Προς το περιεχόμενο

Το home button σε μελλοντικές συσκευές της Apple θα λειτουργεί και ως joystick;


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε μερικές νέες αιτήσεις που καταχωρήθηκαν στην Apple και αποκαλύπτουν μία ενδιαφέρουσα εφεύρεση/ ευρεσιτεχνία που εντόπισε το Patently Apple.Είναι πολύ πιθανό η Apple να παρουσιάσει σε κάποια μελλοντική συσκευή της ένα πλήκτρο -home button- που θα έχει τριπλό ρόλο, και πέρα από την λειτουργία του ως πλήκτρο επιστροφής στην οθόνη εκκίνησης και την χρήση του ως Touch ID, θα μπορεί να χρησιμεύει και ως joystick κατά το gaming.

 

Ο χρήστης θα μπορεί να πιέσει το πλήκτρο, το οποίο θα απελευθερώνεται χάρη σε ένα ειδικό μηχανισμό και θα εξέχει από το υπόλοιπο σώμα του κινητού για να εξυπηρετήσει ως χειριστήριο.

Το multi-function home button της Apple θα συνεχίσει να έχει όπως είπαμε και την σημερινή λειτουργία και ανάλογα την δύναμη που θα του ασκείται θα μπορεί να χρησιμεύσει είτε ως standard button, είτε ως gaming joystick.

 

Να αναφέρουμε επίσης ότι η Apple αναφέρει πως το νέο multi-functional home button μπορεί να διαθέτει επιπλέον αισθητηρές συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων δύναμης, επιτάχυνσης, γυροσκόπιο, αισθητήρα αφής, οπτικό αισθητήρα, αισθητήρα υπέρηχων, δύναμη ανάδρασης κ.ά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: PatentlyApple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Φοβάμαι για τη μηχανική αξιοπιστία του, καθώς δεν είναι 100% σφραγισμένο. Λάδι από το δάχτυλο, σκόνη απ'το περιβάλλον, ελατήριο... χμ.

 

Αλλά για να πω την αλήθεια, δε πιστεύω ότι θα έβαζε κάτι τέτοιο σε συσκευή της. Δε θέλει να "εξειδικεύει" τα προϊόντα της σε συγκεκριμένο κοινό, προτιμάει να βγάζει "γενικού σκοπού". Έχει βγάλει ως τώρα κάτι που να απευθύνεται ξεκάθαρα σε μία συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών; Πιο πιθανό είναι να κατοχύρωσαν την πατέντα για να τα τσεπώσουν απ' όποιον άλλο θέλει να το βάλει.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για κάποιο λόγο ακόμα και που το σκεφτομαι, στη σκέψη μου χάλασε ήδη και θέλει Service. Συνηθως η Apple τις καταφέρνει αυτές τις πατέντες, αλλα αυτή μου φαίνεται δύσκολη και αρκετά επικίνδυνη. OH well..

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eδω στα απλα κουμπια ειχε προβλημα η Apple, τουλαχιστον μεχρι το 4 που ξερω, γεμιζαν σκονη και λαδιλα απο το χερι και δεν ακουγε τα πατηματα.

 

Φανταζομαι τι εχει να γινει με κατι τετοιο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ εξυπνο. Βολικο, πρωτοποριακο και μετα απο το περας της εγγυησης ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα χαλαει απο την χρηση οποτε θα βγαζει χρηματα και απο επισκευες. Αυτο ειναι μαγκια. Respect

 

ΥΓ. τα παλια χαλαγανε αλλα οχι ολα δυστηχως, οποτε υπηρχε απωλεια κερδων.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν την έχω σε καθόλου υπόληψη την Apple, αν γίνει καλή υλοποίηση και δουλεύει σωστά και ως joistick και ως home button θα είναι πραγματικά "game changer" και θα δούμε και δεκάδες άλλες εταιρίες να το αντιγράφουν!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό, αλλά φοβάμαι ότι θα χαλάει εύκολα. Νομίζω η apple καλύτερα να βγάλει δικό της περιφερειακό για το gaming, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...