηγητές, φαίνεται πως είναι πολύ δεκτικοί αν κρίνουμε από τα σχόλια του παρακάτω βίντεο στο YouTube. Download: Google Classroom for Android Download: Google Classroom for iOS Site: GSMArena
AMD Expert Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Και τώρα τι θα λέμε, μάσησε ο σκύλος το smartphone ? 5
vacilis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στην Ελλάδα ζούμε! Αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ποτέ! 4
Zandim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Και τώρα τι θα λέμε, μάσησε ο σκύλος το smartphone ? χαχαχαχα αυτες οι δικαιολογιες που λετε δεν θα αλλαξουν ποτε.. "τα εχω κανει αλλα εχω φερει το αλλο τετραδιο" "τα καταλαβα αλλα δεν τα θυμαμαι" τωρα θα λετε "εκανε update η εφαρμογη και δε βρισκω τις ασκησεις", ειμαι σιγουρος... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πλέον η αντιγραφη θα ειναι πιο εύκολη. Αφού λεει πως μπορείς να μοιραστείς τις ασκησεις μεσω συνδεσμων, εικόνων κτλ
Xefteris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Γιατι τους κανουν την ζωη ποιο δύσκολη??? Καποια πράγματα πρέπει να παραμένουν άπλα.
me3ikan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το κατέβασα και μου λέει πρεπει να κάνει register ο it manager του σχολείου μου. Καλά κρασιά!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα